Raznolikost, lastniški kapital in vključevanje

Družba Canon si prizadeva ustvariti raznoliko kulturo, pri tem pa razvija vključujoče delovno mesto in si prizadeva zgraditi pravičnejšo družbo za vse. Z več kot 22.000 zaposlenimi in 102 narodnostmi po vsej Evropi, Bližnjem vzhodu in Afriki ter 180.000 ljudmi po vsem svetu se boste srečali z ljudmi z vseh različnih življenjskih obdobij.
Group of people standing in front of a park bridge
Verjamemo v poslovno filozofijo, ki je zajeta z besedo Kyosei, način življenja in dela za skupno dobro. Želja po sodelovanju pri razvoju boljše družbe je temelj, da bi ustvarili bolj vključujoč in pravičen svet.

Prizadevamo si za ustvarjanje raznolikega, vključujočega in pravičnega delovnega mesta, ki odraža različne skupnosti, v katerih delujemo, in stranke iz Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike. To želimo doseči z ustvarjanjem delovnega okolja, v katerem se ljudje počutijo cenjene, spoštovane ter imajo občutek pripadnosti in lahko rastejo tako osebno kot tudi profesionalno.

PETER SAAK, Executive Vice President, Canon EMEA Developing Regions Business Group

Uresničevanje vključujoče vizije ljudi

"Raznolikost, lastniški kapital in vključevanje so temeljnega pomena za to, kako sodelavci odražajo in poosebijo našo poslovno filozofijo "Kyosei". Prav tako izražamo svojo zavezanost k ustvarjanju raznolike organizacije, v kateri so ljudje lahko sami in imajo vse možnosti, da uspejo v svoji vlogi in razvijejo svojo poklicno pot."
Group of people standing on a softball pitch

Vzpostavitev raznolike kulture

Skupaj z našim vodstvom in zaposlenimi se zavzemamo za vključujoče vedenje. Prizadevamo si ustvariti okolje, v katerem se vsi počutijo spoštovane, cenjene ter lahko rastejo osebno in profesionalno.

Canon Camera

Razvoj vključujočega delovnega mesta

Zavezani smo k zagotavljanju in oblikovanju izkušenj zaposlenih glede vključevanja in pravičnosti v vseh stopnjah življenja zaposlenih.

Canon Camera
Group of people at a food buffet
Two people having a meeting

Oblikovanje pravičnejše družbe za vse

Osredotočeni smo na to, da smo odgovorni poslovni partner, ki sledi filozofiji Kyosei, da prispevamo k boljši družbi za vse z našo vlogo, da ustvarimo bolj vključujoč in pravičen svet.

Canon Camera

Raziščite podrobneje

Raznolikost, pravičnost in vključevanje so ključni stebri naše agende za trajnostni razvoj in podpirajo naše poslovne vrednote. Prizadevamo si zagotoviti priložnosti za rast, učenje in razvoj, ki bodo podpirale naše delo za ustvarjanje vrhunskih tehnoloških inovacij, ki bodo omogočale poslovanje in življenje ljudi.