EOS 250D with optical viewfinder
Blank-Rect Image

Canon EOS 250D

Najlažji fotoaparat DSLR na svetu s premičnim zaslonom* omogoča klasično uporabo in je opremljen z vrhunsko tehnologijo. Izjemne fotografije in videoposnetki v ločljivosti 4K, ki jih je enostavno snemati, fotoaparat pa tudi intuitivno komunicira s pametnimi napravami.**

Galerija

Majhen fotoaparat z veliko funkcijami

V prenosljivem ohišju fotoaparat EOS 250D skriva tipalo z ločljivostjo 24,1 milijona slikovnih pik in slikovni procesor DIGIC 8, ki omogočata izjemne rezultate na poti. Optično iskalo omogoča jasen pogled na svet v realnem času.

EOS 250D

Kompaktni fotoaparat DSLR

Najlažji fotoaparat DSLR na svetu s premičnim zaslonom* EOS 250D lažje vzamete s seboj na pot. Zagotavlja vrhunske rezultate, ko vas zaščemi ustvarjalna žilica.

EOS 250D DSLR camera with optical viewfinder

Dih jemajoče slike visoke ločljivosti in videoposnetki v ločljivosti 4K

Snemajte slike v ločljivosti 24,1 milijona slikovnih pik in ostre videoposnetke živahnih barv v ločljivosti 4K. Tipalo velikosti APS-C in procesor DIGIC 8 tudi pri šibki svetlobi zagotavljata odlične rezultate.

Več informacij o ločljivosti 4K

High resolution image from EOS 250D

Povezan z vašim življenjem

Slike boste enostavno delili s prijatelji in družinskimi člani – fotoaparat EOS 250D le povežite s svojim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom* s pomočjo funkcije Bluetooth**, za vse ostalo pa bo poskrbela v fotoaparat vgrajena povezava Wi-Fi.

Namigi za fotografiranje družine

Share images with EOS 250D

Zbran in izostren videz

Ne glede na to, ali lovite trenutek s hitrostjo 5 fotografij na sekundo z optičnim iskalom ali pa uporabljate funkcijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami v načinu ogleda v živo (Live View) in z ostrenjem oči, boste uživali v ostrih rezultatih.

EOS 250D with Vari-Angle screen

Preprosto ali napredno?

Le usmerite in fotografirajte, uporabniški vmesnik in pomoč za ustvarjanje (Creative Assist) pa vam bosta pomagala odkriti nove oblike ustvarjalnosti.
Premični zaslon na dotik omogoča lažje slikanje nerodnih kotov in selfijev.

EOS 250D touchscreen
Vlogging cameras from Canon

Canonovi fotoaparati za videodnevnike

Kdo vam sledi? Povečajte svoje število sledilcev z odličnimi vsebinami, ki jih boste posneli z idealno Canonovo napravo za vse ustvarjalce videodnevnikov po svetu.