Objektivi za EOS R

Canon Mount Adapter EF-EOS R

Nastavek je izdelan za uporabo s sistemom Canon EOS R in omogoča uporabo objektivov EF in EF-S s fotoaparatom EOS R.

 • Uporabite obstoječe objektive z nastavkom EF in EF-S na fotoaparatih Canon EOS R.

  Canonov nastavek EF-EOS R omogoča uporabo objektivov z nastavkom EF in EF-S s fotoaparati Canon EOS R, pri čemer ohranja enake ravni zmogljivosti in funkcionalnosti kot pri fotoaparatih EOS DSLR.

 • Lahek in preprost za uporabo

  Ta uporabni adapter, ki tehta približno 110 g, se preprosto prilega v torbo kompleta, zato je na voljo, kadar koli ga potrebujete. Indeksne oznake nastavka na objektivu in adapterju poravnajte tako, da objektiv obračajte v smeri urinega kazalca, da zaslišite klik in ga pritrdite na fotoaparat, kot bi to običajno.

 • Primeren za profesionalno rabo

  Canonov nastavek EF-EOS R je zaščiten pred vremenskimi vplivi ter pred prahom in vlago. Na zadnji in sprednji strani je nameščen kovinski nastavek za objektiv. Zunanji videz adapterja se ujema s fotoaparatom in objektivom.

Morda bi vas zanimale tudi

 • Adapterji EOS R

  Družina nastavkov vstavljivega filtra EF-EOS R, ki omogočajo uporabo objektivov z nastavkom EF in EF-S s fotoaparati Canon EOS R in obstoječi optiki dodajo novo funkcionalnost.

 • Pripomoček za izbiro objektiva

  Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

 • Nastavek obroča za upravljanje EF-EOS R

  Nastavek obroča za upravljanje EF-EOS R ima obroč za nadzor objektiva, s katerim lahko prilagajate zaslonko, hitrost zaklopa, vrednost ISO ali osvetlitev, medtem ko je fotoaparat EOS R prislonjen očesu.

 • Nastavek vstavljivega filtra EF-EOS R

  Nastavek vstavljivega filtra EF-EOS R omogoča uporabo vstavljivih filtrov, da spremenite osvetlitev in ustvarite učinke.

 • Sistem EOS R

  Sistem R je zasnovan za ustvarjalca, ki se nikoli ne ustavi. To je celovit sistem, ki intuitivno deluje z vami, da uresničite svojo edinstveno vizijo.