Rock climber landscape close up portrait action

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Visokokakovosten objektiv s povečavo, inovativnim zaslonom in motorjem Nano USM, ki je odličen za fotografiranje športnih dogodkov in prizorov iz narave.

Vrhunska zmogljivost pri fotografiranju od daleč

Kot nalašč za fotografiranje športnih dogodkov na prostem in prizorov iz narave. EF 70–300 mm f/4-5,6 IS II USM je združljiv s fotoaparati polne velikosti in fotoaparati EOS DSLR s tipali velikosti ASP-C.

Za več informacij si oglejte stran s podatki o združljivosti

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USMpack shot straight on
Close up sports action

Odličen objektiv za

Približajte oddaljene predmete

Zahvaljujoč telefoto objektivu z goriščno razdaljo vsaj 300 mm se lahko približate subjektu in zapolnite kader. Ta objektiv je odličen dodatek objektivu s standardnim kompletom, s katerim lahko razširite svoje fotografsko obzorje.

Visokozmogljivo ostrenje

Samodejno ostrenje z motorjem Nano USM je hitro, gladko in tiho. Ta objektiv je zato idealen za fotografiranje hitro premikajočih se subjektov in omogoča nemoteno zvočno podlago in naravne prehode s spreminjanjem ostrenja med snemanjem videoposnetkov.

Izvedite več o tehnologijah ostrenja

NANOUSM

Vrhunska kakovost slik

Zahvaljujoč krožni zaslonki z devetimi lopaticami lahko subjekt ločite od ozadja in ustvarite čudovito zamegljeno ozadje. Vgrajeni specializirani elementi objektiva z ultra nizko razpršitvijo zmanjšujejo kromatsko aberacijo in zagotavljajo visokokakovostne slike v visoki ločljivosti v celotnem razponu povečave.

Fact action close up bird wildlife

Spremljajte informacije na vgrajenem zaslonu objektiva

Inovativen zaslon objektiva je nameščen na zgornjem delu objektiva in prikazuje podatke, ki jih potrebujete za fotografiranje, tudi pri šibki svetlobi. To je še posebej priročno pri snemanju videoposnetkov v načinu ogleda v živo, saj omogoča mirno snemanje in preverjanje razdalje ostrenja in globine polja pri različnih zaslonkah.

Lahko in kompaktno ohišje

Objektiv EF z obsegom goriščne razdalje 70–300 mm f/4–5,6 IS II USM je velik le 14,55 cm in tehta 710 g, zato je idealen za fotografiranje na terenu in potovanjih.

Holiday travelling landscape shot
Landscape mountain range

Ali je čas za nadgradnjo?

EF 70–300 mm f/4–5.6 IS II USM nadomešča objektiv EF 70–300 mm f/4–5,6 IS USM in prinaša izboljšano optično zmogljivost in zasnovo.

Napredna optična zasnova

Prefinjena optika, vključno z lečo z ultra nizko razpršitvijo (UD), omogoča visok kontrast in ločljivost po celotnem obsegu povečave z zelo nizko stopnjo popačenja in kromatične aberacije, tudi v zahtevnih razmerah.

Small plane flying lake

Izboljšan stabilizator slike

Stabilizator slike pri objektivu EF 70–300 mm f/4–5,6 IS II USM zmanjšuje tresljaje fotoaparata s 4 koraki, kar pomeni, da lahko posnamete ostre fotografije s hitrostjo zaslonke, ki je do 4 korake nižja od običajne hitrosti.

Low light close up child bike ride

Galerija

Povezani izdelki

Dodatna oprema

Telephoto lens range packshots

Telefoto objektivi

S telefoto objektivi lahko z razdalje posnamete športne prizore in divji živalski svet, ne da bi zmotili dogajanje. Raziščite ponudbo telefoto objektivov Canon in se prepustite ustvarjalnosti.

Več informacij