Trinity RF Lenses Range

Objektivi RF – Trojica

Trije najpomembnejši visokozmogljivi objektivi RF serije L s hitro zaslonko in stabilizatorjem slike

Za vsako profesionalno opravilo

Trije objektivi RF, ki pokrivajo izjemno široke, standardne in telefoto povečave, za fotografiranje v skoraj vseh razmerah – od pokrajin, portretov in športa do zaprtih prostorov, mode in mest.

The RF trinity on assignment

Trojica RF na delu

Oglejte si, kako profesionalni fotograf Matthew Joseph uporablja svoj prepoznavni bogati, kinematografski slog pri dokumentiranju lokalne veslaške ekipe s trojico objektivov RF. Oglejte si videoposnetek in spoznajte, kako poteka dan fotografa, objektivov in veslačev.

Ogled videoposnetka

OBVLADAJTE SVETLOBO IZ VSAKEGA KOTA

Trojica objektivov Canon RF F2,8 Izpopolnite vsako zgodbo z zanesljivo 5-stopenjsko stabilizacijo slike ter tehnologijo ostrenja Nano USM za še širšo goriščno razdaljo.

Razkrijte vse podrobnosti sveta z objektivom RF15-35mm F2.8L IS USM ter poiščite nove kote in vidike za pripovedovanje zgodbe. Zaradi 5-stopenjske stabilizacije slike ta profesionalna izjemno široka povečava ustvarja močno izostrene podrobnosti tudi pri fotografiranju iz roke, tako v fotografijah kot videoposnetkih.

RF 24-70mm F2.8L IS USM predstavlja nov profesionalni standard. Ponuja še bolj vsestransko profesionalno povečavo, saj je opremljen s stabilizatorjem slike, tehnologijo Nano USM za gladko ostrenje v videoposnetkih in izjemno optiko z vrhunskimi premazi, ki zagotavljajo izjemno ostre rezultate.
Trojico profesionalnih objektivov dopolnjuje RF70-200mm F2.8L IS USM. Je majhen, a brezkompromisen. Model 70-200mm f/2.8 s povečavo velja za najmanjši profesionalni objektiv na svetu, zato ga lahko uporabite pri vsakem opravilu in odnesete s seboj na vsako lokacijo.

Nastavek RF ponuja hitrejšo komunikacijo od običajnih modelov DSLR, zato fotoaparat lahko neposredno prejme še več informacij ter zagotavlja optimizacijo objektiva v realnem času za ostrejše portrete, izjemno hitro ostrenje in tiho delovanje motorjev Nano USM – to pa je prava prednost pri snemanju videoposnetkov.

Image

Hitra zaslonka z največjim razmerjem F/2,8

S hitro največjo zaslonko F2,8 ali ustvarjalno globino polja lahko pri šibki svetlobi zajemate neverjetne podrobnosti. Izjemna optična zasnova in napredni premazi objektiva zagotavljajo vrhunsko kakovost slike in ostrino pri vsaki zaslonki.

Image

Stabilizator slike s 5 koraki

Napreden stabilizator slike in hitra komunikacija RF zagotavljata, da zmogljivost teh objektivov presega najboljšo tehnologijo v seriji EF. Omogoča 5 stopenj stabilizacije za fotografiranje pri šibki svetlobi ali v prostorih, kjer je stabilno fotografiranje oteženo.

Image

Motor za ostrenje Nano USM

Modela RF 15-35MM F2.8L IS USM in RF 24-70MM F2.8L IS USM sta prva objektiva z zaslonko za hitro povečavo, ki imata vgrajeno Canonovo tehnologijo Nano USM. Ta tehnologija z malim ultrazvočnim motorjem linearno poganja sistem ostrenja, kar zagotavlja izjemno hitro in tiho ostrenje, zato je idealna za snemanje videoposnetkov in fotografij.

Objektivi za novo dobo

Objektivi RF nudijo višjo kakovost in hitrost ter so zasnovani za optimalno delovanje s fotoaparatom EOS R. So hitri in svetli, z edinstvenimi značilnostmi, ki omogočajo nove ravni intuitivnega upravljanja.

RAZIŠČITE ZDAJ

Image

Povezani članki

Nazaj k ponudbi

Povezani izdelki