Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

EF 70-300 mm f/4-5,6L IS USM je del prestižne Canonove serije L, ki v robustnem in kompaktnem ohišju prinaša izjemno učinkovito delovanje s prilagodljivo ravnjo povečave in osupljivo kakovost fotografij.

Prednosti

  • Zmogljiv telefoto objektiv s povečavo
  • Član Canonove priznane družine L
  • Stabilizator slike s 4 koraki
  • Dva elementa z zelo nizko razpršitvijo
  • Visoka odpornost proti prahu in vodi
  • Krožna zaslonka z 8 lopaticami
  • Tiho in hitro samodejno ostrenje
  • Združljiv z nastavkom za stativ

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Zmogljiv telefoto objektiv s povečavo


Z obsegom goriščne razdalje od 70 do 300 mm je EF 70-300 mm f4-5,6L IS USM kompakten in prilagodljiv telefoto objektiv s povečavo, ki zagotavlja neverjetno kakovost fotografij. Popoln je za fotografiranje divjih živali in športa, pa tudi za novinarske in portretne slike.

Kakovost družine L


Družina L je Canonova vodilna družina profesionalnih objektivov, ki predstavlja najboljše v natančno zasnovani optiki EF. Objektivi družine L združujejo izjemno zmogljivost s preprosto uporabo, poleg tega pa so odporni na prah in vlago.

Stabilizator slike s 4 koraki


Optični stabilizator slike s 4 koraki – zasnovan posebej za razpon goriščne razdalje tega objektiva – preprečuje zamegljenost slik, do katere lahko pride pri snemanju iz roke ali pri nizki hitrosti zaklopa. Samodejno zaznavanje obračanja fotoaparata zagotavlja odlične posnetke pri sledenju premikajočih se predmetov, ker pa je sistem stabilizatorja slike v objektivu, je mogoče prizor med zajemanjem videti v iskalu.

Dva elementa z zelo nizko razpršitvijo


Z uporabo dveh leč z zelo nizko razpršitvijo je kromatična aberacija skoraj popolnoma odpravljena, kar zagotavlja izjemno kakovost in ostrino slike.

Čudovita zameglitev ozadja


Krožna zaslonka z 8 lopaticami objektiva EF 70-300 mm f4-5,6L IS USM ustvari čudovito zameglitev ozadja, zaradi katere predmet fotografije še bolj izstopa.

Hitro in tiho samodejno ostrenje


Obroč USM (ultrazvočni motor) z ultrazvočnimi vibracijami poganja izredno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. K hitremu samodejnemu ostrenju pripomoreta tudi hiter procesor in optimirani algoritmi. Zaradi natančnega vrtenja lahko skupino objektivov za ostrenje natančno ustavite. Elektronska stalna ročna preglasitev ostrenja je na voljo brez predhodnega preklopa iz načina samodejnega ostrenja.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Related Products

Telefoto objektivi

Daljša goriščna razdalja vam omogoča, da se približate subjektu, ne da bi zmotili dogajanje.