Objektivi RF – Trojica

Trije najpomembnejši visokozmogljivi objektivi RF serije L s hitro zaslonko in stabilizatorjem slike

Objektivi RF – Trojica

Za vsako profesionalno opravilo

Trije objektivi RF, ki pokrivajo izjemno široke, standardne in telefoto povečave, za fotografiranje v skoraj vseh razmerah – od pokrajin, portretov in športa do zaprtih prostorov, mode in mest.
 • rf-15-35mm-f2.8l-is-usm

  OBJEKTIVI RF

  Canon RF 15-35MM F2.8L IS USM

  Serija L se z izjemno kakovostno optiko ponaša z izredno širokim in ostrim poljem in 5-stopenjsko stabilizacijo slike za dinamične prizore tudi v omejenem prostoru

 • EOS R System

  OBJEKTIVI RF

  Canon RF 24-70MM F2.8L IS USM

  Dodajte svoji fotografiji, posneti z brezzrcalnim fotoaparatom polne velikosti, profesionalni pečat z objektivom s povečavo, ki ima goriščno razdaljo 24–70 mm, hitro zaslonko, 5-stopenjsko stabilizacijo in tihi motor Nano USM za samodejno ostrenje.

 • RF70-200mm F2.8 L IS USM

  OBJEKTIVI RF

  Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

  Ta izjemno kompakten telefoto objektiv visoke hitrosti je obvezen del opreme vsakega profesionalnega fotografa, ki se ukvarja s fotografiranjem porok, športa ali divjih živali.

Trojica RF na delu

Oglejte si, kako profesionalni fotograf Matthew Joseph uporablja svoj prepoznavni bogati, kinematografski slog pri dokumentiranju lokalne veslaške ekipe s trojico objektivov RF. Oglejte si videoposnetek in spoznajte, kako poteka dan fotografa, objektivov in veslačev.

OBVLADAJTE SVETLOBO IZ VSAKEGA KOTA

Trojica objektivov Canon RF F2,8 Izpopolnite vsako zgodbo z zanesljivo 5-stopenjsko stabilizacijo slike ter tehnologijo ostrenja Nano USM za še širšo goriščno razdaljo.


Razkrijte vse podrobnosti sveta z objektivom RF15-35mm F2.8L IS USM ter poiščite nove kote in vidike za pripovedovanje zgodbe. Zaradi 5-stopenjske stabilizacije slike ta profesionalna izjemno široka povečava ustvarja močno izostrene podrobnosti tudi pri fotografiranju iz roke, tako v fotografijah kot videoposnetkih.


RF 24-70mm F2.8L IS USM predstavlja nov profesionalni standard. Ponuja še bolj vsestransko profesionalno povečavo, saj je opremljen s stabilizatorjem slike, tehnologijo Nano USM za gladko ostrenje v videoposnetkih in izjemno optiko z vrhunskimi premazi, ki zagotavljajo izjemno ostre rezultate.


Trojico profesionalnih objektivov dopolnjuje RF70-200mm F2.8L IS USM. Je majhen, a brezkompromisen. Model 70-200mm f/2.8 s povečavo velja za najmanjši profesionalni objektiv na svetu, zato ga lahko uporabite pri vsakem opravilu in odnesete s seboj na vsako lokacijo.


Nastavek RF ponuja hitrejšo komunikacijo od običajnih modelov DSLR, zato fotoaparat lahko neposredno prejme še več informacij ter zagotavlja optimizacijo objektiva v realnem času za ostrejše portrete, izjemno hitro ostrenje in tiho delovanje motorjev Nano USM – to pa je prava prednost pri snemanju videoposnetkov.

Hitra zaslonka z največjim razmerjem F/2,8

S hitro največjo zaslonko F2,8 ali ustvarjalno globino polja lahko pri šibki svetlobi zajemate neverjetne podrobnosti. Izjemna optična zasnova in napredni premazi objektiva zagotavljajo vrhunsko kakovost slike in ostrino pri vsaki zaslonki.

Canon Camera

Stabilizator slike s 5 koraki

Napreden stabilizator slike in hitra komunikacija RF zagotavljata, da zmogljivost teh objektivov presega najboljšo tehnologijo v seriji EF. Omogoča 5 stopenj stabilizacije za fotografiranje pri šibki svetlobi ali v prostorih, kjer je stabilno fotografiranje oteženo.

Canon Camera

Motor za ostrenje Nano USM

Modela RF 15-35MM F2.8L IS USM in RF 24-70MM F2.8L IS USM sta prva objektiva z zaslonko za hitro povečavo, ki imata vgrajeno Canonovo tehnologijo Nano USM. Ta tehnologija z malim ultrazvočnim motorjem linearno poganja sistem ostrenja, kar zagotavlja izjemno hitro in tiho ostrenje, zato je idealna za snemanje videoposnetkov in fotografij.

Canon Camera

Posneto z RF 15-35mm F2.8L IS USM

 • f/2.8
 • 1/200
 • 400

Izdelan za delovanje, izdelan za trajanje

Canon je svoje inženirsko znanje in veščine izpopolnjeval zadnjih 30 let. Z neprekinjenim razvojem in inovacijo ustvarja objektive, ki presegajo pričakovanja. Družina objektivov L, izdelana za serijo brezzrcalnih fotoaparatov EOS R polne goriščne razdalje, je to filozofijo ponesla še korak dlje. S pionirsko tehnologijo in še hitrejšim delovanjem ne boste nikoli zamudili trenutka.
RAZIŠČITE ZDAJ
Canon Camera

Objektivi za novo dobo

Objektivi RF nudijo višjo kakovost in hitrost ter so zasnovani za optimalno delovanje s fotoaparatom EOS R. So hitri in svetli, z edinstvenimi značilnostmi, ki omogočajo nove ravni intuitivnega upravljanja.

Povezani članki

Povezani izdelki

 • Brezzrcalni fotoaparati

  EOS RP

  Majhen, lahek in intuitiven brezzrcalni fotoaparat polne velikosti, zasnovan za potovanja in vsakodnevno fotografiranje.
 • Brezzrcalni fotoaparati

  EOS M50

  Stopite v prihodnost z inovativno tehnologijo, ki jo prinaša ta zanimiv in kompakten brezzrcalni fotoaparat z možnostmi povezave.
 • Fotoaparati DSLR

  EOS 90D

  Polno opremljen fotoaparat DSLR vas ponese bližje, omogoča hitrejše fotografiranje in zajema izjemnih 32,5 milijona slikovnih pik.
V rokah sta fotoaparat Canon EOS R in objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.