Sunset sea structure image taken with EF 24-105mm f/4L IS II USM

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

Ta objektiv, ki ga cenijo vsi, ki na terenu želijo uporabljati samo en objektiv, z napredno stabilizacijo slike zagotavlja osupljivo kakovost slik.

Galerija

Objektiv serije L s standardno povečavo in profesionalno zmogljivostjo

EF 24–105 mm f/4L IS II USM je objektiv s standardno povečavo, ki vam lahko pri fotografiranju in snemanju videoposnetkov daje več. Objektiv je popolna izbira, če želite posnetke izjemne kakovosti z malo opreme.

Ogled celotnih specifikacij

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM vertical side view shot

Odličen objektiv za

Za visokokakovostne slike, ki navdušijo

S specializiranimi elementi objektiva lahko zajamete visoko kakovost slik v celotnem obsegu povečave, saj zmanjša vidna popačenja. Integrirani izboljšani premaz Air Sphere pomaga preprečevati bleščanje in podvajanje slik pri fotografiranju v okolju z nepredvidljivo naravno svetlobo.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM side view shot
Dark blue sea by bridge structure

Razširjen obseg povečave z neprekinjeno največjo zaslonko

Hitro preklapljajte med širokokotno, standardno in kratko telefoto goriščno razdaljo, pri čemer lahko ves čas ohranjate največjo odprtost zaslonke f/4.

Ostri posnetki tudi pri šibki svetlobi

Stabilizator slike odpravlja zameglitev zaradi premikanja ali tresenja fotoaparata, zato lahko fotografirate do 4 korake počasneje kot običajno.

Low light pipe structure dark

Vsestranski videoposnetki

Objektiv EF 24–105 mm f/4L IS II USM je enako priročen za snemanje videoposnetkov kot za fotografiranje, saj kljub kompaktni obliki nudi širok nabor goriščnih razdalj, ki so popolna izbira za številne motive. Napredno samodejno ostrenje omogoča gladko prehajanje med gorišči praktično brez šuma in neprekinjeno ostrenje med premikanjem s stalno možnostjo ročne razveljavitve.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM side view with no hood

Nemoteno snemajte tudi v zahtevnih pogojih

EF 24–105 mm f/4L IS II USM ima novo zunanjo zasnovo objektiva iz serije L. Robustna konstrukcija je prilagojena za obremenitve, ki spremljajo profesionalno uporabo, in je še posebej odporna proti udarcem in tresljajem.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM white rocks and clear skies
Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM pebble beach sunset

Ali je čas za nadgradnjo?

EF 24–105 mm f/4L IS II USM je nadomestil EF 24–105 mm f/4L IS USM in bo postal standardni objektiv številnih profesionalnih in ljubiteljskih fotografov.

Optični sistem

EF 24–105 mm f/4L IS II USM ima v primerjavi s svojim predhodnikom izboljšano optično zasnovo, ki zagotavlja boljšo ločljivost ter izostritev celotne fotografije v celotnem razponu povečave.

Symmetrical architecture white roof

Izboljšana stabilizacija slike

Prenovljeni stabilizator slike zagotavlja rezultate, ki so enakovredni slikanju s 4 korake hitrejšo hitrostjo zaklopa, v primerjavi z 2,5 koraki objektiva EF 24–105 mm f/4L IS USM.

Seagulls sitting on black rock
Wide Angle Lens

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.

Več informacij

Dodatna oprema

Povezani izdelki