Sponsorship at Canon Hero

Pokroviteljstvo pri družbi Canon

Naše pokroviteljske in partnerske dejavnosti v območju EMEA zajemajo vrsto družbenih, kulturnih in športnih dogodkov, ki podpirajo naše cilje na področju poslovne in korporativne družbene odgovornosti. Prek teh dejavnosti si prizadevamo prispevati naše strokovno znanje na področju obdelave slik in širši portfelj izdelkov za doseganje napredka v družbi.

Prijavite se za sponzorstvo


Expo 2020 Dubaj
Canon je uradni ponudnik tiskanja in obdelave slik na razstavi Expo 2020 Dubai. Ta platforma nam ponuja vznemirljivo priložnost, da pokažemo naše inovativne tehnologije, izdelke in storitve skozi celotno šestmesečni dogodek, ki poteka od 1. oktobra do 31. marca 2022.
Dubai Expo 2020
Visa pour l’image
Canon podpira dogodek Visa pour l’image, enega največjih festivalov za fotografske novinarje na svetu, ki ga prirejajo že 29 let. Nudimo tedenske tečaje usposabljanja za študente s področja medijev iz celotne Evrope ter jih učimo izražati svoje zgodbe, od tistih o konfliktih in naravi do zgodb o ljudeh in okolju.
Visa L’image
Fundacija Canon v Evropi
Fundacija podpira našo poslovno filozofijo, zajeto z besedo Kyosei, "način življenja in dela za skupno dobro".
4.5_Sponsorship_at_Canon_Visa_L'image

Prijavite se za sponzorstvo

Med preučevanjem številnih predlogov za pokroviteljstvo, ki jih prejme Canon Europe, nam pri odločanju, ali bomo sklenili partnerstvo, pomagajo naslednja merila:

  • Nismo pokrovitelji posameznikov ali ekip. To vključuje blogerje, ustvarjalce videodnevnikov in kakršne koli projekte potovanj, ko posameznik želi brezplačen izdelek v zameno za reklamo
  • Za več informacij o Canonovem programu ambasadorjev obiščite spletno stran Canon Pro
  • Dogodek/dejavnost mora biti vseevropski projekt. Za lokalne dejavnosti se obrnite na ustrezno Canonovo pisarno
  • Dogodek/dejavnost ne sme imeti povezave z verskimi združenji, političnih povezav ali zveze s kakršnim koli vojskovanjem
  • Vsak dogodek/dejavnost, ki ga/jo pri Canonu upoštevamo, mora podpirati naše cilje na področju trajnosti


Če vaš dogodek ali vaša dejavnost izpolnjuje navedena merila in nam želite predlagati pokroviteljstvo, izpolnite spodnji obrazec. Zavedajte se, da večino naše pokroviteljske strategije že izpolnjujejo naša sklenjena partnerstva in da so finančna sredstva za dodatne priložnosti zelo omejena. Zaradi zelo velikega števila prejetih prošenj na žalost ne moremo vedno osebno odgovoriti na vse prošnje. Če je vaš predlog sprejet, vas bomo kontaktirali v 60 dneh od prejema vaše prošnje.

Če želite zaprositi za pokroviteljstvo, izpolnite obrazec in kontaktiral vas bo nekdo iz naše ekipe