Dajte svojemu potencialu prosto pot

Zmogljiv, vsestranski in odziven fotoaparat za ustvarjalno izražanje EOS 80D je odličen za fotografiranje športnih dogodkov, portretov, pokrajine, ulice, potovanj in prizorov v šibki svetlobi. Izjemen je tudi za resno snemanje filmov, saj je opremljen z inovativno tehnologijo, ki zagotovi osupljive rezultate v vseh okoliščinah.

0%
  Whats in the box

  Pregled filma

  Odziven fotoaparat, ki lahko sledi dogajanju

   

  EOS 80D

  Raziščite nova področja fotografije

  Reagirajte instinktivno in zlahka ovekovečite hitro premikajoče se prizore športa ali narave po zaslugi visokozmogljivega sistema samodejnega ostrenja, največje hitrosti neprekinjenega fotografiranja 7 sličic na sekundo in nastavljivih gumbov.

  EOS 80D

  45-točkovni sistem križnega samodejnega ostrenja

  Ovekovečite hitro športno dogajanje z izjemno ostrimi slikami tudi pod žarometi po zaslugi izredno odzivnega in natančnega sistema samodejnega ostrenja, ki deluje v zahtevnih svetlobnih pogojih vse do –3EV.  45-točkovni sistem križnega samodejnega ostrenja omogoča, da izberete točko ali območje samodejnega ostrenja, ki ustreza vaši kompoziciji, ter nudi večjo natančnost in nadzor nad večjimi območji ostrenja za osupljive rezultate ne glede na to, kje v kadru je vaš subjekt.

  Neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo 7 sličic na sekundo

  Izkoristite najboljšo priložnost, da ujamete bežen trenutek, po zaslugi največje hitrosti fotografiranja 7 sličic na sekundo v polni ločljivosti. Kot nalašč za spontano fotografiranje športnih dogodkov in prizorov iz narave.

  0%
   EOS 80D

   27 točk za samodejno ostrenje f/8

   S sistemom samodejnega ostrenja še naprej fotografirajte ostre fotografije, ob tem pa uporabljajte različne kombinacije objektivov in nastavkov po zaslugi 27 točk za samodejno ostrenje, ki podpirajo ostrenje pri f/8.

   Prilagodljivi kontrolniki

   Uživajte v nadzoru in prilagodljivosti ohišja EOS srednjega razreda po zaslugi nastavljivih gumbov, zgornjega zaslona LCD in prikaza ogleda v živo, ki vam omogočajo enostaven pregled nastavitev in hitro prilagoditev fotoaparata svojim potrebam.

   EOS 80D

   Osupljiva kakovost fotografij in filmov v najrazličnejših pogojih

   Zajemite kakovost, ki si jo vaša ustvarjalnost zasluži. EOS 80D ustvari osupljive slike v različnih svetlobnih pogojih, ki so polne detajlov, barv in vzdušja ter so po zaslugi tipala APS-C CMOS s 24,2 milijona slikovnih pik in procesorja DIGIC 6 nemudoma pripravljene na urejanje in prikazovanje.

   EOS 80D

   Merilno tipalo s 7560 slikovnimi pikami za barve RGB in IR-svetlobo

   Z merilnim tipalom s 7560 slikovnimi pikami za barve RGB in IR-svetlobo lahko uživate v natančni in dosledni osvetlitvi v zelo različnih situacijah, saj zazna tako infrardečo kot tudi vidno svetlobo.

   EOS 80D
   EOS 80D

   Naravni posnetki pri šibki svetlobi

   Posnemite pristne fotografije narave, ko svetloba pojenja, z velikim razponom občutljivosti ISO med 100 in 16.000 (H:25.600), ki omogoča fotografiranje brez bliskavice in večjo hitrost zaslonke.

   Zaznavanje migetanja

   Zaznavanje migetanja zagotavlja dosledno osvetlitev in barve med neprekinjenim fotografiranjem ob umetni migetajoči svetlobi.

   0%

    Vse, kar potrebujete, da obvladate in razvijete svoje fotografske sposobnosti

    Inteligentno iskalo

    Oglejte si celotno sliko vse do robov kadra ter uporabite takojšnji prikaz nastavitev fotografiranja in inteligentno iskalo s približno 100 % pokritostjo kadra. Fotografirajte bolj diskretno s tihim neprekinjenim načinom fotografiranja s hitrostjo 3 sličic na sekundo.

    EOS 80D
    EOS 80D

    Vrtljiv zaslon LCD z načinom ogleda v živo

    Poskusite fotografirati z različnih zornih kotov in uživajte v intuitivnem nadzoru s pomočjo vrtljivega 7,7-centimetrskega zaslona na dotik LCD II Clear View. Fotografirajte dogajanje z različnih vidikov po zaslugi neprekinjenega fotografiranja v načinu ogleda v živo s tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami pri hitrosti 5 sličic na sekundo.

    Vgrajen oddajnik Speedlite

    Raziščite ustvarjalne možnosti osvetlitve tako, da postavite Canonove bliskavice Speedlite ločeno od fotoaparata in jih upravljate z oddajnikom Speedlite, vgrajenim v EOS 80D.

    EOS 80D
    EOS 80D

    Sistem EOS

    Odkrijte nove ustvarjalne priložnosti z obsežnim sistemom EOS objektivov EF in dodatne opreme.

    Popoln za ustvarjalno snemanje

    Ustvarite profesionalne filme z zmogljivo tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami.

    Ustvarjalno upravljanje ostrenja

    EOS 80D

    Ustvarjalno upravljanje ostrenja

    Nadzor nad občutljivostjo in hitrostjo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami za filme omogoča, da ostrenje prilagodite snemalni situaciji in ustvarite počasne, naravne ali hitre prizore za svoj film.

    Ogled videoposnetka

    Tekoči filmi ločljivosti 60p

    EOS 80D

    Tekoči filmi ločljivosti 60p

    S tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami in možnostjo snemanja tekočih akcijskih prizorov ali počasnih posnetkov posnemite filmske posnetke v polni ločljivosti 60p.

    Ogled videoposnetka

    Ustvarjalni učinki v fotoaparatu

    EOS 80D

    Ustvarjalni učinki v fotoaparatu

    S funkcijami fotoaparata, kot je snemanje videoposnetkov s časovnim zamikom, lahko dosežete odlične posebne učinke, saj fotoaparat omogoča enostavno zajemanje zaporednih fotografij, iz katerih sestavite videoposnetek, ki prikazuje minevanje časa. Funkcija HDR vam omogoča zajemanje širšega nabora barvnih tonov v svetlobnih pogojih z visokim kontrastom tako, da posname dve fotografiji pri različnih osvetlitvah. Z ustvarjalnimi filtri lahko posnamete filme izvirnega videza, ki bodo spominjali na stare filme, spektakularne črno-bele in sanjske posnetke ali pa bodo dajali vtis miniatur.

    Ogled videoposnetka

    EOS 80D

    EOS 80D

    Zvok profesionalne kakovosti
    Uživajte v polnem nadzoru ravni glasnosti, ki je na voljo v meniju fotoaparata, ter prek vhoda za slušalke in mikrofon posnemite zvok profesionalne kakovosti.

    Izbira oblik zapisa datoteke
    Snemajte v oblikah zapisa datoteke MP4 in MOV z različnimi hitrostmi sličic in kodeki, ki omogočajo preprosto urejanje in shranjevanje.

    EOS 80D

    Zmogljiva filmska kombinacija

    Za najboljšo rešitev snemanja filmov kombinirajte fotoaparat EOS 80D z izjemno zmogljivim in vsestranskim objektivom EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM s tehnologijo Nano USM, ki omogoča uglajeno in tiho ostrenje za videoposnetke in izjemno hitro samodejno ostrenje za fotografije. Dodajte adapter za zmogljivejšo povečavo PZ-E1 za natančen nadzor nad ostrenjem med snemanjem videoposnetkov.

    Upravljanje in deljenje posnetkov z drugimi prek brezžične povezave

    EOS 80D

    Upravljanje in deljenje posnetkov z drugimi prek brezžične povezave

    Brezžično zajemite fotografije in videoposnetke z združljive pametne naprave z ogledom v realnem času in nadzorom nad nastavitvami. Z brezplačnim programom Canon Camera Connect lahko hitro ocenite fotografije polne ločljivosti v formatu jpeg in videoposnetke v formatu MP4 ter jih prenesete v združljive pametne naprave za enostavno deljenje z drugimi.

    Ogled videoposnetka

    Takojšnja povezava NFC

    EOS 80D

    Takojšnja povezava NFC

    S tehnologijo NFC z enim samim tapom hitro povežete fotoaparat z združljivo napravo Android*. Preprosto vzpostavite povezavo iz drugih naprav s tipko Wi-Fi. *Ko ga uporabljate z združljivimi napravami Android.

    Neposredna skupna raba

    EOS 80D

    Neposredna skupna raba

    Vsebino lahko neposredno delite iz fotoaparata z družabnimi omrežji in storitvami v oblaku, kot je irista, prek domačega omrežja Wi-Fi ali brezžično tiskate z združljivim tiskalnikom. Pri združljivih napravah imate na voljo tudi deljenje med fotoaparati.

    Canon Connect Station

    EOS 80D

    Canon Connect Station

    S fotoaparatom EOS 80D s tehnologijo NFC se preprosto dotaknite postaje Connect Station, da enostavno shranite fotografije in filme ter jih delite z drugimi prek televizorja HD, družabnega omrežja ali spletnih albumov.

    Programska oprema EOS Utility

    EOS 80D

    Programska oprema EOS Utility

    Povezavo s fotoaparatom lahko vzpostavite prek osebnega računalnika ali računalnika Mac, kjer koli ste, ter uživate v enostavnem prenosu slik in daljinskem upravljanju s priloženo programsko opremo EOS Utility.

    Program Canon Photo Companion

    Program Canon Photo Companion

    Naš program Photo Companion je popoln pomočnik za vsakega pripovedovalca zgodb, saj prinaša dostop do prilagojene in strokovne vsebine, ko jo najbolj potrebujete –. Tako lahko svoje zgodbe oživite na najboljši možen način.

    Več informacij

    Prenesi program Canon Photo Companion v storitvi iTunes
    Prenesi program Canon Photo Companion za Android

    Tehnični podatki

    f1_8-2_8

    Ustvarjajte kakovostne in izjemno podrobne fotografije.

    Ikona CMOS vrste 1,0

    Zmogljiv procesor DIGIC za odzivno delovanje in natančne barve

    DIGIC 7

    Zajemite vse dogajanje z največjo hitrostjo fotografiranja 7 sličic na sekundo.

    Polna visoka ločljivost 60p

    Izostrite predmete in jim sledite kjer koli v posnetku.

    vari-angle_KF

    Snemajte iz velikih in majhnih kotov.

    EOS_movie_KF

    Snemajte videoposnetke ločljivosti do 1080p in s hitrostjo do 60 sličic na sekundo.

    Dual Pixel AF

    Uživajte v stalnem gladkem ostrenju pri snemanju videoposnetkov in fotografiranju v načinu Live View.

    Wi-Fi NFC

    Preprosto povezovanje in skupna raba

    inteligent viewfinder

    Oglejte si informacije o fotografiranju in ostrenju, ki se med fotografiranjem prikažejo čez predmet.

    Awards

    EISA Awards 2016

    Priporočeno za vas