USTVARJALNO TISKANJE

Izrazite se s fotoaparatom Canon Zoemini S2

Odkrijte, kako plesalca Max Kion in Dottz Brown praznujeta velike trenutke življenja in jih za vedno ohranita s Canonovim žepnim tiskalnikom fotografij 2 v 1.
Mlada moški in ženska si z veseljem ogledujeta steno z zbirko mini fotografij. Ženska drži Canon Zoemini S2.

Kam te ponese ritem življenja? Ne glede na to, ali plešete na ulici ali se potepate po mestu, ujemite in natisnite edinstvene zgodbe, medtem ko s fotoaparatom Canon Zoemini S2 raziskujete svet. Žepni tiskalnik fotografij 2 v 1 je zasnovan za uporabo z aplikacijo Canon Mini Print in ustvarjalcem vsebin omogoča, da fotografirajo in tiskajo iz ene naprave.

Fotoaparat Canon Zoemini S2 ima 8 milijonov slikovnih pik, tehnologijo ZINK™ in možnost shranjevanja fotografij na kartico Micro SD, zaradi česar je popoln za ustvarjalce, ki se želijo izraziti v trenutku. To sta ugotovila plesalca Max Kion in Dottz Brown, ko sta fotoaparat in tiskalnik vzela s seboj na trening.

Ulični ples

Mlad moški z dolgimi lasmi s prijateljico snema selfi s Canon Zoemini S2.

Plesalca Max Kion in Dottz Brown sta bila navdušena nad energičnim ustvarjalnim fotografiranjem s fotoaparatom Canon Zoemini S2. Par je bil med prvimi, ki so ga preizkusili, in ugotovila sta, da je popoln pripomoček za ustvarjanje na poti.

Didžejka in življenjska trenerka Max Kion, ki je bila rojena v Amsterdamu, vzgojena v Barceloni in zdaj živi v Londonu, se izraža prek plesa. Tega se je resno lotila med vsedržavnim zaprtjem v Združenem kraljestvu, ki ga je povzročila pandemija COVID-19.

"Glasba mi je bila vedno všeč in vedno sem rada plesala, vendar tega nisem nikoli jemala resno, dokler v Združenem kraljestvu ni prišlo do popolnega zaprtja," pravi Max. "Takrat sem resnično začela vaditi in se učiti novih stvari ter spoznala sem, kako mi je všeč. S tem sem se izražala, predvsem z glasbeno zvrstjo house. Ko plešeš, ne moreš biti slabe volje. Tako ohranjam zdravo pamet."

Poleg nastopanja v glasbenih videoposnetkih za izvajalce glasbene zvrsti house sodeluje Max tudi s skupino plesalcev zvrsti shuffle, ki se zbira na različnih lokacijah po Londonu z zvočniki in didžejem.

"Vzdušje je poživljajoče in enotno, da resnično postanemo velika skupnost, kjer se vsak teden napolnim z energijo," pravi Max o njeni nedeljski plesni skupini.

Član skupine je tudi plesalec in arhitekt Gottz Brown iz jugovzhodnega Londona, ki je s prijatelji začel plesati pred 13 leti.

"Pravzaprav sem začel plesati ob prihodu YouTuba, ko sem bil star 15 let," pojasnjuje Dottz. "Za 18. rojstni dan mi je sestra podarila fotoaparat Canon kot darilo ob zaključku šolanja. Svoje videoposnetke sem začel nalagati v YouTube, ker sem želel poskusiti nekaj novega. Vsakih šest mesecev smo se s skupino prijateljev dobili na trgu Trafalgar v Londonu, si izmenjali gibe, vadili in snemali videoposnetke. V bistvu sem se ljubezni do plesa nalezel v mladosti in od takrat me spremlja."

3 načini fotoaparata za izražanje v trenutku

Trije tiskalniki fotografij Canon Zoemini S2 v različnih barvah na leseni mizi, obdani z mini natisi dveh mladih oseb, ki se zabavata.

Fotoaparat Canon Zoemini S2 ima vgrajeno ogledalo in lučko obroča za izboljšano snemanje selfijev. Na voljo je v treh barvah: beli, rožnato zlati in modro-zeleni. "Navdušena sem nad različnimi barvami," pravi Max, »in zelo preprost je za uporabo." Če želite obstoječe fotografije le natisniti, preizkusite še ostale hitre tiskalnike v ponudbi, vključno s Canon Zoemini.

Moški v bež hlačah in barviti srajci v žep pospravi tiskalnik fotografij Canon Zoemini S2.

"Je gladek z mehko zaobljenimi robovi, zato ga zlahka spravite v žep," pravi Dottz o fotoaparatu Canon Zoemini S2, ki vsebuje tudi priročno kartico Micro SD, kar pomeni, da lahko shranite najljubše fotografije za pozneje, če vam zmanjka papirja ali jih želite deliti v družbenih omrežjih.

Dottz in Max sta fotoaparat Canon Zoemini S2 preizkusila v praznem skladišču in trenutke spremenila v spomine. S tankim ohišjem in majhno težo fotoaparata 2 v 1 je dvojec ugotovil, da lahko ustvarjalnost oživita med samim dogajanjem.

"To je bil skoraj umetniški projekt," pravi Dottz. "Zabavala sva se med tekanjem po stavbi in snemanjem zabavnih posnetkov. Pravzaprav sva eksperimentirala. Posnela sva niz selfijev in s posameznimi natisi ustvarila kolaž ter iz številnih manjših slik naredila večjo sliko."

Poleg načina za selfije ima fotoaparat Canon Zoemini S2 še dva načina: uporaba na prostem in portretni način. V teh dveh načinih lahko urejate slike, v fotoaparatu dodate filtre in robove ter pred tiskanjem lahko uporabite gumbe za učinke in okvirje. Preden posnamete fotografijo, lahko s pogledom v živo v aplikaciji Canon Mini Print preverite, ali so slike izostrene. Način za uporabo na prostem deluje brez bliskavice, portretni način s samodejno bliskavico in selfi način z lučko obroča.

Na mizi sta fotoaparat Canon Zoemini S2 in album, ki prikazuje slike mladega moškega in ženske, ki se zabavata ob fotografiranju.

"Moje največje sanje so vedno bile plesati na festivalskem odru in čutiti energijo množice," pravi Max, ki se je pred dvema letoma preselila v London, da bi postala igralka, preden je spoznala, da to ni zanjo.

Oseba fotografira steno s fotoaparatom Canon Zoemini S2, na kateri je veliko majhnih fotografij dveh mladih, ki se zabavata.

"Redno sem zaposlen v arhitekturi in lani sem opravil polovico usposabljanja," pravi Dottz. "V prostem času za zabavo treniram ples in meditiram."

Dottz je že prej uporabljal hitre fotoaparate in jih razume kot orodje, ki ustvarjalcem pomaga, da ostanejo prisotni v trenutku. "Pri fotografiranju s hitrim fotoaparatom je vsak posnetek pomemben. Ne želite porabiti filma ali v tem primeru papirja, kar poveča pomembnost trenutka," pravi. "Osredotočite svoje misli, hkrati pa je spomin bolj pomemben, ker ste morali biti prisotni. Ne morate samo pritisniti zaklopa, posneti 60 fotografij in izbrati najlepšo. Najlepša je samo ena. Naj šteje."

Prilagodite slike

Mlad moški z dolgimi lasmi, ki sedi na stolu, uporabi mobilni telefon za tiskanje fotografije iz tiskalnika Canon Zoemini S2.

"Ob uličnem plesu se ljudje ustavijo in nasmehnejo ne glede na to, kaj se dogaja v njihovem dnevu," pravi Dottz, ki na fotografiji tiska sliko na tiskalniku Canon Zoemini S2. "Je predstava pozitivne energije."

Slika nasmejanega mladega para, sestavljena iz manjših slik, na modro-sivem zidu.

Dottz in Max sta ustvarila natise, ki so na steni sestavljeni v eno sliko, kar je eden od načinov za ustvarjanje s tiskanjem.

Ko je Max fotoaparat Canon Zoemini S2 povezala s svojim telefonom, je pred tiskanjem lahko uredila najljubše fotografije z brezplačno aplikacijo Canon Mini Print. Tako je ugotovila, da jo je združevanje digitalnih fotografij in natisov resnično navdihnila. Slike lahko urejate tudi v fotoaparatu, če vam tako ustreza, in jih prilagodite svojemu slogu.

"Fotoaparat Canon Zoemini S2 je zelo preprost za uporabo, aplikacija pa zelo preprosta za upravljanje. Ima resnično estetski videz," pravi Max. "Všeč mi je bilo dodajanje različnih učinkov, saj lahko fotografijo resnično prilagodiš in jo pripraviš za album tako, da dodaš besedilo, nalepke in filtre. To se mi zdi res super.

"Velikokrat vidiš ljudi, ki fotografirajo hitre natise in jih nato objavijo v Instagramu. Zato se mi zdi odlično, da lahko fotoaparat Canon Zoemini S2 uporabljaš digitalno in fizično. Ta vsestranskost mi je resnično všeč."

Pretresite ustvarjalni proces

Miza z albumom s črnimi stranmi, svetlo modrim notesnikom in belim tiskalnikom fotografij Canon Zoemini S2.

"Fotoaparat Canon Zoemini S2 je, kot bi v trenutku natisnili slike iz Instagrama in jih fizično delili s prijatelji, kar je super," se navdušuje Lottz.

Za ljubitelje albumov, kot je Max, je Fotoaparat Canon Zoemini S2 je odlično orodje za ljubitelje albumov, kot je Max, saj lahko stranem dodate svoj čar.

"Še posebej priročen je za ustvarjanje albumov," pravi Max. "Rada jih ustvarjam, to je oblika meditacije zame. Včasih strani razporedim po barvah, včasih pa strani posvetim stvarem, ki sem jih zbrala v dnevu. Naslednjič dodam samo kup nalepk in rišem. Popolnoma si predstavljam, da fotoaparat Canon Zoemini S2 uporabim za zapolnitev albumov ali za spomine, ki jih želim le obesiti na steno."

Dottzu je fotoaparat Canon Zoemini S2 z novimi in domiselnimi zamislimi za njegove videoposnetke in nalepke spodbudil domišljijo, saj lahko v fotoaparat naložite do 10 listov fotografskega papirja z lepljivo zadnjo stranico ZINK™.

"Dodaja ustvarjalnost," pravi Dottz, ki ima račun v Instagramu uporablja kot digitalni album. "V glavi si takoj predstavljam vizualne učinke, ki jih poskušam vpeljati v svoje videoposnetke. Na primer, če bi posnel fotografijo, jo natisnil in pokazal na fotoaparatu, bi ta fotografija postala prva sličica naslednjega videoposnetka. Je zabavno orodje.

"Z lepljivim papirjem bi lahko ustvaril krožno sliko, na kateri bi uporabil filter z efektom risanke," nadaljuje. "Okoli nje bi dodal bel ali črn obroč, jo natisnil in pritrdil na klobuk, superge ali na hrbtno stran ovitka za telefon."

Ne glede na to, kako želite prilagoditi slike, lahko trenutke spremenite v spomine in jih delite s prijatelji. Vse to vam omogoča fotoaparat Canon Zoemini S2 – ujemite ritem življenja.

Napisala Lorna Dockerill

Povezani izdelki

  • Tiskalniki za uporabo doma

    Canon Zoemini 2

    Z žepnim baterijskim tiskalnikom Zoemini 2 lahko kadar koli in kjer koli hitro tiskate iz pametnega telefona.
  • Hitri fotoaparati in žepni tiskalniki

    Canon Zoemini S2

    S fotoaparatom s tiskalnikom žepne velikosti, ki vključuje zrcalo, svetlobni obroč, daljinski zaklop in ogled v živo, lahko selfije ponesete na višjo raven.

Povezani članki