ŠTUDIJA PRIMERA

TUDI PRI TISKANJU IN ZAJEMANJU DOKUMENTOV JE VARNOST NA PRVEM MESTU

Za večjo varnost tiskanja in zajema dokumentov je zdravstvena zavarovalnica Vzajemna izbrala Canonovega certificiranega partnerja Copia biro, ki je razvil aplikacijo na platformi MEAP.

Vzajemna zdravstvena zavarovalnica

Iskali smo boljše varnostne rešitve, želeli smo si zmanjšanja ročnih opravil, s katerimi so se zaposleni srečevali večkrat na dan in so terjala dragocen čas, pa tudi bolj stabilen sistem in preprosto upravljanje dokumentov.

Prvi koraki skupnega sodelovanja

Potrebe po varnem tiskanju in zajemu dokumentov so v podjetju z več kot 300 zaposlenimi zelo obsežne. Proces zajema in tiskanja dokumentov je bil za uporabnike zamuden in neroden, dodatno težavo pa so predstavljali še neredki zastoji delovanja ob posodobitvah operacijskega sistema.

Pred izborom ponudnika je Vzajemna pretehtala različne tehnične možnosti, v postopek je bil vključen tudi dobavitelj elektronskega dokumentnega sistema. Poleg prenove flote najetih tiskalnih naprav in skenerjev je prenova terjala tudi specifičen varnostni pristop, centralizacijo upravljanja naprav in zagotavljanje visoke stopnje sledljivosti dokumentov. Zajem dokumentov naj bi potekal prek spletnega servisa iz multifunkcijske naprave do dokumentnega sistema.

Zajem dokumentov v mape na mrežnem disku ali pošiljanje dokumentov na e-poštne naslove ni dosegal ustreznega varnostnega nivoja, zato je podjetje Copia biro, Canonov certificirani partner, razvilo aplikacijo na osnovi platforme MEAP.

Varno tiskanje in kopiranje v Vzajemni

Avtomatiziran nadzor naprav

Pri uporabi prejšnje rešitve so se pogosto pojavljale težave ob posodobitvah operacijskega sistema. Služba za podporo strankam je takrat običajno prejela po več klicev naenkrat. Sistem Canonovih naprav in rešitev je bistveno bolj stabilen in do tovrstnih težav ne prihaja. Za upravljanje flote omrežnih večfunkcijskih naprav uporabljajo konzolo iWEMC, ki napravam omogoča pošiljanje svojega stanja preko skupnega vozlišča. Dobava tonerjev je poenostavljena, napake pa so odkrite v zelo zgodnji fazi.

Vzajemna je pohvalila zgledno sodelovanje Copia biroja in Canona. Hitro so vzpostavili učinkovito okolje za varno uporabo, ki deluje v skladu z osnovnimi smernicami in politikami zavarovalništva.

Povezani izdelki in rešitve

  • Canon Camera
    Konzola iW Enterprise Management (iWEMC) je prilagodljiva rešitev za upravljanje flote naprav, ki je idealna za srednja do velika podjetja.
  • A group of professionals in a meeting
    Integrirana programska rešitev, ki omogoča upravljanje vseh procesov tiskanja in skeniranja ter naprav.
  • Canon Camera
    Preprosto tiskanje, kopiranje in faksiranje z obsežno ponudbo večnamenskih naprav.

STOPITE V STIK Z NAMI

Niste prepričani, katero poslovno storitev potrebujete?