Canon EOS RP Image Quality

EOS RP

Nov standard v kakovosti slike s tipalom polne velikosti

Srce modela Canon EOS RP je odlično tipalo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami polne velikosti in 26,2 milijona slikovnimi pikami. Zagotavlja popolno ravnovesje bogatih in ostrih podrobnosti ter izjemno zanesljive zmogljivosti pri šibki svetlobi, vsaka slikovna pika pa je uporabljena tako za obdelavo slike kot za samodejno ostrenje, kar poskrbi za vrhunsko ostrino po celotni sliki. S pomočjo Canonovih objektivov RF, zasnovanih posebej za sistem EOS R, je rezultat nov standard obdelave slik, ustvarjen zato, da izboljša in razširi vašo ustvarjalno vizijo.

Dual Pixel CMOS AF
Canon EOS RP sample night_sky
Posneto z
  • f/2.0
  • 15.0
  • 3200

Po zaslugi izjemne občutljivosti ISO lahko snemate kjer koli in kadar koli

Nadgradnja na tipalo polne velikosti zagotavlja večji nadzor nad globino polja in omogoča zajemanje odličnih slik pri šibki svetlobi. Ker največja občutljivost ISO doseže 40.000, je tudi pri fotografiranju brez bliskavice mogoče ohraniti podrobnosti in barve. Model Canon EOS RP poenostavi in pospeši spreminjanje vrednosti ISO z obročem za nadzor objektiva ali prilagodljivimi tipkami ter vam tako pomaga postati veliko bolj intuitiven fotograf.

Hitrejša obdelava fotografij po zaslugi DIGIC 8

DIGIC 8 je Canonov najnovejši mehanizem za obdelavo slik, najhitrejšo doslej, ki omogoča bolj odzivno in prilagodljivo delovanje, da boste porabili manj časa za naknadno obdelavo in dosegli višjo kakovost slik naravnost iz fotoaparata.

Canon EOS R high speed communication

Zmogljivost digitalnega optimizatorja objektiva takoj, ko posnamete fotografijo

Digitalni optimizator objektiva popravi optične posebnosti in izgubo ločljivosti, ki jo povzroči nizkoprepustni filter fotoaparata, tako, da uporabi obratno funkcijo pri vsakem posnetku in fotografijo približa prizoru, kakršnega je mogoče videti s prostim očesom. Na ta način ustvari podrobne visokokakovostne fotografije obvladljivih velikosti datotek, ki fotografu zagotovijo najvišjo kakovost slike in večjo prilagodljivost. Canon EOS RP lahko dostopa do podatkov o profilu objektiva neposredno v objektivih RF in jih uporabi v fotoaparatu za optimizacijo v realnem času takoj, ko posnamete fotografijo.

Canon EOS RP with DLO on of water landscape

Celoten pogled

full view shot of Canon EOS RP with DLO on water

100-odstotne podrobnosti

Nove ravni stabilizacije slike

5-osna stabilizacija in tehnologija Dual Sensing IS zagotavljata zmogljivo stabilizacijo vaših fotografij tako, da zmanjšata tresenje slike ter vam omogočata, da svobodno ustvarjate in pri tem ohranite kakovost. V tem dvojnem sistemu objektiv in fotoaparat sodelujeta v realnem času za stabilnost (dvojno zaznavanje) prek komunikacijskega sistema v nastavku za objektiv.

Canon EOS RP shooting night cityscape
Canon EOS RP sample night lights
Posneto z
  • f/4
  • 1/8
  • 5000

Fotografirajte v obliki RAW in posnemite več

Po zaslugi 14-bitne tehnologije se datoteke RAW v modelu Canon EOS RP ponašajo z bogatimi barvnimi prehodi za optimalno kakovost slike, ki jo je mogoče obdelati vgrajeno ali s Canonovo programsko opremo, kot je Digital Photo Professional za osebne računalnike ali računalnike Mac oziroma DPP Express za mobilne/pametne naprave. Tudi v modelu Canon EOS RP je na voljo možnost Compact RAW (C-RAW), s katero lahko prihranite prostor s praktično neopaznim poslabšanjem kakovosti slike.

Morda vam bo všeč tudi
Canon EOS RP eos design and handling

EOS RP

Brezkompromisno upravljanje modelov EOS

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Prilagodljivo fotografiranje in enostavno povezovanje

Canon EOS RP sample animals

Morda bi vas zanimale tudi