REŠITVE ZA OBDELAVO SLIK

KOMPLET ZA RAZVOJ PROGRAMSKE OPREME (SDK)

Pridružite se Canonovem programu za razvijalce ter z našo najsodobnejšo tehnologijo izpopolnite in prilagodite poteke dela obdelave slik. S tem boste ponesli svoje podjetje na višjo raven.
PRIJAVA VEČ INFORMACIJ
SDK

KOMPLET ZA RAZVOJ PROGRAMSKE OPREME (SDK)

Prednosti Canonovega kompleta za razvoj programske opreme (SDK).

Družba Canon je veliko vložila v to, da je strankam nudi stroškovno najučinkovitejšo in najbolj prilagodljivo pot do visokokakovostne fotografije. S kompletom za razvoj digitalne programske opreme EOS (EDSDK) lahko daljinsko upravljate fotoaparate iz operacijskih sistemov Windows, Mac, Raspberry Pi OS ali Ubuntu in uporabljate isto kodo pri vseh združljivih Canonovih fotoaparatih. Če želite pri izbranih modelih za hiter razvoj izkoristiti podporo za več platform, novi programski vmesnik za nadzor fotoaparata (CCAPI) pokriva več platform, kar omogoča brezžično uporabo v katerem koli okolju, vključno z operacijskimi sistemi Windows, Mac, Android, iOS ali Linux.

Odkrijte, kako družba Canon pomaga izboljšati vaše poslovanje.

Oglejte si naš videoposnetek in izvedite več o ključnih tehnologijah in funkcijah, kako vam lahko pomagajo izboljšati potek dela.
OGLEJTE SI ZDAJ
SDK

Kako deluje

Vmesnika EDSDK in CCAPI najbolje opišemo kot aplikacijska programska vmesnika (API), ki avtorjem programske opreme omogočajo odprt nadzor nad funkcionalnostjo fotoaparata, da bi podjetjem, za katera delajo, oziroma sebi zagotovili rešitve. Možnost integracije nadzora fotoaparata v njihove programske aplikacije pomeni, da lahko nadzor fotoaparata samodejno upravljate, pri čemer lahko takoj ustvarite posnetke in prenesete podatke. Ta celovita racionalizacija postopkov zmanjšuje stroške in prihrani čas.

Pridružite se našemu portalu za razvijalce

Canonov program za razvijalce omogoča drugim podjetjem in razvijalcem, da prenesejo SDK in se povežejo s Canonovimi izdelki in tehnologijo ter prejmejo dragoceno podporo in nasvete.

Sodelujte z nami

Registrirani razvijalci lahko dostopajo do podrobne dokumentacije, podatkov API in jih prenesejo, uporabljajo posebno knjižnico programske opreme ter komunicirajo z drugimi uporabniki. Ti tehnični viri so namenjeni inženirjem programske opreme, da okoli naših izdelkov ustvarijo programe po meri, ki imajo številne funkcije.

SDK

Zakaj Canon?

Družba Canon je več kot 80 let vodilno ime na področju obdelave slik. Smo vodilni ponudnik rešitev za potrošnike, poslovanje podjetje-podjetje in industrijsko digitalno obdelavo slik. Obdelava slik je temelj našega poslovanja in prizadevamo si, da bi ljudem pomagali pri preoblikovanju možnosti z visokokakovostno fotografijo in videografijo.
SDK

Funkcionalnost

Zajemanje odlične vsebine je samo prvi del brezhibnega poteka dela; deljenje je enako pomembno, zato se naše rešitve SDK s Canonovimi fotoaparati ponašajo z izjemno povezljivostjo ter programi in prilagojeno programsko opremo, ki vam pomagajo pokazati več na vseh vaših platformah.

  • Serija fotoaparatov in objektivov za vse zahteve in proračune
  • Omrežje Wi-Fi in povezava USB v naši seriji fotoaparatov EOS
  • Pomnilniške kartice za preprosto formatiranje in odstranjevanje

Združljivost in doslednost

Canonovi fotoaparati zagotavljajo dosledno delovanje, intuitivno upravljanje in izjemne rezultate. Z naprednimi možnostmi snemanja in pretakanja delite svoje delo s svetom.

  • Fotografije in videoposnetki s hibridno rešitvijo
  • Dosledne barve in ostrina od vhoda do izhoda
  • Preprosta uporaba in odlična prilagoditev za vse uporabnike

SDK
SDK

Varnost in zanesljivost

Zavedamo se, da čas nedelovanja povzročajo dodatne stroške. Canonovi fotoaparati nudijo dokazano zanesljivost in bodo delovali v zahtevnih razmerah. Napajajte fotoaparate z omrežnim napajalnikom ali baterijo in uživajte v dolgoletnem delovanju zahvaljujoč legendarni Canonovi vzdržljivosti.

  • Sistema EOS in EOS R zagotavljata izjemno zanesljivost
  • Canonove originalne baterije zagotavljajo dolgotrajno delovanje
  • Namenska ekipa za tehnično podporo in poprodajna podpora po meri

Pogosta vprašanja o SDK

Imate vprašanje, na katerega ne najdete odgovora? Pomagajte si z našim razdelkom s pogosto zastavljenimi vprašanji.

Želite izvedeti več?

Sledite povezavi in kontaktiral vas bo član naše namenske skupine B2B za izdelke za profesionalno obdelavo slik.

Povezani članki