Canon EOS C500 Mark II
Blank-Rect Image

Canon EOS C300 Mark III

Vsestranski sistem fotoaparata 4K Super 35mm Cinema EOS

POGOVORITE SE Z DRUŽBO CANON

Izjemno vsestranski sistem Cinema EOS

Naslednja generacija fotoaparata EOS C300 Mark III vključuje Canonovo novo razvito tipalo 4K Super 35mm DGO, funkcijo za ustvarjanje počasnega snemanja 4K 120P, visok dinamični obseg ter tipalo CMOS s samodejnim ostrenjem in dvojnimi slikovnimi pikami – vse to v enakem ohišju, kot ga je imel model EOS C500 Mark II.

Ogled celotnih specifikacij

Canon EOS C500 Mark II

Specifikacije

4K

4K/120 sličic na sekundo

Tipalo Super 35mm CMOS z malo šuma

DIGIC DV7 Image Processor

Dual Gain Output

Več kot 16 korakov dinamičnega obsega

Internal 5.9K Cinema RAW Light recording

Notranje snemanje 4K v obliki zapisa Cinema RAW Light

Učinkovita datoteka RAW na CFexpress

4K 4:2:2 10-bit

4K 4:2:2 10-bitno

Do 810 Mb/s notranjega snemanja, ki podpira obliki zapisa ALL-I in Long GOP

Dual CFexpress slots

Dve reži za CFexpress

Istočasno ali preusmerjevalno snemanje

High Dynamic Range support

Podpora za visok dinamični obseg

SMPTE ST 2084 in ITU-R BT.2100 (HLG)

Pioneering Autofocus Technology

Inovativna tehnologija samodejnega ostrenja

Natančno in zanesljivo, z upravljanjem prek zaslona na dotik

12G-SDI terminal

Priključek 12G-SDI

Izhod 4K prek enega kabla

CANON EOS C300 MARK III

* Canon je pooblaščen imetnik licence blagovne znamke CFexpress Ver.2.0™, ki je v lasti združenja CompactFlash Association in je lahko registrirana v različnih pristojnostih.

ZDAJ PRENESITE NOVO VDELANO PROGRAMSKO OPREMO*

Izkoristite vse zmogljivosti fotoaparata EOS C300 Mark III s popolnoma novimi prilagodljivimi 12-bitnimi možnostmi notranjega snemanja Cinema RAW Light LT, ST in HQ, nadzorom samodejne osvetlitve ISO, oznakami razmerja prikaza v načinu predvajanja in še veliko drugega. Za več informacij in prenos kliknite spodnjo povezavo.

*Vdelana programska oprema bo na voljo junija 2024.

VEČ INFORMACIJ

Boneyard Ballet – shot entirely on EOS C300 MARK III

Boneyard Ballet

shot entirely on EOS C300 MARK III

Ogled videoposnetka

Boneyard Ballet – shot entirely on EOS C300 MARK III

Behind the Scenes:

See how director of photography Steve Holleran used the EOS C300 MARK III to shoot Boneyard Ballet

Ogled videoposnetka

ARE YOU A REGISTERED BUSINESS?

Would you like to speak to a Canon sales representative about your business needs. If yes, complete the short form with your details and we’ll be in touch.

I AM A BUSINESS

Prijavite se za program EOS C300 MARK III

Bodite med prvimi, ki bodo prejeli najnovejše posodobitve programa EOS C300 MARK III, ponudbe družbe Canon, nasvete in vadnice, zadnje novice in vabila na lokalne dogodke.

NAROČITE SE ZDAJ

Novo tipalo 4K Super 35mm CMOS za osupljivo kakovost slik

Kamera EOS C300 Mark III z na novo razvitim tipalom 4K S35mm in slikovnim procesorjem DIGIC DV7 zagotavlja izjemno kakovostne slike visoke ločljivosti z več kot 16 koraki razpona.

Prav tako se ponaša z izboljšano nizko stopnjo šuma in izjemno zmogljivostjo pri šibki svetlobi do ISO 102.400, pri kateri človeško oko težko zaznava.

New 4K Super 35 CMOS sensor module

Tipalo Super 35mm DGO (Dual Gain Output) ustvarja HDR v realnem času

Senzor DGO je na novo razvit sistem za obdelavo slik, ki zagotavlja izjemno čisto kakovost slike pri šibki svetlobi in vrhunske zmogljivosti zajema HDR. 

Na senzorju DGO vsaka slikovna pika prebere sliko z dvema različnima stopnjama ojačitve, eno visoko in eno nizko, ki se nato združita v eno sliko. Višja vrednost ojačitve je optimirana za zajem čistih podrobnosti na temnejših območjih, spodnja ojačitev pa je optimirana za zajem podrobnosti na svetlejših območjih. Zato se skupaj pri natančnosti na ravni slikovnih pik ohranijo ter okrepijo podrobnosti in lastnosti tako na svetlih območjih kot tudi na območjih pri šibki svetlobi, kar fotoaparatu omogoča doseganje odličnega višjega dinamičnega razpona do 16+ korakov. 

Novi senzor DGO je združljiv tudi s samodejnim ostrenjem z dvojnimi slikovnimi pikami, kar uporabniku omogoča večjo svobodo pri doseganju želene fotografije.

Super 35 DGO (Dual Gain Output) module

Visoka hitrost do 120 sličic na sekundo v ločljivosti 4K

Kamera EOS C300 Mark III podpira neprekinjeno snemanje v ločljivosti 4K do hitrosti 120 sličic na sekundo v obliki Cinema RAW Light in XF-AVC. V načinu 2K (obrezovanje) je mogoče za še več ustvarjalne svobode nastaviti tudi hitrost sličic od 12 do 150 sličic na sekundo, namenski gumb Slow & Fast pa omogoča hiter dostop do želenih nastavitev za upočasnjeno in pospešeno snemanje.

High Frame rates up to 120FPS

Širok nabor funkcij samodejnega ostrenja

Podpora za vgrajeni elektronski stabilizator

EOS C300 Mark III ima vgrajen elektronski stabilizator slike (IS) in podpira 5-osno odpravljanje tresljajev kamere. Tudi če uporabljate objektive brez elektronske komunikacije, lahko omogočite elektronski stabilizator slike, če ročno vnesete goriščno razdaljo.

New 4K Super 35 CMOS sensor module

Kompakten, lahek in zanesljiv

Pribl. Ohišje, ki tehta le 1750 g vam omogoča udobno nošenje na stabilizatorjih in ročnih držalih, zato je idealno za različne pogoje fotografiranja.

Compact lightweight and reliable

Inovativna tehnologija samodejnega ostrenja*

Fotoaparat EOS C300 Mark III vključuje Canonovo tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami, ki omogoča hitro neprekinjeno samodejno ostrenje in zanesljivo samodejno zaznavanje obrazov do 120p. Uporabniki imajo na voljo uglajeno intuitivno upravljanje ostrenja na dotik s 4,3-palčnim zaslonom LCD LM-V2 in izboljšanim nadzorom ostrenja, ki poustvari naravnejši učinek ostrenja.

Če želite še natančneje nastaviti samodejno ostrenje, vam EOS C300 Mark III omogoča nastavitev hitrosti in odziva samodejnega ostrenja s sledenjem. 

*Z združljivimi objektivi.

New 4K Super 35 CMOS sensor module

Možnosti različnih nastavkov in objektivov

EOS C300 Mark III nudi podporo za dodatne izmenljive nastavke za objektive za različne projektne zahteve.

Nastavek za objektiv EF zagotavlja popolno združljivost z velikim številom Canonovih objektivov EF, vključno s fiksnimi objektivi EF Cine, dodatni nastavek za objektiv PL pa podpira sistem Cooke /i. Na voljo so tudi nastavki B4 (za nastavke za objektive EF ali PL), ki jih je mogoče uporabljati z objektivi B4.

Nastavek EF

Nastavek EF

Nastavek EF z zaklepom Cinema

Nastavek EF z zaklepom Cinema

Nastavek PL

Nastavek PL

Izjemno nastavljiva in modularna zasnova

Dodatne razširitvene enote ponujajo prilagodljivo modularno zasnovo in zmožnost konfiguracije, s katerima zadovoljijo različne produkcijske zahteve.

Razširitvena enota EU-V1 nudi dodatno povezljivost z vmesnikom Genlock, razširitvena enota EU-V2 pa doda dodatne vmesnike, kot so dodatna vhoda XLR in nosilec za baterijo z V-nastavkom za daljši čas snemanja. Razširitvena enota EU-V3 je zasnovana za produkcijo v živo z več kamerami s signalno in povratno lučko. Dodatno elektronsko iskalo EVF-V50 je popolna rešitev za ročno uporabo, hkrati pa ga lahko odstranite za uporabo s stabilizatorjem.

Highly configurable and modular design

Številni formati snemanja podpirajo produkcijo

Dve reži za pomnilniške kartice omogočata sočasno notranje snemanje prilagodljivih 12-bitnih datotek Cinema RAW Light LT/ST/HQ ali datotek 4K XF-AVC (4:2:2 10-bitne) na kartice CFexpress. XF-AVC podpira možnosti stiskanja ALL-I ali Long-GOP in poskrbi za izvajanje različnih produkcijskih zahtev. Na kartico SD je mogoče snemati tudi začasne datoteke, kar poskrbi za še učinkovitejše urejanje.

5.9K

4K

do 1 Gb/s (ali 2,1 G/s pri 120 sličicah na sekundo)

4K 4:2:2 10-bit

4K 4:2:2 10-bitno

do 810 Mb/s (ali 2 G/s pri 120 sličicah na sekundo)

MULTIPLE RECORDING FORMATS MODULE

Razširitvene enote

Canonova aplikacija za upravljanje več kamer

S svojim pametnim telefonom lahko prek omrežja Wi-Fi hkrati upravljajte največ 4 profesionalne videokamere tako, da izkoristite Canonov protokol XC, vgrajen v številne kinematografske kamere EOS in XF.

Omogoča dostop do spremljanja z ogledom v živo ter upravljanja različnih nastavitev kamere, vključno z osvetlitvijo, izostritvijo, povečavo, sprožitvijo snemanja, obliko zapisa snemanja in drugo.

Združljivo s kamerami EOS C70, C300 Mark III, C500 Mark II in XF605. Na voljo za prenos iz trgovine iOS App Store decembra 2023.

Canon Multi-Camera Control App
What's in the box

Vsebina embalaže

Ohišje kamere EOS C300 Mark III

Zaslon LCD LM-V2

Priključek LCD LA-V2

Kabel za UN-5

Držalo za kamero GR-V1

Ročaj

Držalo mikrofona

Komplet baterij BP-A60

Polnilnik baterij CG-A20

Kompaktni napajalnik CA-CP200B

Napajalni kabel

Ramenski pas SS-1200

Nosilec za pritrditev razširitvenega sistema

Naslon za palec

Pokrovček ohišja

Imbus ključi in vijaki

Dodatna oprema

Povezani izdelki

Morda bi vas zanimalo tudi

Približajte se robu, naročite se zdaj

Naročite se na nasvete profesionalcev, novice, dogodke in posodobitve vgrajene programske opreme.

NAROČITE SE ZDAJ

Canon EOS C500 Mark II