Trinity RF Lenses Range

Objektivi RF – Trojica

Trije najpomembnejši visokozmogljivi objektivi RF serije L s hitro zaslonko in stabilizatorjem slike

Za vsako profesionalno opravilo

Trije objektivi RF, ki pokrivajo izjemno široke, standardne in telefoto povečave, za fotografiranje v skoraj vseh razmerah – od pokrajin, portretov in športa do zaprtih prostorov, mode in mest.

WIN a Canon EOS R & The Canon F2.8 RF trinity lenses

Enter the prize draw for a chance to WIN a Canon EOS R & The Canon F2.8 RF trinity lenses. You can also sign up to recieve your own personalised tips, tutorials and inspiration to help grow own storytelling skills.

Prize draw terms & conditions

Enter prize draw

Profesionalno delovanje s skupno tehnologijo

Trojica objektivov si deli številne nove tehnologije, ki zagotavljajo skladno delovanje fotoaparata s sistemom EOS R.

Hitra zaslonka z največjim razmerjem F/2,8

S hitro največjo zaslonko F2,8 ali ustvarjalno globino polja lahko pri šibki svetlobi zajemate neverjetne podrobnosti. Izjemna optična zasnova in napredni premazi objektiva zagotavljajo vrhunsko kakovost slike in ostrino pri vsaki zaslonki.

Stabilizator slike s 5 koraki

Napreden stabilizator slike in hitra komunikacija RF zagotavljata, da zmogljivost teh objektivov presega najboljšo tehnologijo v seriji EF. Omogoča 5 stopenj stabilizacije za fotografiranje pri šibki svetlobi ali v prostorih, kjer je stabilno fotografiranje oteženo.

5-stop Image Stabilizer

Motor za ostrenje Nano USM

Modela RF 15-35MM F2.8L IS USM in RF 24-70MM F2.8L IS USM sta prva objektiva z zaslonko za hitro povečavo, ki imata vgrajeno Canonovo tehnologijo Nano USM. Ta tehnologija z malim ultrazvočnim motorjem linearno poganja sistem ostrenja, kar zagotavlja izjemno hitro in tiho ostrenje, zato je idealna za snemanje videoposnetkov in fotografij.

Nano USM focussing motor

Obroč za nadzor objektiva

Kot vsi objektivi RF vam tudi programirljiv obroč za nadzor na ohišju objektiva omogoča, da hitro spremenite nastavitve osvetlitve, ne da bi umaknili pogled od iskala. V meniju fotoaparata lahko obroču za nadzor dodelite ISO, izravnavo osvetlitve, hitrost zaklopa ali zaslonko.

Lens Control Ring

Morda bi vas zanimalo tudi ...