USTVARJALNO TISKANJE

Izdelajte lastno fotografsko kabino s fotoaparatom Canon Zoemini S2

Spomini v slogu fotografske kabine brez visoke cene: oglejte si, kako ustvariti lasten sistem za tiskanje hitro posnetih fotografij.
Ženski pozirata z rekviziti s karnevalsko tematiko pred rožnato zlatim fotoaparatom Canon Zoemini S2 na mizi. Iz fotoaparata Canon Zoemini S2 prihaja natisnjena fotografija dveh žensk v drugačni drži.

Pri posebnih dogodkih gre za ustvarjanje spominov in fotografiranje, s katerim zajamete vesele trenutke, kar je lahko zabaven in odličen način za ovekovečenje dneva. Ne glede na to, ali gre za poroko, rojstni dan ali tematsko zabavo s prijatelji, so fotografske kabine postale priljubljen način sodelovanja vseh prisotnih. Gostje se lahko navdušeno igrajo z rekviziti in urejajo fotografije ter tako dobijo trajen spominek, ki ga odnesejo domov, kjer jim bo še dolgo privabljal nasmeh na obraz.

Najem fotografske kabine je lahko drag in zavzame veliko prostora, toda s fotoaparatom z vgrajenim tiskalnikom Canon Zoemini S2 lahko ustvarite svojo kabino ter se zabavate pri urejanju in tiskanju hitro posnetih fotografij, ki jih boste cenili in delili z drugimi. Razložili vam bomo, kako lahko postavite svojo domačo fotografsko kabino s fotoaparatom Canon Zoemini S2 in aplikacijo Canon Mini Print.

Kje postaviti svojo fotografsko kabino Canon Zoemini

Ženski nasmejano pozirata pred rožnato zlatim fotoaparatom Canon Zoemini S2 na leseni mizi.

Po želji lahko ustvarite preprost ali kompleksen prostor in v njem postavite fotografsko kabino Canon Zoemini tako, da ustvarite ozadja in dodate rekvizite, lahko pa med dogodkom posnamete fotografije na različnih mestih in vse skupaj popestrite.

Dlan počiva na rožnato zlatem fotoaparatu Canon Zoemini S2 na leseni mizi.

Fotoaparat Canon Zoemini S2 je na voljo v treh barvah – modrozeleni, beli in rožnato zlati – zato lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza vaši osebnosti in opremi.

Morda ste na poroki, službenem dogodku ali rojstnodnevni zabavi že kdaj uporabili fotografsko kabino, toda ustvarjanje interaktivnega prostora za fotografiranje je lahko odlična popestritev vsakega dogodka. Zakaj ne bi postavili svoje fotografske kabine Canon Zoemini na dekliščini, božični zabavi ali zabavi za noč čarovnic, rojstnodnevni zabavi, obletnici ali pustni zabavi s prijatelji? Medtem ko se običajne fotografske kabine na splošno uporabljajo v velikih zaprtih prostorih, so s fotoaparatom Canon Zoemini S2 možnosti neomejene. Ker ni potrebe po tem, da veliko napravo priklopite v električno omrežje, je vaša domača fotografska kabina lahko v prijetnem kotičku ali celo na prostem na vrtni zabavi z žarom.

Izberete lahko določen prostor, če želite fotografirati goste kadar koli med dogodkom. Fotografska kabina je lahko pri vhodu ali izhodu, če jih želite fotografirati ob prihodu ali odhodu, ali pa uporabite različne lokacije. Fotoaparat s tisklanikom Canon Zoemini S2 tiska na papir z lepilno hrbtno stranjo tako, da lahko ustvarite steno s hitro posnetimi fotografijami. Na voljo je tudi aplikacija za obdelavo fotografij in možnost tiskanja več različic iste fotografije, ki jih lahko delite s prijatelji.

Fotoaparat Canon Zoemini S2 postavite na polico ali mizo na ustrezni višini, da dobite želene fotografije. Če vaš prostor nima primernega mesta, bodite ustvarjalni in posnemite nekaj fotografij v slogu fotografske kabine od spodaj, na katerih boste s prijatelji v nenavadnih ali zabavnih pozah.

Priprava fotografske kabine Canon Zoemini

Ženski nasmejano pozirata pred rožnato zlatim fotoaparatom Canon Zoemini S2 na leseni mizi. Njuna odseva sta vidna v ogledalu za selfije fotoaparata Canon Zoemini S2.

Svojo pričesko in opravo si lahko ogledate v ogledalu za selfije fotoaparata Canon Zoemini S2, preden začnete pozirati.

Dlan drži pametni telefon, na zaslonu katerega je v aplikaciji Canon Mini Print prikazan način ogleda v živo.

Način ogleda v živo v aplikaciji Canon Mini Print je kot nalašč za to, da boste videti čim bolje med svojim trenutkom v fotografski kabini.

V tradicionalnih fotografskih kabinah običajno sedite na stolu v majhnem zaprtem prostoru, v fotografski kabini Canon Zoemini S2 pa ste lahko bolj ustvarjalni. Eksperimentirajte z ustvarjanjem ozadij – ne glede na to, ali gre za razporejanje okrasja, oblikovanje celotnega ozadja ali pa samo za iskanje navadne stene, s katero ustvarite prazno platno – in razmislite, ali želite gostom dati na voljo nekaj rekvizitov, s katerimi lahko pozirajo. Ozadja in rekviziti Creative Park so dodali precej živahnosti in barv tukajšnjim fotografijam s karnevalsko tematiko, v naslednji fazi pa lahko dodate še več osebnega in zabavnega pridiha.

Ko postavite svoj prostor, preizkusite, kako daleč želite postaviti fotoaparat Canon Zoemini S2, da zajamete fotografije. Morda boste pri nekaterih fotografijah želeli, da subjekti stojijo neposredno pred ozadjem, pri drugih pa bližje fotoaparatu, odvisno od tega, ali želite, da so na fotografiji samo obrazi ali subjekti v celoti. Fotoaparat z 8 milijoni slikovnih pik lahko zajame natančne podrobnosti prizorov z različnih razdalj.

Prav tako ne potrebujete fotografa, saj vam brezplačna aplikacija Canon Mini Print omogoča fotografiranje in tiskanje na daljavo, tako da boste lahko na fotografijah tudi sami. Ko povežete pametni telefon s fotoaparatom Canon Zoemini S2 prek povezave Bluetooth, lahko s samosprožilcem in zaklopom na daljavo v aplikaciji posnamete popolne fotografije. V ogledalu za selfije v fotoaparatu preverite, ali ste pripravljeni na posnetek od blizu, nato pa v aplikaciji nastavite časovni zamik treh, petih ali desetih sekund, da boste s prijatelji imeli dovolj časa, da se postavite v položaj. Fotoaparat postavite ob steno ali ob nekaj čvrstega in začnite! Z baterijo, ki zagotavlja napajanje do 25 listov fotografij, lahko pred naslednjim polnjenjem fotografirate in posnamete veliko spominov.

Načini za prilagoditev natisnjenih fotografij Canon Zoemini

Oseba s prstom ureja kolaž slik v aplikaciji Canon Mini Print na pametnem telefonu poleg rožnato zlatega fotoaparata Canon Zoemini S2 na leseni mizi.

Aplikacija Canon Mini Print vam omogoča ustvarjanje postavitev kolaža ter dodajanje besedila, slik, okvirjev in filtrov natisnjenim fotografijam v slogu japonske purikure. Prepustite se razpoloženju in delite svoje fotografije na družbenih omrežjih in pri tem označite svoje prijatelje.

Ženski sedita skupaj, ena v roki drži rožnato zlati fotoaparat Canon Zoemini S2, iz katerega prihaja natisnjena fotografija, druga pa drži pametni telefon, v katerem je odprta aplikacija Canon Mini Print.

Nekateri ljudje se ne fotografirajo radi, toda interaktivni vidik zajemanja fotografij v slogu fotografske kabine s fotoaparatom Canon Zoemini S2 poskrbi za igrivost in zabavo, saj lahko z aplikacijo Canon Mini Print po mili volji filtrirate in urejate posnetke.

Aplikacija Canon Mini Print vam ne omogoča samo fotografiranja in tiskanja na daljavo, temveč lahko z njo dodate tudi številne zabavne dodatke in učinke fotografske kabine. Omogoča vam ustvarjanje slik, kot je na primer kultna japonska purikura – fotografske kabine, ki so že od 90. let prejšnjega stoletja priljubljene med mladimi, danes pa privabljajo vplivneže, ki se fotografirajo s prijatelji. Izjemno priljubljena purikura je izkušnjo tradicionalne fotografske kabine izboljšala z možnostjo dodajanja raznovrstnih dodatkov, kot so nalepke, filtri in grafike, ki so kot nalašč za družbena omrežja.

Aplikacija Mini Print odpre isti svet za vaš fotoaparat s tiskalnikom Canon Zoemini S2 s podobnimi načini spreminjanja postavitve, dodajanja besedila, okvirjev, risb in filtrov ali preizkušanja učinkov fotoaparata v živo in AR za natisnjene fotografije s pridihom, ki jih lahko delite z drugimi.

Kaj narediti s svojimi natisnjenimi fotografijami

Človeška dlan prilepi sliki dveh žensk na steno z zelenimi ploščicami. Fotografije so bile natisnjene s fotoaparatom Canon Zoemini S2 in aplikacijo Canon Mini Print.

Na fotografski papir ZINK TM z lepilno hrbtno stranjo lahko natisnete fotografije, ki so odporne na madeže, trganje in vodo in jih lahko prilepite v albume in na telefone, prenosne računalnike ali druge površine, da bodo vaši najljubši posnetki vedno na ogled – ali pa se bodo celo ujemali s tistimi, ki jih imajo vaši prijatelji.

Ženski pozirata z rekviziti s karnevalsko tematiko pred rožnato zlatim fotoaparatom Canon Zoemini S2 na leseni mizi. Drugi rekviziti s karnevalsko tematiko so na leseni mizi.

Slike iz fotografske kabine so odličen način za zajemanje vzdušja in energije na dogodku. Ti karnevalski posnetki so polni barv in izraza, zato lahko goste spominjajo na to, kako so se tisti večer zabavali.

S fotografskimi kabinami in fotoaparatom Canon Zoemini lahko počnete veliko stvari. Zakaj ne bi na samolepilnem papirju ustvarili nalepk za osebne družabne igre? V fotoaparat in tiskalnik Canon Zoemini S2 lahko vstavite do 10 listov fotografskega papirja ZINK hkrati, s 5 predhodno izrezanimi okroglimi nalepkami z merami 7,6 ali 3,3 cm in za tiskanje vsakega lista boste porabili manj kot minuto. Gostje lahko natisnjene fotografije vzamejo s seboj za spomin.

Fotografije naložite neposredno v družbena omrežja ali ustvarite objavo s prijatelji, ki držijo fotografije. Lahko jih tudi zberete za uporabo v albumu z izrezki ali pa na prireditvi ustvarite steno s fotografijami, na katero lahko vaši prijatelji dodajo svoje slike in ustvarijo ogromen kolaž, ki ga lahko pozneje uokvirite in tako ovekovečite dan.

Poleg tega, da lahko tiskate na kraju samem, je fotoaparat Canon Zoemini S2 opremljen z režo za kartico Micro SD, zato lahko vanj shranite veliko več fotografij, ki jih lahko obdelate in natisnete pozneje. Gostom se lahko zahvalite za to, da so z vami praznovali, tako, da jim pošljete fotografije, ali pa z aplikacijo ustvarite kolaže ali samolepilni plakat, sestavljen iz manjših fotografij, ki ga lahko obesite na steno kot okrasni spomin na čarobni dan.

Pogled od zgoraj na dva fotoaparata Canon Zoemini S2 – eden je rožnato zlate barve, drugi pa je modrozelen – obkrožena sta z natisnjenimi fotografijami v slogu fotografske kabine.

Aplikacija Canon Mini Print je združljiva z vsemi modeli fotoaparata Canon Zoemini in vam omogoča dodajanje robov natisnjenim fotografijam, če želite, da so videti starinsko, analogno in kot bi prišle iz fotografske kabine.

Če fotoaparat s tiskalnikom Canon Zoemini S2 povežete z aplikacijo Mini Print, je to kot nalašč za ustvarjanje lastne zabave v slogu fotografske kabine, ki ponuja vso ustvarjalnost brez visoke cene. To je odličen način, da vključite goste v ustvarjanje spominov, na voljo pa je tudi nešteto načinov, na katere lahko z natisnjenimi fotografijami delite veselje tudi v prihodnosti. Ne glede na to, ali organizirate vselitveno zabavo, zabavo ob zaključku študija ali pa samo tematsko zabavo s prijatelji v petek zvečer, lahko izkušnjo popestrite z lastno fotografsko kabino Canon Zoemini.

Napisala Kat Halstead

Povezani izdelki

Povezani članki