Razvito za vrhunsko kakovost fotografij iz fotoaparata DSLR

Zagotavlja vrhunsko kakovost fotografij iz fotoaparata DSLR, z ločljivostjo 50,6 milijona slikovnih pik in nizkopasovnim filtrom preklica, ki izboljša ostrino tipala fotoaparata.

0%

  Tiskanje umetniških kakovostnih fotografij na velikosti A0 in večjih

  Tiskanje fotografij izredno visoke ločljivosti v velikem formatu – A0 in večjih – z nizko ravnijo šuma, resničnimi odtenki kože ter izjemno in natančno reprodukcijo barv po zaslugi visoko zmogljivih dvojnih procesorjev DIGIC 6.

  Povečana jasnost

  Nizkopasovni filter preklica povečuje jasnost in ostrino fotografij visoke ločljivosti z minimalnim tveganjem za pojav odvečnih elementov, zaradi česar so fotoaparati EOS 5DS R dobra izbira za fotografiranje na prostem ali v nadzorovanih pogojih v studiu.

  Vedno bodite en korak pred dogajanjem

  Uživajte v hitri obdelavi fotografij in odzivnosti fotoaparata – tudi pri veliki količini podatkov, ki jih zajame tipalo z ločljivostjo 50,6 milijona slikovnih pik – po zaslugi dvojnih procesorjev DIGIC 6. Ujamete lahko vso dogajanje z neprimerljivo zmožnostjo snemanja fotografij ločljivosti 50,6 milijona slikovnih pik s hitrostjo 5 posnetkov na sekundo, povezljivost USB 3.0 pa omogoča hiter prenos fotografij in upravljanje fotoaparata na daljavo.

  Izjemna ostrina, ko jo resnično potrebujete

  Napredno sledenje in prepoznavanje predmetov

  Tehnologija samodejnega ostrenja za inteligentno sledenje in prepoznavanje (iTR) v fotoaparatih EOS uporablja informacije o barvah in obrazih, s katerimi prepoznava in sledi predmetom, ki se premikajo po prizoru. Odzivnost samodejnega ostrenja lahko prilagodite s preprostim orodjem, ki ostrenje med premikanjem nastavi glede na okolje in predmet fotografiranja. Na ta način drugi predmeti, ki prizor prečkajo pred predmetom, ne motijo ostrenja.

  61-točkovno širokopodročno samodejno ostrenje

  Hitra in natančna izostritev tudi pri šibki svetlobi s sistemom samodejnega ostrenja z 61 točkami. 41 križnih točk ostrenja, vključno s petimi posebej občutljivimi dvojnimi križnimi točkami, zagotavlja izjemno natančnost.

  Izbira točke samodejnega ostrenja

  Vseh 61 točk za samodejno ostrenje lahko uporabite skupaj ali jih združite v premična območja, ki pokrivajo predmete izven središča. Lahko pa izberete samo eno točko za samodejno ostrenje in izostrite točno določen del prizora.

  Zasnovan za vaš način dela

  Zaščita pred vremenom

  Brezskrbno lahko nadaljujete s fotografiranjem, ne glede na razmere, s kontrolniki, ki so odporni na vreme in fotoaparat ščitijo pred vlago in prahom, ter trpežnim ohišjem iz magnezijeve zlitine.

  Dve reži za pomnilniške kartice

  Reža CompactFlash in reža za pomnilniško kartico SD omogočata samodejno varnostno kopiranje datotek med fotografiranjem, kar omogoča enostavno delitev fotografij s strankami ter več prostora za shranjevanje.

  Priporočeni objektivi

  Posnemite življenje iz novega vidika z našimi priporočenimi objektivi z nespremenljivo goriščno razdaljo in povečavo. Na voljo so objektivi z izjemno širokim kotom za čudovite posnetke pokrajin in dolgi telefoto objektivi, s katerimi se boste približali športnim dogodkom ter divjim živalim v neverjetni kakovosti. Številni objektivi so opremljeni s širokimi zaklopi za snemanje pri šibki svetlobi ter mehanizmi za nagib in premikanje, ki zagotavljajo vrhunski nadzor nad globino polja.

  Funkcije fotoaparata spodbujajo vašo ustvarjalnost

  Visok dinamični obseg

  Ohranite podrobnosti v svetlih in senčnatih območjih s fotografiranjem v načinu z visokim dinamičnim obsegom. Idealno je za fotografiranje pokrajin in tihožitij ter združuje tri fotografije pri različnih osvetlitvah: standardni, premajhni osvetlitvi in preveliki osvetlitvi

  Naravno

  Umetniško standardno

  Umetniško živo

  Umetniško krepko

  Umetniško reliefno

  Večkratna osvetlitev

  V fotoaparatu lahko v načinu večkratne osvetlitve ustvarjate sestavljene fotografije. Plasti nalagate eno na drugo, pri tem pa izberete možnost nadzora samodejne večkratne osvetlitve.

  Filmi EOS v polni visoki ločljivosti

  Zajamete lahko videoposnetke EOS v polni visoki ločljivosti, z ustvarjalnim ročnim upravljanjem slike in zvoka.

  Funkcije fotografiranja s časovnikom

  Ustvarite odlične videoposnetke s časovnim zamikom s pomočjo vgrajenega, predhodno programiranega merilnika časovnih intervalov. Uporabljate ga lahko za fotografiranje z izjemno dolgo osvetlitvijo, saj lahko zaslonko za določen čas zaklenete v način žarnice.

  Slog slike z natančnimi podrobnostmi

  S slogom slike z natančnimi podrobnostmi prednostno razvrstite odtenke in podrobnosti, ki jih zajame tipalo visoke ločljivosti. Ta slog zagotavlja tudi parametre za prilagodljivo ostrenje v fotoaparatu, kot sta mejna vrednost in natančnost datotek JPEG – za presunljive fotografije naravnost iz fotoaparata.

  Nizkopasovni filter preklica

  Običajni fotoaparati DSLR imajo pred tipalom nizkopasovni filter, s katerim preprečujejo digitalne motnje, kot so učinek valovitost in nepravilne barve. Taki filtri nekoliko omehčajo sliko, zato je za najostrejše slike učinek nizkopasovnega filtra v fotoaparatih EOS 5DS R odpravljen. Posledično obstaja majhna možnost, da se na fotografijah pojavijo motnje, zato so fotoaparati EOS 5DS R dobra izbira pri fotografiranju na prostem ali v nadzorovanem studijskem okolju, v drugih primerih pa je boljša izbira EOS 5DS.

  Originalna slika EOS 5DS R

  Ostrina – EOS 5DS R proti EOS 5DS

  Nagrade za izdelke

  TIPA Awards 2016

  EISA 2015-2016

  Tehnični podatki

  Tipalo CMOS APS-C z ločljivostjo 50,6 milijona slikovnih pik

  CMOS z ločljivostjo 50,6 milijonov slikovnih pik

  Dva procesorja

  Dva procesorja "DIGIC 6"

  Merilni senzor s 150.000 slikovnimi pikami za barve RGB in IR-svetlobo

  Merilni senzor s 150.000 slikovnimi pikami za barve RGB in IR-svetlobo

  Do 5,0 sličic na sekundo

  Do 5,0 sličic na sekundo

  Specifikacije – 61-točkovno samodejno ostrenje

  61-točkovno samodejno ostrenje

  Fotografiranje z obrezovanjem

  Fotografiranje z obrezovanjem

  USB 3.0

  USB 3.0

  Sistem za nadzor tresljajev zrcala

  Sistem za nadzor tresljajev zrcala

  Fotografiranje z merilnikom časovnih intervalov

  Fotografiranje z merilnikom časovnih intervalov

  Ogled celotnih specifikacij

  Prenesite gonilnike, programsko opremo, vdelano programsko opremo in priročnike.

  Podpora za izdelke

  Morda vam bo všeč tudi ...

  Omrežje Canonovih strokovnjakov

  Strokovno in podrobno: odkrijte vse potrebne informacije o izjemnih fotoaparatih EOS 5DS in EOS 5DS R z ločljivostjo 50,6 milijona slikovnih pik.

  EOS 7D Mark II

  Registrirajte svoj izdelek

  Povejte nam več o sebi in se prijavite na Canonovo glasilo You Connect, v katerem boste našli polno navdiha, novic in nasvetov.