Lepota si zasluži, da je natisnjena s Canonom

Lepota si zasluži, da je natisnjena s Canonom

Preprosto povežite svoj pametni telefon, tablico ali računalnik s Canonovim tiskalnikom in presenetite prijatelje in družino s svojimi čudovitimi, osebnimi in profesionalnimi stvaritvami. S Canonom poiščite in uresničite navdih v ustvarjalnih oblikah, idejah za tiskanje, vadnicah, izzivih, umetniških delih in še v mnogem drugem.

Canonova serija PIXMA TS

Canonova serija PIXMA TS

Ohranite in podoživite svoje najbolj cenjene trenutke v življenju z izjemnimi zmogljivostmi tiskanja Canonovih tiskalnikov PIXMA TS. Ti tiskalniki, prilagojeni za tiskanje dokumentov in fotografij v udobju vašega doma, ponujajo več kot le udobje – zagotavljajo tehnično prednost, ki zagotavlja, da vaši spomini oživijo z neprimerljivo kakovostjo.

Canonovi tiskalniki MAXIFY

Poiščite zanesljivega pomočnika za svoje delo.
Canonovi tiskalniki MAXIFY so tiskalniki za male in domače pisarne, namenjeni hitremu in kakovostnemu tiskanju dokumentov. Kompaktni in zmogljivi tiskalniki zagotavljajo zanesljivo podporo vašemu vsakodnevnemu delu, saj vam njihova stroškovna učinkovitost omogoča, da se osredotočite na svoje pomembne ideje.

Ženska sedi za mizo in označuje natis z označevalnikom besedila. Poleg nje je tiskalnik Canon MAXIFY, skozi veliko okno pred njo pa je mogoče videti vrt.
Tiskalniki fotografij PIXMA

Canonovi tiskalniki fotografij PIXMA

Oživite svoje fotografije. Ne glede na to, ali gre za osupljive barve ali najmanjše podrobnosti, nenaden občutek ali najčistejša čustva, Canonovi tiskalniki fotografij PIXMA zagotavljajo najboljšo kakovost za vse izraze občutij, ki jih zajamete na fotografiji.

Canonovi tiskalniki MEGATANK

Izkoristite svoj čas za trenutke, ki so pomembni, in pustite, da so druge naloge opravljene hitro in zanesljivo s Canonovim tiskalnikom Megatank. Natisnite vse svoje domače ali službene projekte in vse ostalo s tiskalniki s črnilnimi vložki za ponovno polnjenje, namenjenimi za vaš dom, in uživajte v visokokakovostnih natisih ter nizkih stroških tiskanja.

Canonovi tiskalniki MEGATANK

Poiščite navdih