Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200 mm f/2.8L IS II USM je telefoto objektiv s povečavo, zasnovan za profesionalno uporabo. Ima robustno in vzdržljivo ohišje, stabilizator slike s 4 koraki in specializirane elemente objektiva.

Prednosti

  • Zmogljiv telefoto objektiv s povečavo serije L
  • Stalna največja odprtost zaslonke f/2,8
  • Stabilizator slike s štirimi koraki
  • Fluoritni elementi in elementi z zelo nizko razpršitvijo
  • Izboljšana vzdržljivost
  • Najmanjše razdalja ostrenja 1,2 m
  • Odporen na vlago in prah
  • Okrogel motor USM za samodejno ostrenje

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

Kakovost družine L


Družina L je Canonova vodilna družina profesionalnih objektivov, ki predstavlja najboljše v natančno zasnovani optiki EF. Objektivi družine L združujejo izjemno zmogljivost s preprosto uporabo, poleg tega pa so odporni na prah in vlago.

Hitra stalna največja zaslonka


S hitro največjo odprtostjo zaslonke f/2,8, ki ostaja enaka po vsem obsegu povečave, lahko ročno fotografirate pri šibki svetlobi. S to zaslonko lahko nadzirate tudi globino polja.

Stabilizator slike


S Canonovim stabilizatorjem slike s 4 koraki je objektiv EF 70-200 mm f/2.8 IS II USM popolna izbira za fotografiranje pri šibki svetlobi, ko uporaba stativa ni mogoča. Sistem stabilizacije slike omogoča za največ 4 korake nižjo hitrost zaklopa brez zameglitve slike.

Fluoritni elementi in elementi z zelo nizko razpršitvijo


Objektiv vsebuje elemente iz fluorita, ki zmanjšujejo kromatsko aberacijo. Pet elementov z zelo nizko razpršitvijo prinaša visok kontrast in reprodukcijo pristnih barv po vsem obsegu povečave.

Mehka zameglitev ozadja


Skoraj okrogla membrana zaslonke daje neizostrenim delom mehkejši, enakomernejši pridih. Ostri predmeti v ospredju izstopajo iz gladko zamegljenega ozadja.

Ultrazvočno ostrenje


Krožni ultrazvočni motor zagotavlja izjemno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. Zaradi natančnega vrtenja lahko natančno dosežete točko izostritve. Na voljo je tudi stalna ročna preglasitev, s katero lahko popravite izostritev, ne da bi zapustili način samodejnega ostrenja.

Dodatna oprema


Objektivu so standardno priloženi pokrov ET-87, ki preprečuje vpliv bleščanja na fotografije, odstranljiv nastavek za stativ in mehka torbica.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Related Products