Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

EF 24-70mm f/4L IS USM

Prilagodljiv objektiv 24-70 mm f/4 družine L z načinom makro z največ 0,7-kratno povečavo. Ultrazvočno samodejno ostrenje zagotavlja hitro in skoraj neslišno ostrenje. Elementi z zelo nizko razpršitvijo in asferični elementi prinašajo izjemno kakovost slike.

Prednosti

  • Prilagodljiv obseg povečave za različne predmete
  • Način makro z največ 0,7-kratno povečavo
  • Stabilizator slike z največ štirimi koraki
  • Dva asferična elementa in dva elementa z zelo nizko razpršitvijo
  • Hitro ultrazvočno samodejno ostrenje
  • Zaščita pred prahom in vlago
  • Zaslonka z devetimi lopaticami za mehko zameglitev

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

Prilagodljiv obseg povečave


Fotografirajte različne prizore – od pokrajin in portretov do dokumentarcev. EF 24-70 mm f/4L IS USM je popoln standardni objektiv za fotoaparate Canon DSLR polne velikosti, ki prinaša širokokoten pogled, standardne in telefoto žariščne razdalje ter stalno odprtost zaslonke f/4, ki se ne spremeni pri povečavi.

Način makro


Ločen položaj za makro na povečevalnem krogu omogoča ostrenje do bližine samo 0,38 m v katerem koli položaju povečave in največje razmerje reprodukcije 0,7-kratne resnične velikosti.

Tehnologija stabilizacije slike


Fotografirajte iz roke pri šibki svetlobi s hitrostmi zaslonke, ki so do štiri korake počasnejše, kot je priporočeno. Tehnologija stabilizatorja slike samodejno zazna, ko fotograf vodoravno obrača fotoaparat, da sledi premikajočim se predmetom, in izklopi stabiliziranje v tej smeri. V načinu makro zazna hibridni stabilizator slike nagibe in premike.

Zmogljiva optična zasnova


Zajemajte slike izjemne kakovosti po celotnem obsegu povečave. Dve vrsti asferičnih elementov objektiva skupaj z elementi z zelo nizko razpršitvijo (UD) učinkovito odpravljata vidna popačenja. Premazi Super Spectra zmanjšujejo bleščanje in povečujejo kontrast.

Napredno samodejno ostrenje


Uživajte v hitrem in skoraj neslišnem samodejnem ostrenju, ki ga zagotavlja krožni ultrazvočni motor. Obdržite nadzor s stalno ročno preglasitvijo ostrenja.

Robustna izdelava


Fotografirajte tudi v zahtevnih pogojih. Objektiv je zaščiten pred prahom in vlago, fluoridni premazi pa zagotavljajo preprosto čiščenje elementov objektiva.

Vrhunsko delovanje


Krožna zaslonka z devetimi lopaticami pomaga ustvarjati gladko neizostreno zameglitev, pri kateri predmeti v ospredju jasno izstopajo.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 24-70mm f/4L IS USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Related Products

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.