Uokvirite svojo zabavo

Zabavne in spontane prigode se lahko zgodijo kjer koli in kadar koli. Podoživite jih, kadar koli želite, z novimi Canonovimi prenosnimi tiskalniki. S Canon SELPHY in Zoemini lahko takoj tiskate, se preprosto povežete in postanete ustvarjalni s prilagajanjem svojih fotografij.

Uokvirite svojo zabavo s popolnim izdelkom za vas

Ne glede na to, kje najbolj uspevate, vam nudimo popoln ustvarjalni pripomoček za vsako situacijo.
Posnemite fotografije z Zoemini S2 in jih imejte pri sebi, kamor koli že greste. Povežite Zoemini S2 s telefonom in delite natise s prijatelji.
Preživite čas v ustvarjanju nekaj posebnega zase ali za svoje najdražje in uživajte v visokokakovostnih natisih z našo linijo kompaktnih SELPHY fotoaparatov s tiskalnikom.
S Canonom so možnosti neskončne.
Ljubezen v vsakem kliku, zabava v vsakem kadru

VALENTINOVO

Ljubezen v vsakem kliku, zabava v vsakem kadru

Zajemite in natisnite bistvo ljubezni ter na to valentinovo skupaj s Canonom začutite veselje v vsakem trenutku.
Raziščite čarobnost z izbranimi izdelki.
S Canonom naredite to valentinovo nepozabno.

Dve ženski ležita na odeji in s Canonovim hitrim fotoaparatom s tiskalnikom snemata selfije.

Ljubitelj zabave

Uokvirite svojo zabavo in bodite v središču pozornosti. Elegantna in popolnoma prenosna Canonova serija Zoemini je popolna za zajemanje posebnih trenutkov in ustvarjanje posnetkov, ki jih je mogoče takoj deliti. S pametnim telefonom se lahko prek aplikacije Canon Mini Print tudi neposredno povežete in se zabavate ob ustvarjalni obdelavi fotografij.

DIY umetnik

Uokvirite svojo zabavo in ustvarite unikatne dizajne. Tiskajte brez težav neposredno iz telefona in začnite okraševati. S Canonovo serijo SELPHY lahko uživate v živahnih natisih bogatih barv, kot nalašč za beležke, okrasitev svoje sobe, pisarne ali kar koli drugega. Fotografija © Jasmin Robertson

Ploska postavitev tiskalnika Canon SELPHY Square QX10, obdana s cvetjem, vrvico iz jute, majhnimi klini, kavlji in majhnimi natisnjenimi fotografijami z zelenjem.
Canon Camera

Obdarovalec

Uokvirite svojo zabavo in fotografije delite s svojimi najdražjimi. Ustvarite prilagojena darila od zahvalnih kartic do okrasnih nalepk za darila. Zagotovo bo vaše darilo izstopalo.

Poslovnež

Uresničite vse svoje ustvarjalne ideje za rast svojega podjetja. Ustvarite razpoloženjsko ploščo blagovne znamke za ustvarjanje navdiha. Izboljšajte uporabniško izkušnjo tako, da svojim natisom preprosto dodate svoj logotip in kode QR ali celo postavite foto stojnico za uporabo med organiziranimi dogodki.

Canon Camera

Najboljši Canonovi izdelki za uokvirjanje vaše zabave

 • Hitri fotoaparati in žepni tiskalniki

  Canon Zoemini S2

  S fotoaparatom s tiskalnikom žepne velikosti, ki vključuje zrcalo, svetlobni obroč, daljinski zaklop in ogled v živo, lahko selfije ponesete na višjo raven.
 • Tiskalniki za uporabo doma

  Zoemini

  Posnemite, prilagodite in natisnite, kjer koli ste, s tem popolnim žepnim pripomočkom za mobilne naprave.
 • Tiskalniki za uporabo doma

  SELPHY SQUARE QX10

  Svoje posebne spomine shranite v obliki čudovito zasnovanih natisov, ki jih lahko kjer koli brezžično natisnete.
 • Tiskalniki za uporabo doma

  SELPHY CP1500

  S tem kompaktnim tiskalnikom fotografij, ki je preprost za uporabo, lahko v nekaj sekundah ustvarite izjemno barvite in obstojne natise.
 • Tiskalniki za uporabo doma

  SELPHY CP1300

  Eleganten in prenosljiv za čudovite brezžične natise in fotografije za osebne dokumente iz združljivih pametnih naprav in fotoaparatov.
 • Poiščite navdih