Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM

EF 16-35mm f/2.8L II USM

Hiter in izredno širokokoten objektiv s povečavo, ki zagotavlja odlično zunanje upravljanje v celotnem obsegu povečav. Ima stalno zaslonko f/2.8, zato je idealen za profesionalno fotografiranje pri šibki svetlobi.

EF 16-35mm f2.8L II USM

Prednosti

  • Zgradba in optika serije L
  • Zaslonka f/2.8 v celotnem obsegu povečave
  • Hitro in tiho samodejno ostrenje
  • Asferični in UD-elementi
  • Premazi Super Spectra
  • Krožna zaslonka za odlično in enakomerno zameglitev ozadja
  • Posredovanje informacij o razdalji do E-TTL II
  • Mehka torbica in pokrov objektiva

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM

Kakovost serije L


Objektiv ustreza Canonovim visokim standardom serije L glede optike, kakovosti slike, zanesljivosti in zmožnosti upravljanja. Robustna zgradba ima tudi tesnila odporna proti prahu in vlagi, ki ščitijo objektiv v slabih vremenskih pogojih.

Stalna zaslonka f/2.8


Hitra zaslonka f/2.8 omogoča izjemno fotografiranje pri šibki svetlobi in zagotavlja dober nadzor nad globino polja. Zaslonka je fiksna v celotnem obsegu goriščne razdalje, kar fotografu omogoči, da pri povečavi ohrani stalno hiter zaklop.

Hitro in tiho samodejno ostrenje


Obroč USM (ultrazvočni motor) poganja izredno hitro samodejno ostrenje s skoraj neslišnim delovanjem. Mehanična stalna ročna razveljavitev ostrenja je mogoča brez predhodnega preklopa iz načina samodejnega ostrenja. Objektiv zagotavlja najmanjšo razdaljo ostrenja, ki meri 0,28 m, v celotnem obsegu povečave.

Dobra enakomerna zameglitev ozadja


S krožno zaslonko ohišja je mogoče ustvariti privlačno in enakomerno zameglitev ozadja, če predmete postavite v ospredje z uporabo velike odprtosti zaslonke.

Elementi UD in asferične leče


EF 16-35 mm f/2.8L II USM sestavljajo trije asferični elementi, ki zagotavljajo ločljivost od roba do roba in ostre posnetke v celotnem obsegu ostrenja. Dva elementa UD (zelo nizka razpršitev) skoraj v celoti odpravita kromatično aberacijo.

Premazi Super Spectra


Premazi Super Spectra leče preprečujejo podvajanje slik in učinek bleščanja, ki se zaradi odbijanja svetlobe od tipala pogosteje pojavita pri digitalnih fotoaparatih. Premazi hkrati zagotavljajo natančno uravnoteženost barv in visok kontrast.

Posredovanje informacij o razdalji do E-TTL II


Objektiv vrne informacijo o razdalji sistemu bliskavice E-TTL II v fotoaparatu in tako zagotovi dosledno in natančno merjenje bliskavice.

Pripomočki


K objektivu EF 16-35 mm f/2.8L II USM sta priložena pokrov in mehka torbica.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

Lens Guru Mobile App

Naučite se osnove fotografiranja in odkrijte, kako lahko z menjavo objektivov spremenite svoje slike.

canon lens guru