REŠITVE ZA OBDELAVO SLIK

Komplet za razvoj programske opreme (SDK)

Pridružite se Canonovem programu za razvijalce ter z našo najsodobnejšo tehnologijo izpopolnite in prilagodite poteke dela obdelave slik. S tem boste ponesli svoje podjetje na višjo raven.

Komplet za razvoj programske opreme (SDK)

Prednosti Canonovega kompleta za razvoj programske opreme (SDK).

Družba Canon je veliko vložila v to, da je strankam nudi stroškovno najučinkovitejšo in najbolj prilagodljivo pot do visokokakovostne fotografije. Prednosti kompleta za razvoj digitalne programske opreme EOS (EDSDK) uporabnikom omogočajo oddaljeno upravljanje Canonovih fotoaparatov z računalnikom z operacijskim sistemom Windows ali Mac ter uporabo iste kode v vseh združljivih Canonovih fotoaparatih. Če želite pri izbranih modelih za hiter razvoj izkoristiti podporo za več platform, novi programski vmesnik za nadzor fotoaparata (CCAPI) pokriva več platform, kar omogoča brezžično uporabo v katerem koli okolju, kot so Windows, Mac, Android, iOS ali Linux.

 • alt text

  PREDNOSTI

  Oddaljeno fotografiranje

  Zaznajte, povežite in sprožite fotoaparat.

 • alt text

  PREDNOSTI

  Spremljanje z ogledom v živo

  Preverite izpostavljenost in kompozicijo subjekta

 • alt text

  PREDNOSTI

  Prenos slike

  Prenesite in izbrišite slike ter formatirajte kartice

 • alt text

  PREDNOSTI

  Nastavitve fotoaparata

  Preverite in spremenite nastavitve fotoaparata, vključno s hitrostjo zaklopa, zaslonko in vrednostjo ISO.

Kako deluje

Vmesnika EDSDK in CCAPI najbolje opišemo kot aplikacijska programska vmesnika (API), ki avtorjem programske opreme omogočajo odprt nadzor nad funkcionalnostjo fotoaparata, da bi podjetjem, za katera delajo, oziroma sebi zagotovili rešitve. Možnost integracije nadzora fotoaparata v njihove programske aplikacije pomeni, da lahko nadzor fotoaparata samodejno upravljate, pri čemer lahko takoj ustvarite posnetke in prenesete podatke. Ta celovita racionalizacija postopkov zmanjšuje stroške in prihrani čas.

Pridružite se našemu portalu za razvijalce

Canonov program za razvijalce omogoča drugim podjetjem in razvijalcem, da prenesejo SDK in se povežejo s Canonovimi izdelki in tehnologijo ter prejmejo dragoceno podporo in nasvete.

Sodelujte z nami

Registrirani razvijalci lahko dostopajo do podrobne dokumentacije, podatkov API in jih prenesejo, uporabljajo posebno knjižnico programske opreme ter komunicirajo z drugimi uporabniki. Ti tehnični viri so namenjeni inženirjem programske opreme, da okoli naših izdelkov ustvarijo programe po meri, ki imajo številne funkcije.

alt text

O DRUŽBI CANON

Zakaj Canon?

Družba Canon je več kot 80 let vodilno ime na področju obdelave slik. Smo vodilni ponudnik rešitev za potrošnike, poslovanje podjetje-podjetje in industrijsko digitalno obdelavo slik. Obdelava slik je temelj našega poslovanja in prizadevamo si, da bi ljudem pomagali pri preoblikovanju možnosti z visokokakovostno fotografijo in videografijo.

In a studio, a man adjusts a studio light pointing at a handbag while a colleague seated at a desk views the image of the handbag in software on a monitor.

Related articles