Canon EOS RP Wi-Fi and Connectivity

EOS RP

Prilagodljivo fotografiranje in enostavno povezovanje

Fotoaparat Canon EOS RP zaradi tihega načina prizora omogoča hitro in tiho fotografiranje in ustvarja izjemne fotografije. Tihi zaklop predstavlja veliko prednost pri fotografiranju dogajanja na ulici in portretov v občutljivem okolju.

Canon EOS RP uporablja tehnologijo zaznavanja migetanja, da zagotovi čudovite slike tudi pri fotografiranju pri fluorescentni svetlobi. Fotoaparat zazna frekvenco migetanja in zajame sliko, ko je svetloba skoraj na vrhuncu, da zmanjša učinke migetanja. Če zazna migetanje, samodejno vklopi snemanje brez migetanja.

Fotografirajte na daljavo in ohranite nadzor

Canon EOS RP podpira obe povezavi Wi-Fi in Bluetooth za preprosto povezovanje z združljivo pametno napravo. S to tehnologijo lahko fotografirate in pošiljate slike neposredno v pametni telefon. V situacijah, ko potrebujete hiter prenos, pa lahko uporabite samodejno sinhronizacijo. Fotoaparat lahko upravljate tudi na daljavo prek aplikacije Canon Camera Connect. Prav ta povezava Wi-Fi vam ponuja nove ustvarjalne možnosti, zlasti ko ste na poti in želite deliti svoje delo z drugimi takoj.

wireless image review Canon EOS RP

Morda vam bo všeč tudi
Canon EOS RP image quality

EOS RP

Nov standard v kakovosti slike s tipalom polne velikosti

Canon EOS RP eos design and handling

EOS RP

Brezkompromisno upravljanje modelov EOS

Morda bi vas zanimale tudi