USTVARJALNO TISKANJE

Serija Canon Zoemini: najboljši prijatelji na festivalih

Preberite si najboljše namige, kako z napravama Canon Zoemini S2 in Canon Zoemini 2 uživate v čarobnosti festivala.
Dve ženski v vpadljivih oblačilih s hitrim fotoaparatom snemata selfi, medtem ko sedita na vhodu šotora, ki je okrašen z barvitimi zastavicami.

Festivali ponujajo priložnost, da pobegnete vsakodnevni rutini bodisi univerzitetnim rokom bodisi pisarniškemu delovniku od 9. do 17. ure. Doživite lahko petje ob glavnem odru in čar življenja na prostem, grozo postavljanja šotorov in prijateljevanje z vsemi na plesišču, ko zaslišite "svojo pesem".

Ker se na festivalih toliko dogaja, si je med dogajanjem in po festivalu težko zapomniti vse podrobnosti, še posebej po nekaj kratkih nočeh. Tu vam na pomoč priskoči serija izdelkov Canon Zoemini. Ti hitri fotoaparati s tiskalniki in žepni tiskalniki so preprost in hiter način za dokumentiranje festivalskih dogodivščin. Od nalepk za steklenice z vodo do takojšnih natisov selfijev, kar pripomore pri izboljšanju zabave, ko ste tam.

Tukaj so najboljši nasveti za uporabo serije Canon Zoemini, ki izboljšajo festivalsko doživetje.

1. S seboj prinesite žepnega sopotnika

Oseba nosi oblačila v slogu sedemdesetih let in v žep oranžnih hlač pospravlja Canonov hitri fotoaparat s tiskalnikom.

Serija hitrih fotoaparatov in tiskalnikov Canon Zoemini je kompaktna in prenosna, zato so ti izdelki popolni spremljevalci na festivalih. Prav tako ne potrebujejo črnila, zato potrebujete le paket papirja ZINK TM in ste že pripravljeni na tiskanje.

Lahka in kompaktna velikost serije Canon Zoemini je preprosta za fotografiranje, tiskanje in izmenjavo posnetkov ne glede na to, ali uporabljate napravo Canon Zoemini S2 s fotoaparatom z 8 milijoni slikovnih pik ali Canon Zoemini 2, ki je s pametnim telefonom združen prek povezave Bluetooth.

Naprava Canon Zoemini S2 tehta samo 188 g in ga lahko preprosto pospravite v žep ali majhen nahrbtnik, da boste lahko ustvarjali spomine na poti. Hkrati lahko naložite do 10 natisljivih listov, baterija zdrži približno 25 posnetkov, ko vam pa zmanjka papirja, imate na voljo režo za kartico microSD.

Prav tako majhna naprava Canon Zoemini 2 ima vgrajeno baterijo, ki jo lahko s prenosno baterijo napolnite prek kabla USB-C v samo 50 minutah. Tiskate lahko tudi med polnjenjem.

2. Prilagodite svoj prostor

Dve ženski stojita v šotoru. Ena na barvne zastavice lepi fotografije, druga pa v rokah drži hitri fotoaparat s tiskalnikom.

Zastavico okrasite s takojšnjimi natisi, ki imajo lepljivo hrbtno stran, iz naprave Canon Zoemini 2 ali Canon Zoemini S2, da si prilagodite prostor – tako boste morda po zabavi lažje našli svoj šotor.

Roke, ki na bledo modro steklenico za vodo lepijo okroglo fotografsko nalepko.

Okrogle nalepke so odlične za označevanje vaših potrebščin za festival, vključno s steklenico za vodo, gumijastimi škornji in zložljivimi stoli. Hrbtno stran nalepk lahko reciklirate, zato ne pozabite pospraviti vseh odpadkov in jih pravilno zavreči.

Vrhunci festivala se ne zgodijo vedno ob glavnem odru, vendar se najboljši trenutki pogosto zgodijo v kampu v krogu najbližjih prijateljev. Zakaj ne bi dokumentirali prijatelja, ki poskuša postaviti star družinski šotor? Bodite ustvarjali in med šotore obesite fotografije, da označite svoje območje, ali na zastavice ob vhodu nalepite fotografije v velikosti 2 x 3 palcev.

V programu Canon Mini Print lahko dodate okvirje in filtre ali najljubše posnetke okrasite z dodatki in pisavo. Lepljiva hrbtišča pa omogočajo preprosto namestitev.

Obe napravi Canon Zoemini S2 in Canon Zoemini 2 lahko tiskata na 1,3-palčni papir z vnaprej izrezanimi okroglimi nalepkami Canon ZINK, zato lahko steklenice za vodo za večkratno uporabo in druge festivalske potrebščine okrasite s krožnimi selfiji vas in vaših prijateljev. To je odličen način, da si zapomnite, kaj komu pripada.

3. Praznujte festivalsko modo

Dva Canonova hitra fotoaparata s tiskalnikom na odeji poleg majhnih natisov, sončnih očal, gumic za lase in jakne z bleščicami.

Ko govorimo o festivalski modi, so bolj divje odločitve vedno najboljše. S prijatelji si zastavite izziv in fotografirajte najbolje oblečene žurerje. Posnemite in prilagodite fotografije v mobilni napravi, nato pa jih natisnite z napravo Canon Zoemini 2, ko se vrnete v šotor, pa izberite katera oprava je zmagala.

Žurerji so se potrudili, da bi izpopolniti svoj festivalski videz – barviti klobuki, stilska očala in nenavadna oblačila so del zabave. Izbira, kaj obleči, preden zapustite kamp, je lahko precej težka. Zakaj ne prosite prijatelja, da posname nekaj različnih oprav, da jih lahko natisnete z napravo Canon Zoemini 2 in si ogledate, katera je videti najboljše?

Lahko pa začnete s projektom, da posnamete najboljše oprave, ki jih vidite v dnevu, in jih nato prikažete na ustvarjalne načine.

4. Ujemite vzdušje

V roki je pametni telefon, ki prikazuje program Canon Mini Print. Na mizi ob strani je Canonov hitri tiskalnik in več majhnih natisov.

Zabavajte se ob raziskovanju lokacije festivala in poiščite najboljša ozadja za fotografije. Če vas bo vreme pustilo na cedilu, lahko fotografijam v programu Canon Mini Print dodate nalepke, filtre, okvirje in drugo, s čimer bodo fotografije vseeno izstopale.

V trenutkih pred sončnim vzhodom in zahodom je svetloba najmehkejša in najtoplejša, zato je v fotografskem žargonu ta čas znan kot "zlata ura" in je super čas, da posnamete fotografije vzdušja. Ko se sprehajate med šotori in glasbenimi odri, bodite pozorni na lokacije, kjer lahko posnamete zanimive fotografije, še posebej, ko pade mrak.

Eksperimentirate lahko tudi z različnimi načini naprave Canon Zoemini S2, vključno s pokrajino brez bliskavice, portretom s samodejno bliskavico in selfijem s pomočjo svetlobnega obroča.

Tiskalnik Canon Zoemini S2 tiska z ločljivostjo 314 x 600 dpi in tiskalnik Canon Zoemini 2 tiska z ločljivostjo 314 x 500 dpi, kar bi moralo zadovoljiti vaše ustvarjalne posnetke in zagotoviti, da barve resnično izstopajo.

Če je turobno vreme, z gumbom za preprosto preklapljanje filtrov naprave Canon Zoemini S2 preklopite iz barvnega načina v črno-bel način.

5. Bodite ustvarjalni s selfiji

Dve ženski ležita na odeji in s Canonovim hitrim fotoaparatom s tiskalnikom snemata selfije.

Posnemite selfi z ogledalom in s pomočjo svetlobnega obroča ter s pogledom v živo v programu Canon Mini Print preverite svojo pozo.

Dve smejoči se ženski držita majhne fotografske nalepke. Prva drži tudi Canonov hitri fotoaparat, druga pa na zastavice lepi fotografije.

Tisti selfi vas in prijatelja, ko neuspešno poskušata postaviti šotor? Morda se vam takrat to ne zdi smešno, vendar se vam bo, ko boste pozneje obujali spomine.

Naprava Canon Zoemini S2 je ustvarjena za selfije, na festivalih pa lahko najdete polno različnih ozadij. Prijatelja prepričajte, da se vam pridruži na zabavišču ali poiščite dvignjeno izhodiščno točko, da s prijatelji posnamete fotografijo, na kateri bodo v ozadju šotori in odri. Na voljo je priročen zapestni pašček, ki zagotavlja, da naprave ne boste izgubili, ko ste na poti.

6. Fotografije delite z novimi prijatelji

Roke držijo pametni telefon, ki prikazuje program Canon Mini Print, okoli pa samo razpršeni majhni natisi.

S privlačnimi možnostmi za urejanje programa Canon Mini Print naj vaši posnetki zaživijo.

Po nekaj dneh taborjenja v neposredni bližini drugih ste se verjetno spoprijateljili z drugimi obiskovalci festivala. Zakaj svoje festivalske izkušnje ne bi delili in novim prijateljem podarili dejanski spomin na čas, ki ste ga preživeli skupaj?

Naprava Canon Zoemini S2 natisne fotografijo v manj kot minuti in ima večbarvni indikator LED, zato točno veste, kdaj so se natisi tiskajo.

Ko odprete program Canon Mini Print, lahko izbirate med slikami v fotoaparatu, prav tako pa lahko dostopate tudi do posnetkov iz družbenih omrežij Facebook, Instagram in storitve Google Foto. Poleg tega lahko s funkcijo fotoaparata v programu v realnem času spreminjate kontrast, ravnovesje barv in nasičenost.

7. Nikoli ne pozabite trenutkov

Kolaž festivalskih fotografij, ki se tiska iz Canonovega hitrega fotoaparata s tiskalnikom ob izboru natisov in majhni zložljivi slikanici.

Zakaj ne bi ustvarili slikanice s festivalskimi spomini, ki jih lahko delite s prijatelji?

Spomini s festivala lahko hitro zbledijo, vendar jih lahko ohranjate tako, da ustvarite posebno slikanico, ki vas bo na festivalsko dogajanje spominjala še vrsto let, ali pa jo podarite prijatelju, s katerim ste obiskali festival.

Program Canon Mini Print vključuje pametno orodje za kolaže, ki združuje vaše najljubše slike. Izberete lahko dva do osem fotografij in nato v programu spremenite postavitev. Na voljo je tudi funkcija za zlaganje, s katero lahko ustvarite lepljive plakate s štirimi ali devetimi manjšimi fotografijami.

Ko boste naslednjič pakirali za žurerski vikend na prostem, ne pozabite s seboj vzeti naprave Canon Zoemini S2 ali Canon Zoemini 2. Poleg šotora in kreme za zaščito pred soncem sta nujna spremljevalca na festivalih.Avtor Jack Fittes

Povezani izdelki

Povezani članki