L-series EF lenses

Objektivi RF

Raziščite ponudbo objektivov sistema EOS R naslednje generacije, zasnovan za optično odličnost.

Objektivi za novo dobo

Objektivi RF nudijo višjo kakovost in hitrost ter so zasnovani za optimalno delovanje s fotoaparatom EOS R. So hitri in svetli, z edinstvenimi značilnostmi, ki omogočajo nove ravni intuitivnega upravljanja.

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

RF 35 mm F1,8 MACRO IS STM

Uživajte v prilagodljivem, priročnem fotografiranju in raziskujte svet od blizu s tem neverjetno vsestranskim in lahkim makro objektivom 35 mm f/1.8 s hibridnim stabilizatorjem slike.

Odkrijte še več

EOS R Lens RF 35mm F1.8 MACRO IS STM lifestyle
RF 50mm F1.2L USM

RF 50mm F1.2L USM

Ponesite portrete na novo raven s tem hitrim in svetlim 50 mm objektivom serije L, ki omogoča izjemne rezultate in čudovite poudarke z zamegljenim ozadjem.

Odkrijte še več

EOS R Lens RF 50mm F1.2L USM sample
RF 24-105mm F4L IS USM

RF 24–105 mm F4L IS USM

Ta lahek objektiv s povečavo 24–105 mm f/4 serije L je popoln za na potovanja in snemanje filmov. Nudi širok obseg povečave, stabilizator slike s 5 koraki in je neverjetno vsestranski.

Odkrijte še več

EOS R Lens RF 24-105mm F4L IS USM sample
RF 28-70mm F2L USM

RF 28–70 mm F2L USM

Z revolucionarno kakovostjo slike in neverjetno hitrostjo pri šibki svetlobi, kar omogoča fiksna zaslonka f/2, ta osupljivi objektiv s povečavo 28–70 mm f/2 serije L postavlja nove optične standarde.

Odkrijte še več

EOS R Lens RF 28-70mm F2L USM lifestyle

Raziščite, kaj še čaka objektive RF v prihodnosti

Razširite svoj sistem EOS R in odprite vrata novim možnostim fotografiranja – odkrijte šest objektivov RF s polno goriščno razdaljo, ki so trenutno v razvoju in bodo prišli na trg v letu 2019.

Več informacij

Canon RF 24-240mm F4-6.3 IS USM Lens

Spoznajte sistem EOS R

Sistem EOS R je rezultat treh desetletij neprekinjenega razvoja družine EOS in je zasnovan okrog inovativnega nastavka za objektiv, ki omogoča večjo kreativnost in še več intuitivnosti pri zajemanju posameznih trenutkov.

VEČ INFORMACIJ

Discover Canon EOS R

V rokah profesionalcevEOS R je v trenutku navdušil najrazličnejše profesionalne fotografe in filmske ustvarjalce. Odkrijte, kako so ga preizkusili in ustvarili odlične slike in filme, kakršnih si sploh niso mogli zamisliti.

Oglejte si vse članke

Morda bi vas zanimalo tudi ...