Canonove rešitve za kreativne delovne prostore

Izberite kombinacijo strojne opreme, programske opreme in storitev, da bo vaše podjetje izstopalo iz množice s ponudbo privlačnega tržnega gradiva in izjemno poslovno komunikacijo, vse pa bo natisnjeno v pisarniškem okolju, s čimer boste imeli nadzor nad vsemi opravili.
Zahtevajte informacije

Canonove rešitve za kreativne delovne prostore

Izberite kombinacijo strojne opreme, programske opreme in storitev, da bo vaše podjetje izstopalo iz množice s ponudbo privlačnega tržnega gradiva in izjemno poslovno komunikacijo, vse pa bo natisnjeno v pisarniškem okolju, s čimer boste imeli nadzor nad vsemi opravili.
Canon Camera

Ustvarjalno tržno gradivo na zahtevo

Ustvarjajte gradiva za tiskanje na zahtevo za privlačne in ustvarjalne kampanje kar v lastni pisarni – s tem boste znižali stroške tiskanja in skrajšali čas tiskanja za prilagodljivost pri ustvarjanju dokumentov po meri na zahtevo.

Poslovna komunikacija

Povečajte produktivnost in omogočite digitalno preobrazbo z avtomatizacijo poteka dela ter hkrati izboljšajte izkušnje strank in znižajte stroške s številnimi varnostnimi in trajnostnimi rešitvami. Poskrbite za enostavno izdelavo in distribucijo notranjih poslovnih dokumentov, kot so predstavitve in pogodbe.

Canon Camera

Prednosti rešitev za kreativne delovne prostore

Canonove celovite rešitve za kreativne delovne prostore vam lahko pomagajo pri naslednjem:

Izboljšajte sodelovanje s strankami

Ustvarite trženjska gradiva profesionalne kakovosti, ki pritegnejo pozornost in spodbudijo odzivno in zvesto sodelovanje strank.

Izboljšana produktivnost

Preprosto razbremenite urnik izdelave oglaševalskega gradiva in upravljajte tiskalno vrsto s preprostimi možnostmi prilagajanja in urejanja v zadnjem hipu ter avtomatiziranimi postopki za ponavljajoča se opravila.

Omogočite sodelovanje

Delite intuitivne rešitve, ki ne zahtevajo strokovnega znanja vaše ekipe, in izkoristite preprosto povezljivost z oblakom, s katero lahko sodelujete od kjer koli. S širokim naborom orodij, ki so vam v podporo na poti digitalne preobrazbe, boste presegli meje svoje ustvarjalnosti.

a group of people working together

Izboljšajte trajnostnost

Zanesite se na energetsko učinkovite naprave z analitičnimi spoznanji za optimizacijo okolja tiskanja. Oglejte si posamezna opravila in jih uredite, da ne bi prišlo do nepotrebne izgube, ter zmanjšate svoj vpliv na okolje, saj za dostavo ne boste potrebovali zunanjega partnerja.

Izboljšajte stroškovno učinkovitost

Izboljšajte stroškovno učinkovitost s popolno vidnostjo uporabe, da prihranite pri stroških delovanja, ne da bi pri tem ogrozili kakovost tiskanja.

Večja varnost

S funkcijami in storitvami celovite varnosti zaščitite podatke in zagotovite njihovo skladnost.

podoba strokovnjakov, ki skupaj gledajo v prenosni računalnik

Potrebujete pomoč?

Več informacij o tem, kako lahko vaše podjetje izkoristi prednosti rešitev za kreativne delovne prostore

Office professionals in the office enjoying benefits of Universal Output Queue

Povezani izdelki

Raziščite naše inovativne rešitve strojne in programske opreme, ki vam lahko pomagajo povečati produktivnost, učinkovitost in varnost.

 • Serija imagePRESS C270

  Z varno in trajnostno večnamensko napravo za barvno tiskanje A3 lahko hitro tiskate in skenirate različne velikosti papirja.

 • Serija imageRUNNER ADVANCE DX 8700

  Izboljšajte varnost svojega poslovnega okolja s pametno in trajnostno večnamensko napravo za črno-belo tiskanje A3.

 • uniFLOW Online

  Napredna rešitev za tiskanje in skeniranje, ki organizacijam pomaga nadzirati, kdo dostopa do dokumentov, preverja pristnost uporabnikov in ohranja tiskalna opravila varna, tako v oblaku kot v resničnem svetu.

 • Rešitve Fiery

  Fiery s profesionalnimi rešitvami za tiskanje na delovnem mestu ponuja uporabnikom prijazne izdelke za izjemno kakovost tiskanja in preprosto uporabo, kar omogoča preprosto integracijo za vse poslovne potrebe po tiskanju ter zagotovljene visokokakovostne in dosledne rezultate.

 • PosterArtist

  PosterArtist je intuitivna ustvarjalna spletna aplikacija, ki omogoča tisoče oblikovnih predlog in zbirko slik, s katerimi lahko ustvarjate privlačna gradiva za tiskanje.

 • Therefore

  Programska oprema za upravljanje dokumentov, ki omogoča upravljanje vsebine in učinkovite poteke dela. Ustvarite osrednjo zbirko podatkov v svojem strežniku, da zajamete dokumente in podatke za svojo organizacijo.

 • ObjectifLune

  S profesionalnimi rešitvami za tiskanje začnite pot digitalne preobrazbe s programsko opremo, ki vam omogoča ustvarjanje in distribucijo najpomembnejših dokumentov ter avtomatizacijo postopkov poslovne komunikacije.

 • Raziščite storitve digitalne preobrazbe

  Pospešite digitalno preobrazbo ne glede na to, od kod delate.
  Raziščite povezane storitve
  An AI image representing digital transformation

  Odkrijte še več

 • Upravljanje varnosti informacij v hibridnem delovnem prostoru

  Pridobite pomembne nasvete za varno upravljanje podatkov z družbo Canon ne glede na to, kje je vaša delovna sila.

 • 5 nasvetov za boljše poslovanje

  Oblikujte svojo strategijo s tem seznamom nujnih opravil – od ponovnega načrtovanja vsakodnevnih potekov dela do prehoda na oblak.

 • Izvedite več in stopite v stik našimi strokovnjaki