Connect upload share

EOS R

Povežite, naložite in delite, kjer koli ste

Vsestranski in prilagodljivi EOS R nudi najnovejše funkcije na področju povezljivosti za deljenje slik z drugimi napravami ter olajša pošiljanje, dodajanje geografskih oznak in varnostno kopiranje pomembnega dela.

Preprosta izmenjava

EOS R omogoča povezavo Wi-Fi in Bluetooth za lažjo povezavo in deljenje s pametnim telefonom ter drugimi napravami. Vgrajeni vmesnik Bluetooth uporablja protokol za varčno stalno povezavo, ki omogoča samodejno povezovanje z združljivimi napravami prek aplikacije Canon Camera Connect. Z enim samim dotikom pregledujte, delite in snemajte na daljavo pri ogledu v živo.

Prenos in varnostno kopiranje na poti

EOS R prek aplikacije Canon Camera Connect omogoča samodejno pošiljanje slik neposredno v seznanjen telefon, tablični računalnik ali računalnik. Vklopiti morate le povezavo Wi-Fi v telefonu ali neposredno povezavo Wi-Fi z računalnikom. Funkcije se bodo razveselili vsi, ki potrebujejo takojšnje varnostne kopije svojih posnetkov, na primer fotoreporterji pri delu v občutljivih razmerah.

Dodajanje podatkov GPS

Krajinske in popotne fotografe bo EOS R navdušil s funkcijo sledenja GPS prek mobilne naprave. Če imate med snemanjem vzpostavljeno povezavo Bluetooth z združljivo pametno napravo, lahko EOS R prek aplikacije Canon Camera Connect zbira podatke GPS ter jih samodejno dodaja posnetkom. S tem poenostavlja prepoznavanje lokacij in olajša delo po vrnitvi domov.

Morda vam bo všeč tudi
Related tell your stories

EOS R

Predstavite svoje zgodbe v videoposnetku 4K na zaslonu, polnem podrobnosti

Related article brent

EOS R

Postavljanje novih kreativnih standardov

See capture more

EOS R

Poglejte in zajemite več s senzorjem, ki ga odlikuje natančnost

Adding GPS data

Upravljanje fotoaparata na daljavo

Aplikacija Canon Camera Connect vam več prožnosti pri snemanju omogoča tudi z možnostjo upravljanja fotoaparata EOS R na daljavo. Tako lahko fotografirate tudi pri razmerah, kjer je upravljanje fotoaparata fizično naporno ali kjer bi lahko prestrašili subjekt, na primer pri snemanju divjih živali.

Skupna raba prek povezave Wi-Fi ali USB

Če delate v studiu, obdani z ekipo, lahko EOS R prek povezave Wi-Fi ali USB 3.1 priključite v osebni računalnik ali računalnik Mac, da so slike takoj vidne vsem ter na voljo za pregledovanje in prilagajanje.

Morda bi vas zanimale tudi