Objektivi za DSLR

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Visokokakovosten objektiv s povečavo, inovativnim zaslonom in motorjem Nano USM, ki je odličen za fotografiranje športnih dogodkov in prizorov iz narave.

Odličen objektiv za

 • Šport na prostem

  Ustvarite občutek, da ste v središču dogajanja. Zajemite popoln začetni udarec pri tenisu, gole in proslavljanje na nogometni tekmi.

 • Divje živali

  Bolj kot ste si kadar koli drznili ali si predstavljali se približajte naravi in posnemite izjemne fotografije ptic v letu in živali na safariju ali med njihovim počitkom v naravnem parku.

 • Potovanje

  Popotniška fotografija ni samo za popotnike. Tudi ogledi znamenitosti in spontani kratki oddihi nudijo prizore, ki jih je vredno ohraniti.

Približajte oddaljene predmete

Zahvaljujoč telefoto objektivu z goriščno razdaljo vsaj 300 mm se lahko približate subjektu in zapolnite kader. Ta objektiv je odličen dodatek objektivu s standardnim kompletom, s katerim lahko razširite svoje fotografsko obzorje.

Samodejno ostrenje z motorjem Nano USM je hitro, gladko in tiho. Ta objektiv je zato idealen za fotografiranje hitro premikajočih se subjektov in omogoča nemoteno zvočno podlago in naravne prehode s spreminjanjem ostrenja med snemanjem videoposnetkov.

Samodejno ostrenje z motorjem Nano USM je hitro, gladko in tiho. Ta objektiv je zato idealen za fotografiranje hitro premikajočih se subjektov in omogoča nemoteno zvočno podlago in naravne prehode s spreminjanjem ostrenja med snemanjem videoposnetkov.

Vrhunska kakovost slik

Zahvaljujoč krožni zaslonki z devetimi lopaticami lahko subjekt ločite od ozadja in ustvarite čudovito zamegljeno ozadje. Vgrajeni specializirani elementi objektiva z ultra nizko razpršitvijo zmanjšujejo kromatsko aberacijo in zagotavljajo visokokakovostne slike v visoki ločljivosti v celotnem razponu povečave.

Spremljajte informacije na vgrajenem zaslonu objektiva

Inovativen zaslon objektiva je nameščen na zgornjem delu objektiva in prikazuje podatke, ki jih potrebujete za fotografiranje, tudi pri šibki svetlobi. To je še posebej priročno pri snemanju videoposnetkov v načinu ogleda v živo, saj omogoča mirno snemanje in preverjanje razdalje ostrenja in globine polja pri različnih zaslonkah.

Lahko in kompaktno ohišje

Objektiv EF z obsegom goriščne razdalje 70–300 mm f/4–5,6 IS II USM je velik le 14,55 cm in tehta 710 g, zato je idealen za fotografiranje na terenu in potovanjih.

Ali je čas za nadgradnjo?

EF 70–300 mm f/4–5.6 IS II USM nadomešča objektiv EF 70–300 mm f/4–5,6 IS USM in prinaša izboljšano optično zmogljivost in zasnovo.
Canon Camera

Napredna optična zasnova

Prefinjena optika, vključno z lečo z ultra nizko razpršitvijo (UD), omogoča visok kontrast in ločljivost po celotnem obsegu povečave z zelo nizko stopnjo popačenja in kromatične aberacije, tudi v zahtevnih razmerah.

Izboljšan stabilizator slike

Stabilizator slike pri objektivu EF 70–300 mm f/4–5,6 IS II USM zmanjšuje tresljaje fotoaparata s 4 koraki, kar pomeni, da lahko posnamete ostre fotografije s hitrostjo zaslonke, ki je do 4 korake nižja od običajne hitrosti.

Canon Camera
V rokah sta fotoaparat Canon EOS R in objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

Povezani izdelki

Dodatna oprema

 • Pokrov za objektiv E-67 II

  Zaščiti objektiv pred prahom.

 • Sončna zaslonka Hood ET-74B

  Zaščiti objektiv pred razpršeno svetlobo.

 • Kovček za objektiv LP1222

  Kompakten kovček za objektiv

Telefoto objektivi

S telefoto objektivi lahko z razdalje posnamete športne prizore in divji živalski svet, ne da bi zmotili dogajanje. Raziščite ponudbo telefoto objektivov Canon in se prepustite ustvarjalnosti.
Več informacij