EOS 800D

Canon EOS 800D

Izrazite svojo fotografsko ustvarjalnost s prefinjenim fotoaparatom DSLR, ki je enostaven za uporabo.

Tehnologija DSLR naslednje generacije za vsakogar

Ustvarjanje vrhunskih fotografij je zdaj enostavneje kot kadar koli prej, saj lahko s fotoaparatom EOS 800D snemate čudovite fotografije in filme ter tako ovekovečite pomembne trenutke v življenju. Fotoaparat je v slogu DSLR opremljen s svetlim optičnim iskalom, ki prikazuje svet takšen, kakršen je v resnici.

Ogled celotnih specifikacij

EOS 800D

Kakovost, ki si jo vaše fotografije zaslužijo

Tipalo velikosti APS-C naslednje generacije z ločljivostjo 24,2 milijona slikovnih pik zajema neverjetne podrobnosti tudi v zahtevnih pogojih.

EOS 800D
Posneto z EOS 800D
  • f/4.0
  • 1/800
  • 800

Bodite spontani. Bodite ustvarjalni

EOS 800D omogoča hitro uporabo, saj prinaša neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo 6 sličic na sekundo in svetlo optično iskalo, ki prikazuje svet v realnem času. Pri postavljanju posnetkov na vrtljivem zaslonu fotoaparata lahko z najhitrejšim sistemom samodejnega ostrenja na svetu Live View* izostrite tudi trenutke, ki trajajo le 0,03 sekunde, in tako dosegate popolnoma izostrene rezultate.

Izjemno hitra uporaba

Z odzivnim delovanjem in neprekinjenim fotografiranjem s hitrostjo 6 sličic na sekundo lahko ujamete tudi najbolj bežne trenutke.

EOS 800D
Posneto z EOS 800D
  • f/4.0
  • 1/400
  • 3200

Razširite svoj pogled

Zajemajte fotografije in snemajte videoposnetke iz nizkih ali visokih zornih kotov, saj lahko prizor sestavite na vrtljivem zaslonu na dotik fotoaparata EOS 800D. Izostrite in fotografirajte z enim samim dotikom.

EOS 800D
EOS 800D

Enostavno snemanje videoposnetkov

Videoposnetki polne visoke ločljivosti s stabilizacijo slike so videti izjemno v spletu in na domačem televizorju, saj so tudi premikajoči se predmeti odlično izostreni.

Ogled videoposnetka

Preprosta brezžična skupna raba in upravljanje

Fotoaparat lahko v trenutku povežete s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom za skupno rabo slik in oddaljeno upravljanje fotoaparata.

EOS 800D

Eksperimentirajte z ustvarjalnostjo

Voden uporabniški vmesnik vam predstavi delovanje nastavitev fotoaparata in hkrati omogoča zajemanje izjemnih fotografij.

EOS 800D

Pozdravljeni v sistemu EOS

EOS 800D je del sistema fotoaparatov, objektivov in dodatne opreme, ki mu zaupajo fotografi po vsem svetu.

Raziskujte zdaj

EOS 800D

Program Canon Photo Companion

Naš program Photo Companion je popoln pomočnik za vsakega pripovedovalca zgodb, saj prinaša dostop do prilagojene in strokovne vsebine, ko jo najbolj potrebujete. Tako lahko svoje zgodbe oživite na najboljši možen način.

Odkrijte še več

Canon Photo Companion app

Tehnični podatki

EOS 800D

Tipalo APS-C s

24,2 milijona slikovnih pik

EOS 800D

45

križnih točk za samodejno ostrenje

EOS 800D

Dvojne slikovne pike

Samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami

EOS 800D

Wi-Fi

Wi-Fi, NFC in Bluetooth®

EOS 800D

Iskalo

Optično iskalo

EOS 800D

Polna visoka ločljivost

Videoposnetki polne visoke ločljivosti pri 60p

EOS 800D

6 sličic na sekundo

Neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo 6 sličic na sekundo

EOS 800D

Vrtljiv zaslon

Vrtljiv zaslon na dotik

Ogled celotnih specifikacij

EOS 800D
EOS 800D

Vsebina embalaže

Ohišje fotoaparata EOS 800D

Okular Ef

Pokrovček za fotoaparat R-F-3

Širok pašček EW-400D

Komplet baterij LP-E17

Polnilnik baterij LC-E17E

Napajalni kabel (EUR)

Komplet navodil za uporabo

Priporočeni objektivi

Združljiva dodatna oprema

Povezani izdelki

*Med digitalnimi fotoaparati z izmenljivimi objektivi s tipali velikosti APS-C s samodejnim ostrenjem s sistemom zaznavanja razlike v fazi na ravnini slike od 14. februarja 2017 na osnovi Canonove raziskave.

Izmerjeno z uporabo smernic, skladnih s standardi CIPA, in notranje merilne metode z nameščenim objektivom EF-S18-55 mm F4-5.6 IS STM, nastavljenim na 55 mm, z uporabo samodejnega ostrenja z 1 točko z izbrano središčno točko in aktiviranim načinom enega posnetka s samodejnim ostrenjem in načinom Live View z uporabo gumba zaklopa za zajem slike. Uporabljeni ročni načini, EV12 (ISO 100 pri sobni temperaturi).

**Beseda in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti podjetja Bluetooth SIG, Inc., ki jih podjetje Canon Inc. uporablja pod licenco. Vse ostale blagovne znamke in trgovska imena so last njihovih lastnikov. Pametna naprava mora imeti Bluetooth različice 4.0 (ali novejši). Pametna naprava mora uporabljati operacijski sistem iOS 8.4 (ali novejši) ali Android 5.0 (ali novejši)