Canon EOS RP Design and Handling

EOS RP

Zasnova EOS in upravljanje brez kompromisov

Uporabniki modelov EOS se bodo hitro počutili domače s fotoaparatom Canon EOS RP, saj ima ta posebej oblikovan oprijem za udobno celodnevno fotografiranje. Zahvaljujoč izbirnemu podaljšku za oprijem, ki še poveča udobje, ter kompaktnemu in vrhunsko izdelanemu ohišju iz magnezijeve zlitine, ki tehta le 485 g (z baterijo in pomnilniško kartico), lahko fotoaparat brezskrbno vzamete seboj na potovanje. Polnjenje prek USB-ja pa omogoča tudi polnjenje na poti.

Canon EOS RP and Canon 6D comparison image
Gergo shooting with Canon EOS RP

Ozrite se v prihodnost

Canon EOS RP ima 7,5-cm/3,0-palčni vrtljivi LCD-zaslon na dotik s 1.040.000 pikami, ki ga lahko nagibate in vrtite, da poiščete nove ustvarjalne kote fotografiranja. Opremljen je tudi z elektronskim iskalom 0,39 OLED z 2,36 milijona pik in s prilagodljivim informacijskim zaslonom, na katerem lahko ustvarjate kompozicije in vizualizirate subjekt iz najrazličnejših kotov. Reža za kartico UHS-II zagotavlja združljivost z vašimi obstoječimi karticami SD ter vam ponuja dostop do standarda UHS-II za hitrejše zapisovanje in zajemanje videa v 4K. Gumbe in tipke lahko prilagodite glede na svoj priljubljeni način fotografiranja.

Canon EOS RP EVF
Gergo shooting with Canon EOS RP vari angle

Pot k večji ustvarjalnosti

Canon EOS RP vam prepusti ves nadzor. Krmilne elemente, gumbe in menijski sistem imate na dosegu prstov, zato se lahko osredotočite na izjemne kompozicije. Z vmesnikom, ustvarjalnimi načini prizorov, prilagodljivo prioriteto (FV) in ročnimi načini boste lahko samozavestno prevzeli nadzor nad svojim ustvarjanjem.

Gergo holding Canon EOS RP

Morda vam bo všeč tudi
Canon EOS RP image quality

EOS RP

Nov standard v kakovosti slike s tipalom polne velikosti

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Prilagodljivo fotografiranje in enostavno povezovanje

Morda bi vas zanimale tudi