Blank-Rect Image

Canon EOS M200

Še nikoli ni bilo lažje fotografirati in deliti ustvarjalnih, fotografij profesionalnega videza. EOS M200 je pameten, povezan, lahek fotoaparat, ki bo osvobodil vašo ustvarjalnost in izpopolnil vašo fotografijo.

Galerija

Preprosta povezana ustvarjalnost

Ne sledite množici pametnih telefonov. Odkrijte svojo ustvarjalno plat s preprostim, povezanim fotoaparatom EOS, s katerim lahko posnamete fotografije profesionalnega videza, zamenjate objektive in zajemate vzdušje ob vsaki priložnosti – tudi pri šibki svetlobi.

Ogled celotnih specifikacij

Naročite se na naše glasilo. Seznanite se z najnovejšimi novicami in informacijami o izdelkih.
sample lowlight

Izpopolnite svojo fotografijo

Snemajte več kot le posnetke s pametnim telefonom. Fotografije visoke kakovosti, posnete s fotoaparatom EOS M200, prestanejo preizkus časa – zajamejo vzdušje pomembnih dogodkov in vaše subjekte prikažejo v najboljši luči.

sample

Preprosto povezan z vašim digitalnim življenjem

Pokažite svoje ustvarjalne spretnosti svojim prijateljem in sledilcem. Povežite fotoaparat EOS M200 s pametno napravo prek povezav Wi-Fi in Bluetooth za samodejni prenos slik, spletno deljenje fotografij in daljinsko upravljanje fotoaparata.

sample lowlight

Osvobodite svojo ustvarjalnost

Fotografiranje v svojem prepoznavnem slogu še nikoli ni bilo lažje ali zabavnejše. Z vodenim uporabniškim vmesnikom in načinom Creative Assist fotoaparata EOS M200 je zajemanje fotografij profesionalnega videza povsem preprosto.

simple compact

Ohišje, ki ga lahko vedno vzamete s seboj

Fotoaparat EOS M200 je dovolj majhen in lahek, da ga lahko kadar koli položite v torbo in vzamete s seboj. S 180-stopinjskim preklopnim zaslonom na dotik lažje postavljate kompozicije iz različnih kotov in snemate čudovite selfije.

Povejte vsako zgodbo

Povejte svojo zgodbo z veliko družino izmenljivih objektivov. Navdihnite svojo ustvarjalnost s prenosljivim objektivom EF-M ali s katerim koli neverjetno prilagodljivim objektivom EF/EF-S prek vmesnika.

Raziskujte zdaj

Vlogging cameras from Canon

Canonovi fotoaparati za videodnevnike

Kdo vam sledi? Povečajte svoje število sledilcev z odličnimi vsebinami, ki jih boste posneli z idealno Canonovo napravo za vse ustvarjalce videodnevnikov po svetu.