Canon EF 24mm f/1.4L II USM

EF 24mm f/1.4L II USM

Visokozmogljiv širokokotni objektiv EF 24mm f/1.4L II USM s hitro zaslonko f/1.4 in kombinacijo elementov UD in asferičnih elementov zagotavlja izjemno, profesionalno kakovost slik.

EF 24mm f1.4L II USM

Prednosti

  • Široka goriščna razdalja 24 mm
  • Hitra zaslonka f/1.4
  • Asferični in UD elementi
  • Prevleka iz snovi, ki je pod valovno dolžino svetlobe
  • Motor ostrenja USM s stalnim ročnim ostrenjem
  • Plavajoč mehanizem notranjega ostrenja
  • Tesnili proti vlagi in prahu
  • Robustna izdelava

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 24mm f/1.4L II USM

Fiksni objektiv s hitro zaslonko


EF 24mm f/1.4L II USM ima veliko največjo zaslonko f/1.4, ki omogoča zajem odličnih fotografij pri šibki svetlobi, ter krožno zaslonko in majhno globino polja za lepo zamegljeno ozadje. Goriščna razdalja 24 mm je idealna za fotografiranje s širokokotnim objektivom. Objektiv je primeren za fotoreporterje, pokrajinske fotografe in tiste, ki radi zajemajo fotografije s širšega zornega kota.

Asferični elementi in elementi UD


Z objektivom EF 24mm f/1.4L II USM je slika veliko kakovostnejša zaradi dveh dodatnih natančnih asferičnih leč, ki odpravljajo aberacijo, tudi ukrivljenost polja in popačenje. Kromatično aberacijo, ki je značilna za širokokotne objektive, odpravljata dve leči UD, ki zagotavljata optimalno kakovost slike in podrobnosti od roba do roba.

Prevleka objektiva iz snovi, ki je pod valovno dolžino svetlobe


Canonova patentirana prevleka elementa leče zmanjšuje podvajanje slike in učinek bleščanja, ki ju povzročajo notranji odsevi. S tem ko prevleka odstrani vzrok, zmanjša odseve in pripomore k ostrejšim, jasnejšim slikam.

Motor ostrenja USM


Skoraj neslišen motor USM (Ultra Sonic Motor) objektiva EF 24mm f/1.4L II USM zagotavlja izjemno hitro samodejno ostrenje s stalno ročno razveljavitvijo. Plavajoč sistem notranjega ostrenja še dodatno pripomore k visoki kakovosti slik v celotnem razponu goriščne razdalje.

Robustna izdelava


Canonovi objektivi so zasnovani tako, da so kos redni uporabi v večini preizkusnih okolij. Tesnili proti vlagi in prahu zagotavljata dodatno zaščito; priložena sta tudi pokrov in torbica za objektiv.

Optika brez svinca


Celoten EF 24mm f/1.4L II USM je izdelan iz okolju prijaznega stekla brez svinca.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 24mm f/1.4L II USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Related Products

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.