Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

EF-S 60 mm f/2.8 Macro USM je prvi pravi makro objektiv v seriji EF-S. Dinamičen, kompakten objektiv s hitrim ostrenjem, ki zagotavlja dramatičen prikaz podrobnosti, ki so zunaj človeškega vidnega polja.

Prednosti

  • Približno Goriščna razdalja 96 mm (35 mm format)
  • Kompakten in lahek
  • Visoka ločljivost od roba do roba, izjemen kontrast in kakovost slike
  • Hitro samodejno ostrenje s skoraj neslišnim USM
  • Stalna ročna razveljavitev ostrenja
  • Premazi Super Spectra

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

Od blizu


Objektiv EF-S 60 mm f/2.8 Macro USM prikaže ostre slike naravne velikosti na tipalu za obdelavo slik, kar omogoča pristno makro fotografiranje z družino objektivov EF-S. Z učinkovito goriščno razdaljo, približno 96 mm pri obliki 35 mm, objektiv ustvari dih jemajoče bližnje posnetke. Najmanjša razdalja ostrenja 20 cm omogoča, da ste izjemno blizu predmeta in da okvir zapolnite s predmetom s številnimi podrobnostmi.

Svet v malem


EF-S 60 mm f/2.8 Macro USM deluje skladno z nastavkom EF-S fotoaparatov EOS, da lahko spoznate nove vznemirljive dimenzije fotografiranja. Fotografi narave bodo uživali ob fotografiranju raznolikih lepot majhnih predmetov. Če pomanjšate sliko na tipalo, ki je enako veliko kot predmet, boste lahko svoje občinstvo popeljali v središče prečudovitega miniaturnega sveta.

Zameglitev ozadja


Fotografi portretov bodo navdušeni nad odprto zaslonko, ki zmanjša globino polja in čudovito zamegli ozadje, zaradi česar predmet dramatično stopi v ospredje.

Lahka prtljaga


EF-S 60 mm f/2.8 Macro USM poskrbi za neverjetno raznolikost v naboru fotografove opreme, hkrati pa doprinese le majhno težo. Skoraj neslišen ultrazvočni motor zagotavlja zelo hitro in natančno samodejno ostrenje s stalno ročno razveljavitvijo.

Ločljivost in kakovost


Več kot 60 let izkušenj optičnega inženiringa je pripomoglo k izdelavi objektiva, ki izpolnjuje stroge standarde za kakovost slik. Canonove tehnologije objektivov so med seboj združljive in omogočajo visoko ločljivost od roba do roba slike, svetlost, kontrast in ustrezno barvno reprodukcijo pri vseh razdaljah ostrenja.

Izdelan za digitalno fotografiranje


Objektiv je izdelan posebej za digitalno fotografiranje, zato ima posebno oblikovane elemente leč s premazi Super Spectra, ki preprečujejo podvajanje slik in učinek bleščanja, kar je lahko posledica odbijanja svetlobe od tipala fotoaparata. Prvovrstna izbirna sončna zaslonka lahko še dodatno zmanjša učinek bleščanja.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Related Products