EOS 80D

Zaradi izjemne hitrosti, instinktivnih kontrolnikov in inovativnih tehnologij je vsestranski fotoaparat DSLR s povezavo Wi-Fi idealen za raziskovanje novih področij fotografije in doseganje odličnih rezultatov, ki si jih s svojo ustvarjalnostjo tudi zaslužite.

Prednosti

  • Odziven fotoaparat, ki lahko sledi dogajanju
  • Osupljiva kakovost fotografij in filmov v najrazličnejših pogojih
  • Vse za izpopolnjevanje vaše fotografije
  • Popoln za ustvarjalno fotografiranje
  • Preprosto vzpostavite povezavo, fotografirajte ter delite slike in filme

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti Canon EOS 80D

Dajte svojemu potencialu prosto pot


S hitrimi, instinktivni kontrolniki in inovativnimi tehnologijami enostavno napredujete na vsakem področju fotografije ali snemanja videoposnetkov. Ujemite hitro dogajanje z neprekinjenim fotografiranjem 7 sličic na sekundo in odzivnim sistemom samodejnega ostrenja s 45 križnimi točkami, ki zagotavlja visoko natančnost pri različnih svetlobnih pogojih in s širokim izborom objektivov.

Izjemna kakovost


Posnemite živahne, podrobne slike s pravim vzdušjem v vseh okoliščinah s tipalom APS-C CMOS z ločljivostjo 24,2 milijona slikovnih pik in merilnim tipalom s 7560 slikovnimi pikami za barve RGB in IR-svetlobo, ki zagotovi natančno osvetlitev. Velik razpon občutljivosti ISO ISO100–16.000 in zaznavanje migetanja zagotavljata odlične rezultate pri šibki svetlobi in stalni izpostavljenosti migetajoči umetni svetlobi.
Ohranite nadzor in izpopolnjujte svojo fotografijo
Z inteligentnim iskalom s 100-odstotno pokritostjo vidite celoten kader med okvirjanjem ter si v hipu ogledate nastavitve fotografiranja. Raziskujte ustvarjalne kote snemanja in uživajte v intuitivnem nadzoru z velikim 7,7 cm vrtljivim zaslonom na dotik LCD, s katerim lahko tudi sestavite in posnamete dogajanje s tehnologijo Live View s hitrostjo 5 sličic na sekundo in neprekinjenim samodejnim ostrenjem.

Izpopolnite svoje filme


Snemajte filme v polni visoki ločljivosti 60p ter ustvarjajte tekoče akcijske prizore ali učinke počasnega posnetka v obliki zapisa MP4 z izbirno hitrostjo sličic. Samodejno ostrenje tipala CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami nudi zmogljiv sistem samodejnega ostrenja, s katerim lahko sledite premikajočim se predmetom, s funkcijami film s časovnim zamikom, HDR in ustvarjalni filtri pa lahko ustvarite posebne učinke neposredno v fotoaparatu.

Preprosto deljenje, oddaljeno fotografiranje


Povezavi NFC* in Wi-Fi* omogočata preprosto povezovanje in upravljanje fotoaparata ter oddaljeno snemanje filmov in fotografiranje s programom Camera Connect v združljivih pametnih telefonih in tabličnih računalnikih. Pri oddaljenem snemanju lahko uporabite tudi programsko opremo EOS Utility prek osebnega računalnika ali računalnika Mac. S povezavama Wi-Fi in NFC lahko tudi prenesete vsebino v postajo Canon Connect Station ali natisnete slike z združljivimi tiskalniki.

* Ko ga uporabljate z združljivimi napravami

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EOS 80D, njegove funkcije in zmožnosti.