Orange helicopter

Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM

Ta nova različica klasičnega objektiva s široko povečavo, ki ga mnogi cenijo, zagotavlja osupljivo ostrino v celotnem razponu povečave.

Galerija

Širokokotni objektiv serije L vrhunske kakovosti

EF 16–35 mm f/2,8L III USM je vrhunski objektiv s povečavo in izjemno širokim kotom, ki nudi dosledno največjo odprtost zaslonke f/2,8 za posnetke vrhunske kakovosti, tudi pri šibki svetlobi.

Ogled celotnih specifikacij

Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM product shot

Odličen objektiv za

Prvovrstna kakovost slik

Dve dvopovršinski leči iz litega stekla (GMo) in izjemno nizka razpršitev opazno izboljšajo popačenje slike in zmanjšujejo kromatsko aberacijo. Premaz Air Sphere in premaz pod valovno dolžino svetlobe preprečujeta podvajanje slike in učinek bleščanja, zato lahko samozavestno fotografirate tudi v zahtevnih svetlobnih razmerah.

Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM Pack shot slanted with lens hood
Water logged beach

Prilagodljiva zbirka goriščnih razdalj izjemno širokega kota

Objektiv EF 16–35 mm f/2,8L III USM ima 16–35 mm veliko povečavo s širokim naborom goriščnih razdalj.

Sunset at the beach with a bright sky

Hitra stalna zaslonka

Z veliko zaslonko f/2,8 lahko bolje izkoristite trenutno svetlobo, krožna zaslonka z 9 lopaticami pa ustvari čudovito globino polja.

Robustno ohišje serije L

Objektiv EF 16–35 mm f/2,8L III USM je s svojo robustno in trpežno, na vreme odporno zasnovo zlahka kos obremenitvam, ki spremljajo profesionalno uporabo.

Tree in the desert

Napredno samodejno ostrenje

Objektiv EF 16–35 mm f/2,8L III USM ima krožni ultrazvočni motor in zmogljiv procesor, ki zagotavljata hitrejše ostrenje.

Posed portrait with umbrella
Night sky clouds

Ali je čas za nadgradnjo?

EF 16–35 mm f/2,8L III USM nadomešča model EF 16–35 mm f/2,8L II USM in vpeljuje nove standarde za kakovost slike pri povečavi z izjemno širokim kotom.

Optični sistem

Na novo zasnovana optika zagotavlja ostro sliko po celotnem posnetku. Preoblikovan mehanizem povečave s 5 skupinami je bolj odporen proti udarcem in tresljajem.

Skyscrapers at night

Premazi leče

Premaz pod valovno dolžino svetlobe in premaz Air Sphere pomagata preprečevati podvajanje slike in učinek bleščanja na vaših slikah.

Skyscrapers from a high angle shot

Zaslonka z 9 lopaticami

V primerjavi s krožno zaslonko s 7 lopaticami modela EF 16–35 mm f/2,8L II USM ima objektiv EF 16–35 mm f/2,8L III USM krožno zaslonko z 9 lopaticami, ki vam omogoča čudovito mehko izostritev ozadja.

Portrait shot of a bride
Wide Angle Lens

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.

Več informacij

Dodatna oprema

Povezani izdelki