Objektivi za DSLR

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

Ta objektiv, ki ga cenijo vsi, ki na terenu želijo uporabljati samo en objektiv, z napredno stabilizacijo slike zagotavlja osupljivo kakovost slik.

Odličen objektiv za

 • Pokrajina

  Fotografirajte prostrane razglede od hribov in obal do mestnih znamenitosti in urbanih pokrajin.

 • Portret

  Idealno za zajemanje izrazov na obrazih, kot nalašč za poroke, dogodke in zabave

 • Potovanje

  Popotniška fotografija ni samo za popotnike, tudi ogledi znamenitosti in spontani kratki oddihi nudijo prizore, ki jih je vredno ohraniti.

Canon Camera

Za visokokakovostne slike, ki navdušijo

S specializiranimi elementi objektiva lahko zajamete visoko kakovost slik v celotnem obsegu povečave, saj zmanjša vidna popačenja. Integrirani izboljšani premaz Air Sphere pomaga preprečevati bleščanje in podvajanje slik pri fotografiranju v okolju z nepredvidljivo naravno svetlobo.

Razširjen obseg povečave z neprekinjeno največjo zaslonko

Hitro preklapljajte med širokokotno, standardno in kratko telefoto goriščno razdaljo, pri čemer lahko ves čas ohranjate največjo odprtost zaslonke f/4.
Canon Camera

Ostri posnetki tudi pri šibki svetlobi

Stabilizator slike odpravlja zameglitev zaradi premikanja ali tresenja fotoaparata, zato lahko fotografirate do 4 korake počasneje kot običajno.

Vsestranski videoposnetki

Objektiv EF 24–105 mm f/4L IS II USM je enako priročen za snemanje videoposnetkov kot za fotografiranje, saj kljub kompaktni obliki nudi širok nabor goriščnih razdalj, ki so popolna izbira za številne motive. Napredno samodejno ostrenje omogoča gladko prehajanje med gorišči praktično brez šuma in neprekinjeno ostrenje med premikanjem s stalno možnostjo ročne razveljavitve.

Canon Camera

Nemoteno snemajte tudi v zahtevnih pogojih

EF 24–105 mm f/4L IS II USM ima novo zunanjo zasnovo objektiva iz serije L. Robustna konstrukcija je prilagojena za obremenitve, ki spremljajo profesionalno uporabo, in je še posebej odporna proti udarcem in tresljajem.

Ali je čas za nadgradnjo?

EF 24–105 mm f/4L IS II USM je nadomestil EF 24–105 mm f/4L IS USM in bo postal standardni objektiv številnih profesionalnih in ljubiteljskih fotografov.
Canon Camera

Optični sistem

EF 24–105 mm f/4L IS II USM ima v primerjavi s svojim predhodnikom izboljšano optično zasnovo, ki zagotavlja boljšo ločljivost ter izostritev celotne fotografije v celotnem razponu povečave.

Izboljšana stabilizacija slike

Prenovljeni stabilizator slike zagotavlja rezultate, ki so enakovredni slikanju s 4 korake hitrejšo hitrostjo zaklopa, v primerjavi z 2,5 koraki objektiva EF 24–105 mm f/4L IS USM.

Canon Camera

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.
V rokah sta fotoaparat Canon EOS R in objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

Dodatna oprema

 • Canonov kovček za objektiv LP1219

  Kompaktna torbica za objektiv

 • Canonova sončna zaslonka EW 83M

  Zaščiti objektiv pred razpršeno svetlobo.

 • Canonov pokrov E 77II

  Zaščiti objektiv pred prahom.

Povezani izdelki