Objektivi RF

Raziščite ponudbo objektivov sistema EOS R naslednje generacije, zasnovan za optično odličnost.
Canon Camera

Objektivi za novo dobo

Zaradi svoje izjemne optične tehnologije in zasnove zagotavljajo objektivi RF višjo kakovost, hitrost in boljše delovanje. Zasnovan za prihodnost z izboljšanimi zmožnostmi snemanja videoposnetkov in čudovitimi podrobnostmi, kot sta obroč za upravljanje in kompaktnejša velikost.

Canon RF 85mm F2 MACRO IS STM

Objektiv RF 85mm F2 MACRO IS STM zagotavlja vsestranske posnetke od blizu s prefinjenim stiskanjem v načinu telefoto in stabilizatorjem slike s 5 koraki v kompaktnem ohišju.

RAZIŠČITE ZDAJ

Sestavite svoj sistem in uporabljajte svoje objektive

Vmesniki za sistem EOS R so edinstveni in nudijo dodatne kreativne rešitve, ki fotografom in ustvarjalcem filmov popolno združljivost z objektivi EF in EF-S brez kakršne koli izgube učinkovitosti.
Več informacij

Spoznajte sistem EOS R

Sistem EOS R je rezultat treh desetletij neprekinjenega razvoja družine EOS in je zasnovan okrog inovativnega nastavka za objektiv, ki omogoča večjo kreativnost in še več intuitivnosti pri zajemanju posameznih trenutkov.

V rokah profesionalcev

Fotoaparat EOS R je v trenutku navdušil najrazličnejše profesionalne fotografe in filmske ustvarjalce. Odkrijte, kako so ga preizkusili in ustvarili odlične slike in filme, kakršnih si sploh niso mogli zamisliti.

Morda bi vas zanimalo tudi ...

Poiščite navdih, naročite se zdaj

Ne zamudite najnovejših ponudb družbe Canon, nasvetov in vadnic, zadnjih novic in vabil na lokalne dogodke.