HITRI TISKALNIKI

Majhen tiskalnik za fotoaparate, ki sprosti posnetke: izrazite se s tiskalnikom Canon Zoemini S2

Modna blogerka Izzy Manuel s tiskalnikom Canon Zoemini S2 poudari starinski slog s takojšnjimi natisi.
Trije fotoaparati Canon Zoemini S2s bele, zelene in rožnato zlate barve na mizi, obdani z oblačili in natisnjenimi selfiji.

Kdaj ste nazadnje brskali po arhivu fotografij v pametnem telefonu? Najbrž ste bili presenečeni, saj so vas fotografije nenadoma spomnile na trenutke, ki ste jih že pozabili. "V telefonu imam shranjenih približno 24.000 fotografij," pove blogerka o življenjskem slogu in zagovornica trajnostne mode, Izzy Manuel, ki obožuje rabljena oblačila. "Polovica je selfijev. Druga polovica so spomini, ki bi jih lahko bilo še več, kot so božične večerje ali spontani večeri s prijatelji iz univerze. Življenja ne polepšajo le veliki dogodki, ampak predvsem majhne stvari, kar smo vsi spoznali med pandemijo koronavirusa," doda.

S pametnimi telefoni in prenosnimi fotoaparati lahko danes vedno in povsod posnamemo več fotografij kot kadar koli prej. Vsako leto je posnetih več milijard fotografij. Veliko jih ostane na karticah SD ali v galerijah telefonov, kjer se na njih nabira digitalni prah.

Ženska leži na postelji, se smeji in gleda svoj pametni telefon.

Modna blogerka Izzy Manuel, ki jo navdušuje rabljena moda, se je s fotoaparatoma Canon Zoemini S2 in Canon Zoemini izrazila, dodala robove in filtre za izdelavo prilagojenih natisov.

Ženska je sedla na modro omarico, Canon Zoemini S2 pa je odložila na kup knjig v ospredju.

"Canon Zoemini S2 lahko povežete s pametnim telefonom, ga postavite na primer na kup knjig, nastavite časovnik in si nato ogledate, kaj fotografirate prek telefona," pravi Izzy.

Ne bomo se spuščali v primerjavo telefona s fotoaparatom, saj lahko oba dobro sodelujeta. Za uporabo fotoaparata Canon Zoemini S2 in aplikacije Canon Mini Print ne potrebujete posebne naprave, fotografije pa lahko prenesete neposredno v aplikacijo v pametnem telefonu. Slike lahko iz digitalnega fotoaparata, kot je Canon PowerShot G7 X Mark III, prenesete v pametni telefon in jih na ta način natisnete prek aplikacije. Dostopate lahko tudi do posnetkov, shranjenih v Facebooku, Instagramu, v galeriji Google Photo, storitvah Dropbox ali iCloud, preden jih natisnete na poti.

Izzy pokaže, kako smo lahko s Canonovimi prenosnimi tiskalniki ustvarjalni, kako lahko starim fotografijam vdihnemo novo življenje ter ustvarimo nove, ki si jih bomo želeli znova ogledovati kot natise, ki jih bomo shranili in cenili.

1. Prilagodite natise

Ženska v pametnem telefonu fotografiji dodaja ikone in filtre prek aplikacije Canon Mini Print.

S tehnologijo Bluetooth® lahko aplikacijo Canon Mini Print povežete z računi na družbenih omrežjih, da pridobite posnetke in jim spremenite videz z uporabo filtrov, okvirjev in nalepk v aplikaciji.

Ženska si v aplikaciji Canon Mini Print ogleduje različne ikone in nalepke.

Poleg ikon in čustvenih simbolov lahko natisom iz tiskalnika Canon Zoemini S2 in Canon Zoemini dodate besedilo.

Izzy je del generacije, ki je zrasla ob digitalni tehnologiji, a prav tako ceni natise in pristen videz podrobnosti. Retro videz se dobro ujema z njeno ljubeznijo do rabljene in trajnostne mode, fotoaparat Canon Zoemini S2 pa je popolno orodje za združevanje sodobnega in starinskega.

Canon Zoemini S2, ki je na voljo v različnih barvah, je majhen in intuitiven fotoaparat s tremi načini uporabe – na prostem, portret in selfi – in je namenjen ustvarjanju fotografij živahnega, starodobnega sloga z možnostjo dodajanja robov. "Na sprednji strani ima ogledalo, na zunanjem robu pa lučko obroča, ki je odlična za selfije," pravi Izzy.

S tiskalnikom Canon Zoemini S2 si lahko pred tiskanjem ogledate fotografijo v živo in se tako prepričate, da ste vi in vaši najboljši prijatelji popolnoma izostreni.

Okvirji, nalepke, različne oblike in postavitve – aplikacija Canon Mini Print omogoča številne načine za prilagoditev slik.

"Nisem ravno tehničen tip, vendar se mi je aplikacija zdela resnično preprosta za uporabo," pravi Izzy. "Filtri dajejo resnično prijetne učinke, selfijem, ki smo jih posneli s prijatelji, pa sem z veseljem dodajala srčke in smeške s čustvenim simbolom, da sem na igriv način prikazala, kaj se dogaja na fotografiji. Zelo so ljubki – spominjajo me na japonske kawaii-je."

2. Uporaba natisov za načrtovanje modnega sloga

Ženska v živahnem pisanem puloverju iz garderobne omare jemlje jakno.

Kot modna blogerka ima Izzy v garderobni omari polno različnih pisanih oblačil, ki jih uporablja za fotografiranje in jih rada posname s fotoaparatom Canon Zoemini S2.

Ženska fotografira sebe v zrcalu s fotoaparatom Canon Zoemini S2.

Z natisom različnih oblačil je lahko Izzy ustvaril različne kombinacije oblačil in izrazila svoj slog.

Pri Izzyjinem delu v vlogi modne blogerke so se Canonovi prenosni tiskalniki izkazali za odlično orodje pri načrtovanju videza. "Če bi imela veliko fotografiranje, kjer bi nosila več različnih oblačil, bi se lahko pred tem posnela v vseh oblačilih in jih natisnila, da bi točno vedela, kaj bom obleka," pravi. Fotoaparat Canon Zoemini S2 ima samosprožilec, zato je ta postopek zelo preprost. Po Izzyjinem mnenju je zaradi elegantnega in tankega videza že sam po sebi modni dodatek. "Kovinski učinek in barve so zelo lepe. Če bi kdo fotografiral mene, bi ga držala v roki kot rekvizit."

Ne glede na vaše zanimanje bo to s tiskalnikom za fotoaparate Canon Zoemini S2 oživela. "Skozi celo leto lahko fotografirate svoj vrt ali najljubši kotiček v naravi in tako prikažete, kako se spreminja skozi letne čase," pravi Izzy.

3. Posnetke pokažite na ustvarjalen način

Ženska kaže natise na tabli z žičnatim okvirjem.

Tako kot lahko delite fotografije prek družbenih omrežij, lahko natise tiskalnika Canon Zoemini S2 podarite prijateljem kot dragocene prijateljske spominke.

Oseba drži sliko med tiskanjem s tiskalnikom Canon Zoemini.

Beli robovi, ki jih lahko dodate pri fotoaparatu Canon Zoemini S2, dajejo posnetkom nostalgičen, analogni pridih, ki odraža Izzyjin starinski slog. Pri uporabi naprave Canon Zoemini lahko v aplikacijo Canon Mini Print dodate obrobe, lahko pa to naredite tudi s funkcijo v fotoaparatu Canon Zoemini S2 z gumbom za nazaj.

"Ko sem študirala na univerzi, sem celotno steno prekrila s kolažem fotografij svojih prijateljev," se spominja Izzy. S tiskalnikoma Canon Zoemini in Canon Zoemini S2 lahko zelo preprosto spremenite digitalne fotografije v trajne 2 x 3-palčne natise z lepljivo hrbtno stranjo v le nekaj minutah. Vsaka fotografija je natisnjena s tehnologijo ZINK™, zato je odporna na madeže, trganje in vodo. Prav tako lahko uporabite orodje za kolaž in ustvarite lepljive plakate, ki so sestavljeni iz štirih ali devetih razpostavljenih slik. S Canonovimi prenosnimi tiskalniki ste lahko spontani in v hipu posnamete in natisnete fotografije.

Zaradi te zmožnosti in enostavnega prenašanja se odlično obnesejo na zabavah ali porokah, saj delujejo kot lastna fotografska stojnica. "Časovnico dogodka lahko ustvarite v realnem času ali pa zgodbo vašega leta delite tako, da naredite dva posnetka na mesec," pravi Izzy. Ko so slike natisnjene, jih lahko razporedite kot umetnine ali zgodbe v albume z izrezki, na zidove ali kamorkoli drugam, na primer na vrata hladilnika ali rojstnodnevne voščilnice.

Oseba v torbo spravlja moder fotoaparat Canon Zoemini S2.

Tiskalnik za fotoaparat Canon Zoemini S2 je približno enake velikosti kot pametni telefon, zato ga lahko enostavno pospravite v torbico ali žep in ga za več spontanih trenutkov vzamete povsod s sabo.

Oseba s fotoaparatom Canon Zoemini S II snema selfi, pri čemer si pomaga z ogledalom in lučko obroča.

Ogledalo in lučka obroča na sprednji strani fotoaparata Canon Zoemini S2 sta idealna za snemanje popolnih selfijev.

Če lahko na slike dodate besedilo in jih natisnete na poti, s tem veliko pridobite, pojasni Izzy. "Ko sem zunaj na terenu, mi zelo prav pride tudi ustvarjanje vizualnih zapiskov. Zapiske lahko uporabim na podoben način kot Pinterest, brez nenehnega strmenja v zaslon. Če na poti vidim nekaj, kar me navdihne, lahko na primer to fotografiram, shranim natis v žep in si ga nato ogledam, ko se odpravim po nakupih rabljenih oblačil, da bi poustvarila enak videz po dostopnejši ceni in na bolj trajnosten način.

"Nikoli se ne zadržujte, če želite nekaj fotografirati. Če sem se v zadnjem letu in pol nekaj naučila, je to dejstvo, da je treba izkoristiti vsako priložnost, ki se ponudi." Oboroženi z vsestranskim fotoaparatom in tiskalnikom, kot je Canon Zoemini S2, ali s kombinacijo fotoaparata in tiskalnika, kot sta pametni telefon ali kamera za snemanje vlogov in tiskalnik Canon Zoemini, lahko vsakdanje trenutke spremenite v čarobne trajne spomine. Pri tiskanju natisov vas omejuje le lastna domišljija.

Izvedite, kako lahko delite ustvarjalnost in osvobodite svojo zgodbo.Avtorica: Rachel Segal Hamilton

Povezani izdelki

  • Tiskalniki za uporabo doma

    Canon Zoemini 2

    Z žepnim baterijskim tiskalnikom Zoemini 2 lahko kadar koli in kjer koli hitro tiskate iz pametnega telefona.
  • Hitri fotoaparati in žepni tiskalniki

    Canon Zoemini S2

    S fotoaparatom s tiskalnikom žepne velikosti, ki vključuje zrcalo, svetlobni obroč, daljinski zaklop in ogled v živo, lahko selfije ponesete na višjo raven.

Povezani članki