Laura El-Tantawy

Canon ambassador

Canon Ambassador and documentary photographer Laura El-Tantawy.

Canon
Natečaj Redline Challenge 2022

Prijave so zdaj zaprte.

Natečaj Redline Challenge je tekmovanje, namenjeno ambicioznim amaterskim fotografom, ki iščejo izzive za svojo ustvarjalnost in želijo preizkusiti svoje strokovno znanje. Lotite se naloge Laure El-Tantawy za priložnost, da osvojite Canonov komplet, in ekskluzivni mentorski sestanek z Lauro.

Canon
Natečaj Redline Challenge 2022

In zmagovalec je ...

Jiří Durdík iz Češke republike s svojo zmagovalno fotografijo: Dirka za motokros

Jiří je za nagrado prejel komplet EOS R5 in RF 24-70mm F2.8L IS USM ter bo imel tudi zasebno izobraževanje s Canonovo ambasadorko in mednarodno priznano fotografinjo, Lauro El-Tantawy.

Dirt bike race - © Jiří Durdík

SPOZNAJTE ZMAGOVALCA

Kakšen je zmagovalni akcijski posnetek


Zmagovalec natečaja Redline Challenge 2022 Jiří Durdík ter akcijski fotograf in Canonov ambasador Vladimir Rys govorita o hitrostih zaklopa, blatnih fotoaparatih in kompletu za nadgradnjo.

UDELEŽITE SE PROJEKTA

Želite sodelovati naslednje leto?


Prijavite se in med prvimi izvedite, kdaj se bo naslednje leto začelo tekmovanje, ter prejemajte najnovejše Canonove ponudbe, nasvete, vadnice, novice in vabila na lokalne dogodke.

IZBIRA ZMAGOVALCA

Postopek ocenjevanja

S Kaiem Wongom si oglejte zakulisje izbiranja zmagovalne fotografije na skrivni lokaciji v Londonu, ZK. Prejeli smo 14.000 fotografij in ustvarili ožji izbor, iz katerega so naši trije sodniki določili zmagovalko.

OŽJI IZBOR

Oglejte si nekaj izjemnih oddanih fotografij

Oglejte si trenutna najboljša oddana dela ljubiteljev fotografije širom Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike do danes – vse zanimive interpretacije našega izziva Zgodba v trenutku.

NALOGA

Posnemite zgodbo v trenutku

Oglejte si Kaia Wonga in Canonovo ambasadorko Lauro El-Tantawy, ki razkrivata letošnji natečaj: zgodba v trenutku. Posnemite svet, kot ga vidite od športnih dogodkov do prizorov divjine in vsega vmes, ter nam pokažite svoje zgodbe, kis te jih posneli v trenutki.

Canon Camera

SPOZNAJTE OCENJEVALCA

Laura El-Tantawy

Laura je svetovno znana dokumentarna fotografinja, njena dela so razstavljena in objavljena na mednarodnih prizoriščih. Leta 2020 je prejela prestižno nagrado W. Laura je izjemno primerna za žirantko in mentorico pri natečaju Redline Challenge, kar priča njena dobljena nagrada Eugene Smith in njena serija dolgoročnih dokumentarnih projektov.

Z ekskluzivnimi profesionalnimi vpogledi potisnite svojo ustvarjalnost in obrt prek meja

Izboljšajte svojo tehniko, ko se spopadate z izzivom Redline Challenge.

 • A black and white image of a lion hiding in the long grass.

  NASVETI IN NAMIGI

  Kako zajeti zgodbo v trenutku

  Prisluhnite naši navdihujoči zasedbi Canonovih ambasadorjev, ki vam razkrijejo skrivnosti, kako posnamejo zgodbe v trenutku, ter izdajo nasvete in namige, s katerimi boste lažje sprejeli izziv.

 • A top-down image showing groups of people standing in a square. A long exposure has blurred the figures who cast long shadows on the ground.

  TEHNIKE

  Pripovedovanje zgodbe v trenutku

  Pet profesionalcev pojasni postopek fotografiranja in na podlagi ene same osupljive fotografije deli nasvete o oblikovanju pripovedi.

 • Posnemite zgodbe v trenutku kot še nikoli doslej

  Bodite ustvarjalni, kot si niste nikdar predstavljali, z našo revolucionarno ponudbo fotoaparatov sistema EOS R. Sistem fotoaparatov EOS R je kot nalašč za fotografiranje zgodb v trenutku, saj se ponaša z vrhunskimi tehnologijami, dostopom do zbirke revolucionarnih objektivov RF ter izjemno hitrim neprekinjenem fotografiranjem.

 • Brezzrcalni fotoaparati

  EOS R3

  To je brezzrcalni fotoaparat, zasnovan za hitro delovanje, na katerega so čakali profesionalni fotografi, ki se ukvarjajo s fotografiranjem športnih dogodkov, aktualnega dogajanja in divjih živali.
 • Brezzrcalni fotoaparati

  EOS R5

  Ponovno razmislite, kaj veste o brezzrcalnih fotoaparatih. Brezkompromisno delovanje fotoaparata EOS R5 bo revolucionarno spremenilo vašo fotografijo in filmsko ustvarjanje.
 • Brezzrcalni fotoaparati

  EOS R6

  Kar koli fotografirate, kakor koli fotografirate – fotoaparat EOS R6 vam omogoča, da ste ustvarjalni kot še nikoli doslej.
 • Brezzrcalni fotoaparati

  EOS R7

  Odkrivajte divjino s fotoaparatom, ki v prenosnem ohišju APS-C, zasnovanem za prihodnost, združuje izjemno hitrost in kakovost slike.
 • Brezzrcalni fotoaparati

  EOS RP

  Majhen, lahek in intuitiven brezzrcalni fotoaparat polne velikosti, zasnovan za potovanja in vsakodnevno fotografiranje.
 • Brezzrcalni fotoaparati

  EOS R

  Brezzrcalni fotoaparat polne velikosti, ki ponuja nove kreativne priložnosti za fotografe in filmske ustvarjalce.
 • Objektivi RF

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

  Dodajte svoji fotografiji, posneti z brezzrcalnim fotoaparatom polne velikosti, profesionalni pečat z objektivom s povečavo, ki ima goriščno razdaljo 24–70 mm, hitro zaslonko in 5-stopenjsko stabilizacijo.
 • Standardni objektiv

  RF 50mm F1.8 STM

  Kompakten, tih in lahek prvovrsten objektiv 50 mm RF s široko zaslonko f/1,8 je popoln za zajemanje ustvarjalne vizije.
 • Canon Club - Our NEW Membership Programme - Join Club

  Pridružite se Canonovemu klubu

  Poiščite navdih in uživajte v novem prostoru za podobno misleče strastne ustvarjalce, kjer lahko povsem po svojih željah raziskujete in se pogovarjate, hkrati pa se učite in si zagotovite želeno podporo.

  Svetlobne sledi avtomobilov v večerni svetlobi na ukrivljenem mostu, njegovi stebri in tla po njimi so obdana z gosto meglo.

  Piotr Skrzypiec

  Zmagovalec natečaja Redline Challenge 2021

  Zmagovalec natečaja Redline Challenge 2021

  Piotr Skrzypiec iz Slovenije

  "To je velik dosežek. Zame kot Canonovega uporabnika je nagrada najboljši nabor opreme, ki si jo lahko predstavljam", je navdušen fotograf in novi lastnik fotoaparata Canon EOS R5 ter dodatne opreme Canon v skupni vrednosti več kot 14.000 EUR.

  Morda bi vas zanimale tudi

 • ponudba fotoaparatov aps-c

  Poiščite popoln fotoaparat Canon

 • 201211 150million RFEFlens poster Nologo

  Poiščite popoln objektiv za svoj fotoaparat Canon