Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Izredno širokokoten objektiv s povečavo in dinamično možnostjo izražanja za vse fotoaparate z bajonetom EOS EF-S; zaradi izjemne majhnosti in lahkosti je skrajno enostaven za prenašanje.

Prednosti

  • Izjemno širokokotna povečava za vse EOS kamere z bajonetom EF-S
  • Vrhunska kakovost slike
  • Lahek in kompakten
  • Razdalja ostrenja je samo 24 cm.
  • Skoraj neslišen USM samodejnega ostrenja
  • Premazi Super Spectra
  • Krožna zaslonka
  • Prvovrstna izbirna sončna zaslonka objektiva

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Izjemno širok kot za tipala velikosti APS-C


EF-S 10–22 mm f/3,5–4,5 USM ima učinkovit obseg goriščne razdalje, ki je približno 16–35 mm pri formatu 35 mm, zato je to vrhunski objektiv z osupljivo kakovostjo slike, ki popelje vaše fotografiranje v nove dimenzije in prostore dramatičnega izražanja.

Presega človekovo vidno polje


Izjemno široka povečava ne ponuja le svobodnega izbiranja za doseganje želenega učinka na posnetku, temveč hkrati dramatično spremeni tudi perspektivo, ki omogoči dinamično izražanje. Objektiv omogoča izredno približanje predmetom in pretirano poveča razliko v velikosti med bližnjim predmetom in ozadjem. To možnost lahko kreativni fotografi uporabijo za jasno razločevanje med predmetom in ozadjem, kar daje občutek neizmerne prisotnosti predmeta, ali pa za udejanjanje učinka "Pan focus", ki ostro prikaže tako predmete v ospredju kot tudi ozadju.

Majhen, lahek in s kratko razdaljo


EF-S 10–22 mm f/3,5-4,5 USM je izredno lahek in kompakten objektiv glede na svoj obseg goriščne razdalje in ima neverjetno majhno najmanjšo razdaljo ostrenja, ki meri samo 24 cm.

Hitro ostrenje


Okrogli USM deluje skupaj s fotoaparatom, da omogoči izjemno hitro samodejno ostrenje in sledenje s predvidevanjem; popolna stalna ročna razveljavitev je na voljo kadar koli.

Izdelan za digitalno fotografiranje


Objektiv je izdelan posebej za digitalno fotografiranje, zato ima posebno oblikovane elemente leč in premaze Super Spectra, ki preprečujejo podvajanje slik in učinek bleščanja, kar je lahko posledica odbijanja svetlobe od tipala fotoaparata. Prvovrstna izbirna sončna zaslonka še dodatno zmanjša učinek bleščanja.

Zameglitev ozadja


Krožna zaslonka poskrbi za prijetno zameglitev ozadja pri fotografiranju z široko zaslonko; idealna je za ustvarjanje občutka globine in postavitev predmeta ali modela v ospredje, da izstopa iz ozadja.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Related Products

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.