Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

EF 24-70mm f/4L IS USM

Prilagodljiv objektiv 24-70 mm f/4 družine L z načinom makro z največ 0,7-kratno povečavo. Ultrazvočno samodejno ostrenje zagotavlja hitro in skoraj neslišno ostrenje. Elementi z zelo nizko razpršitvijo in asferični elementi prinašajo izjemno kakovost slike.

Prednosti

  • Prilagodljiv obseg povečave za različne predmete
  • Način makro z največ 0,7-kratno povečavo
  • Stabilizator slike z največ štirimi koraki
  • Dva asferična elementa in dva elementa z zelo nizko razpršitvijo
  • Hitro ultrazvočno samodejno ostrenje
  • Zaščita pred prahom in vlago
  • Zaslonka z devetimi lopaticami za mehko zameglitev

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

Prilagodljiv obseg povečave


Fotografirajte različne prizore – od pokrajin in portretov do dokumentarcev. EF 24-70 mm f/4L IS USM je popoln standardni objektiv za fotoaparate Canon DSLR polne velikosti, ki prinaša širokokoten pogled, standardne in telefoto žariščne razdalje ter stalno odprtost zaslonke f/4, ki se ne spremeni pri povečavi.

Način makro


Ločen položaj za makro na povečevalnem krogu omogoča ostrenje do bližine samo 0,38 m v katerem koli položaju povečave in največje razmerje reprodukcije 0,7-kratne resnične velikosti.

Tehnologija stabilizacije slike


Fotografirajte iz roke pri šibki svetlobi s hitrostmi zaslonke, ki so do štiri korake počasnejše, kot je priporočeno. Tehnologija stabilizatorja slike samodejno zazna, ko fotograf vodoravno obrača fotoaparat, da sledi premikajočim se predmetom, in izklopi stabiliziranje v tej smeri. V načinu makro zazna hibridni stabilizator slike nagibe in premike.

Zmogljiva optična zasnova


Zajemajte slike izjemne kakovosti po celotnem obsegu povečave. Dve vrsti asferičnih elementov objektiva skupaj z elementi z zelo nizko razpršitvijo (UD) učinkovito odpravljata vidna popačenja. Premazi Super Spectra zmanjšujejo bleščanje in povečujejo kontrast.

Napredno samodejno ostrenje


Uživajte v hitrem in skoraj neslišnem samodejnem ostrenju, ki ga zagotavlja krožni ultrazvočni motor. Obdržite nadzor s stalno ročno preglasitvijo ostrenja.

Robustna izdelava


Fotografirajte tudi v zahtevnih pogojih. Objektiv je zaščiten pred prahom in vlago, fluoridni premazi pa zagotavljajo preprosto čiščenje elementov objektiva.

Vrhunsko delovanje


Krožna zaslonka z devetimi lopaticami pomaga ustvarjati gladko neizostreno zameglitev, pri kateri predmeti v ospredju jasno izstopajo.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 24-70mm f/4L IS USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.