Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Hero.jpg

Združljivo s fotoaparati APS-C EOS*, tudi brezzrcalnimi, z nastavkom EF-EOS M *Razen s fotoaparati EOS 10D, EOS D60, EOS D30

Širokokotni objektiv EF-S 18–135 mm z revolucionarno tehnologijo Nano USM

Vsestranski objektiv EF-S, ki omogoča izvrstne fotografije in videoposnetke

Uživajte v odlični vsestranskosti objektiva, ki si zasluži svoje mesto v torbi vsakega fotografa, saj vam po zaslugi nove tehnologije Nano USM omogoča kakovostne fotografije in videoposnetke. Hitrost in uglajeno ostrenje objektiva EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM pripomoreta k neverjetnim spontanim posnetkom, tihi mehanizem pa zagotavlja, da zvočna podlaga vaših videoposnetkov ne bo vsebovala zvoka ostrenja.

EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM je odličen objektiv za

Izredno zmogljiv, kompakten objektiv za izjemne fotografije in videoposnetke

Objektiv EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM se ponaša z načini IS, ki so namenjeni točno določenim snemalnim situacijam, ter tako zagotavlja dosledne rezultate v vseh pogojih, zato bo vaša prva izbira za fotografiranje ali snemanje videoposnetkov. Tehnologija Nano USM omogoča hitro ostrenje, ki med snemanjem videoposnetkov deluje uglajeno in tiho.

S svojo kompaktno in lahko zasnovo je objektiv kot nalašč za potovanje, vendar ne na račun svoje kakovosti, saj nudi odlično reprodukcijo barv in kontrasta. Asferični elementi objektiva in elementi z zelo nizko razpršitvijo zmanjšajo kromatsko aberacijo po vsej goriščni razdalji tako pri snemanju videoposnetkov kot tudi pri fotografiranju.

Tehnologija Nano USM – uglajena, hitra in tiha

Nikoli ne zamudite trenutka

Tehnologija Nano USM v objektivu EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM omogoča, da z izjemno hitrostjo izostrite svoj subjekt. V kombinaciji z vsestransko goriščno razdaljo lahko zajamete spektakularne pokrajine, čudovite portrete in hitro dogajanje.

Never miss a moment
Professional quality movies made easy

Snemanje videoposnetkov profesionalne kakovosti je zdaj enostavno.

S tehnologijo ostrenja Nano USM bodo vaši videoposnetki videti naravni, saj boste imeli med sledenjem subjektu na voljo izjemno gladko samodejno ostrenje. Kadar koli pa lahko vzamete stvari tudi v svoje roke in poprimete obroč za odzivno ročno ostrenje.

Spoznajte, kaj omogoča Nano USM

Znotraj enote Nano USM najdemo elastično kovinsko ohišje, keramični napetostni element in pogonsko enoto. Uporaba in prilagajanje napetosti keramičnega elementa upravlja smer in hitrost pogonske enote. Rezultat je sistem ostrenja, ki omogoča gladko ostrenje z nadzorom hitrosti.

Ohranite mirno roko sredi dogajanja

Snemanje ostrih fotografij je s pomočjo štiristopenjskega optičnega stabilizatorja slike enostavno. Nevtralizira tresenje fotoaparata, kar omogoča posnetke visoke kakovosti pri šibki svetlobi ali uporabi povečave, namenski način sledenja pa se samodejno vklopi, ko skušate posneti premikajoči subjekt.

Dinamični stabilizator slike zagotavlja stabilne videoposnetke med ročnim snemanjem, pri največji povečavi ali v gibanju.

Stay steady amongst the action

Neverjetna vsestranskost po celotni goriščni razdalji

Objektiv EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM s svojo obširno goriščno razdaljo zlahka zajame vrsto različnih subjektov. Pri najkrajši goriščni razdalji lahko zajamete prostrane pokrajine. Na nasprotnem koncu spektra pa se lahko približate dogajanju z zmogljivostjo telefoto objektiva in hitrim samodejnim ostrenjem. Štiristopenjski optični stabilizator slike omogoča, da bodo vaši posnetki ostri in mirni tudi pri največji povečavi, v šibki svetlobi ali med snemanjem videoposnetkov.

Zajemite detajle z objektivom EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM

0%

  Enostavno snemanje videoposnetkov profesionalne kakovosti z adapterjem za zmogljivejšo povečavo PZ-E1

  Novi adapter za zmogljivejšo povečavo je mogoče brez težav pritrditi na električne kontakte pod objektivom EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM. To omogoča upravljanje povečave prek preproste ročice (ali povezave Wi-Fi v kombinaciji z združljivim ohišjem fotoaparata EOS). Rezultat je dosledno natančno, nemoteno upravljanje ostrenja za videoposnetke profesionalne kakovosti.

  S svojo preprosto uporabo in majhno težo je idealen pripomoček za snemanje videoposnetkov profesionalne kakovosti, kjer koli ste; sledite dogajanju, snemajte videoposnetke v slogu dokumentarcev ali bodite ustvarjalni z različnimi povečavami.

  lens

  lens

  Ostanite na varni razdalji in hkrati ne umaknite pogleda z dogajanja

  Z adapterjem za zmogljivejšo povečavo PZ-E1 bo vsestranskost objektiva EF-S 18–135 mm f/3,5-5,6 IS USM prišla še bolj do izraza, saj boste lahko povečavo upravljali na daljavo. 

  Kombinirajte svoj objektiv EF-S 18–135 mm f/3,5-5,6 IS USM in adapter za zmogljivejšo povečavo PZ-E1 z ohišjem fotoaparata EOS, ki podpira povezavo Wi-Fi, da boste povečavo lahko upravljali brezžično prek svoje pametne naprave in programa Canon Camera Connect.**

  Galerija vzorcev

  Ogled galerije

  Tehnični podatki

  Dodatna oprema