Canon EF 50mm f/1.4 USM

EF 50mm f/1.4 USM

S hitro največjo zaslonko in hitrim sistemom ostrenja je kompakten, visoko zmogljiv standardni 50 mm objektiv EF f/1,4 USM vrhunsko zmogljiv na vseh področjih fotografije.

Prednosti

  • Hitra zaslonka f/1,4
  • Standardni vidni kot 46°
  • Motor ostrenja USM s stalno ročno razveljavitvijo ostrenja
  • Najmanjša razdalja ostrenja 45 cm
  • Asferični element leče
  • Velikost filtra 58 mm

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 50mm f/1.4 USM

Vsestranska, kompaktna zasnova standardnega objektiva


Gaussova optika, skupaj z dvema visokolomljivima elementoma leče omogoča fotografom na vseh področjih, da zajemajo jasne, čiste slike, tudi pri široko odprti zaslonki f/1,4. Objektiv je idealen za krajinsko in popotniško fotografijo ter tudi za portrete in reportažo.

Ultrazvočno ostrenje


Ultrazvočni motor zagotavlja izjemno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. Zaradi natančnega vrtenja lahko natančno dosežete točko izostritve. Na voljo je tudi stalna ročna preglasitev, s katero lahko popravite izostritev, ne da bi zapustili način samodejnega ostrenja.

Mehka zameglitev ozadja


Skoraj okrogla membrana zaslonke daje neizostrenim delom mehkejši, enakomernejši pridih. Ostri predmeti v ospredju izstopajo iz gladko zamegljenega ozadja.

Premaz Super Spectra


Premazi Super Spectra zagotavljajo natančno uravnoteženost barv in izboljšajo kontrast. Zmanjšajo tudi bleščanje in podvajanje slike – običajni težavi, ki ju povzroči svetloba, ki se odbija od tipala fotoaparata.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 50mm f/1.4 USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.