Canon EF 85mm f/1.8 USM

EF 85mm f/1.8 USM

Kratka telefoto goriščna razdalja z veliko največjo zaslonko in hitrim samodejnim ostrenjem – EF 85 mm f/1,8 USM je idealna optika za katerega koli portretnega fotografa.

Prednosti

  • Hitra zaslonka f/1,8
  • Kratek/sprednji telefoto objektiv
  • Motor ostrenja USM s stalnim ročnim ostrenjem
  • Najmanjša razdalja ostrenja 85 cm
  • Velikost filtra 58 mm
  • Prevleke Super Spectra preprečujejo podvajanje slike in učinek bleščanja.

Podrobne značilnosti

Podrobneje si oglejte izdelek Canon EF 85mm f/1.8 USM

Priročen in prenosljiv telefoto objektiv


EF 85 mm f/1,8 USM pri vseh zaslonkah ustvarja ostre in jasne slike. Skoraj krožna membrana zaslonke daje neizostrenim območjem mehkejši in enakomernejši videz ter poudari izostrene predmete na zamegljenem ozadju. Objektiv je opremljen s sprednjim elementom, ki se med ostrenjem ne premika, kar omogoča uporabo posebnih filtrov (na primer polarizatorjev in gradacijskih filtrov).

Velika zaslonka f/1,8


Velika največja zaslonka f/1,8 fotografom omogoča fotografiranje brez stativa v težkih razmerah s šibko svetlobo in omejitev globine polja za ustvarjalne učinke.

Stisnjena perspektiva na portretih


Kratka telefoto goriščna razdalja objektiva rahlo stisne perspektivo, s čimer zmanjša velikost izrazitih obraznih potez za laskajoče rezultate.

Ultrazvočno ostrenje


Krožni ultrazvočni motor zagotavlja izjemno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. Zaradi natančnega vrtenja lahko natančno dosežete točko izostritve. Na voljo je tudi stalna ročna preglasitev, s katero lahko popravite izostritev, ne da bi zapustili način samodejnega ostrenja.

Premaz Super Spectra


Premazi Super Spectra zagotavljajo natančno uravnoteženost barv in izboljšajo kontrast. Zmanjšajo tudi bleščanje in podvajanje slike – običajni težavi, ki ju povzroči svetloba, ki se odbija od tipala fotoaparata.

Vgrajeno merjenje osvetlitve s sistemom bliskavice E-TTL II


Objektiv pošlje podatke o razdalji nazaj v sistem bliskavice združljivega fotoaparata EOS, s čimer je zagotovljena optimalna osvetlitev z bliskavico."

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 85mm f/1.8 USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.