Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Izostrite v hipu, kjer koli ste

Inovativen fotoaparat Canon EOS RP z najsodobnejšimi funkcijami zagotavlja najhitrejše samodejno ostrenje na svetu v 0,05 sekunde1. Prilagodljivost razširjenega območja samodejnega ostrenja v kombinaciji z zmogljivostjo modela EOS RP pri šibki svetlobi, hitrostjo in sledenjem pomeni, da lahko s fotoaparatom Canon EOS RP ustvarite še prepričljivejšo zgodbo in zajamete slike, ki povečajo vašo ustvarjalnost, ne glede na to, ali fotografirate potovanja, krajine, portrete ali snemate videoposnetke.

Gergo shootin wth Canon EOS RP
Canon EOS RP sample mountain landscape

Rdeča črta prestavlja pribl. 88 % (vodoravno) x pribl. 100 % (navpično) območja, ki ga pokriva celoten okvir slike.

Podprti objektivi: objektivi RF in objektivi EF (večina obstoječih objektivov z nekaj izjemami).

Modra predstavlja do 4779 položajev samodejnega ostrenja

Morda vam bo všeč tudi
Canon EOS RP image quality

EOS RP

Nov standard v kakovosti slike s tipalom polne velikosti

Canon EOS RP eos design and handling

EOS RP

Brezkompromisno upravljanje modelov EOS

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Prilagodljivo fotografiranje in enostavno povezovanje

Canon EOS RP capturing a bee

Privlačno zajemanje portretov

Samodejno ostrenje oči je vgrajeno v model Canon EOS RP za portrete, ki izstopajo. Tehnologija samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami poskrbi, da so v načinu zaznavanja obrazov oči subjekta izjemno izostrene, kar zagotavlja neverjetno kakovost slike pri portretih. Samodejno ostrenje oči deluje s fotoaparatom Canon EOS RP v načinu enega posnetka s samodejnim ostrenjem, načinu servo samodejnega ostrenja in s servo samodejnim ostrenjem za videoposnetke, kar zagotavlja, da so tako statični kot premikajoči se subjekti zajeti z jasno izostrenimi očmi. Samodejno ostrenje z dotikom poenostavi spreminjanje položaja ostrenja.

Pixels which enable both phase different AF and imaging
Pixels which enable both phase different AF and imaging

Sestavljanje slike z bogato globino polja

Ko je pomembno, da je po celotni sliki največja globina polja, na primer pri slikah makro, zaporedne slike z ostrenjem zagotovijo vrhunsko ostrino. Fotoaparat Canon EOS RP z enim pritiskom gumba zaklopa neprekinjeno fotografira in goriščno razdaljo samodejno prilagaja od začetega položaja do ozadja. Iz sestavljene slike je nato s programsko opremo Canon Digital Photo Professional ustvarjena ena slika, ki je v celoti izostrena.

Canon EOS RP focus bracketing flower

1 Od 13. februarja 2019, med brezzrcalnimi fotoaparati z izmenljivim objektivom, ki ustrezajo 35-milimetrskemu slikovnemu tipalu polne velikosti s samodejnim ostrenjem z zaznavanjem kontrasta in samodejnim ostrenjem z zaznavanjem faze na ravnini slike. Izračunano na podlagi rezultatov izmerjene hitrosti samodejnega ostrenja, ki temelji na smernicah CIPA (se razlikuje glede na pogoje snemanja in uporabljen objektiv). Izmerjeno z notranjimi metodami. Pogoji merjenja: EV12 (temperatura okolja/ISO 100), ročni način, z uporabo modela RF 24–105 mm F4L IS USM (pri goriščni razdalji 24 mm) z naslednjimi nastavitvami: zaklop sprožen z gumbom zaklopa, ena točka samodejnega ostrenja (središčna točka samodejnega ostrenja), en posnetek s samodejnim ostrenjem

Morda bi vas zanimale tudi