Iskanje nepozabnega fotografskega trenutka

Ustvarjen za tiste, ki ljubijo hitrost. Bodite prvi, ki ujame neobičajno, in ovekovečite trenutke, ki jih drugi fotografi zamudijo. Na fotografijah ali v filmih izrazite svojo ustvarjalno plat kot še nikoli do zdaj.

story-02-left

Sledite in izostrite hitro premikajoče se predmete.

story-02-right

Izrazite svojo ustvarjalnost

0%

  Sledite tudi najhitrejšemu dogajanju

  Ujemite želeni trenutek ne glede na hitrost dogajanja

  Fotografirajte zaporedja največ 10 slik na sekundo s popolnim samodejnim ostrenjem in osvetlitvijo. Odzivno upravljanje pomeni, da boste ujeli drobni trenutek, ki ga lovite, velik medpomnilnik pa vam omogoča, da nadaljujete s fotografiranjem brez padca učinkovitosti.

  0%
   EOS 7D Mark II

   Ujemite trenutek

   EOS 7D Mark II vam z dvema procesorjema za obdelavo slike "DIGIC 6" zagotavlja odzivno delovanje. Izjemno kratek čas zamika pomeni, da boste natančno ujeli dragocene trenutke.

   65-točkovno širokopodročno samodejno ostrenje

   Za odlično ostrenje med fotografiranjem ima EOS 7D Mark II 65 točk za ostrenje, s katerimi lahko sledite hitro premikajočim se predmetom. Vsaka točka za ostrenje je "križna"*, kar pomeni, da lahko hitro in natančno ujame vodoravne in navpične podrobnosti. Za pomoč pri fotografiranju tudi pri zelo šibki svetlobi lahko 7D Mark II prizor izostri pri mesečini z močjo svetlobe tudi samo -3 EV.

   * Število razpoložljivih točka AF, križnih točk in dvojnih križnih točk AF je odvisno od objektiva.

   EOS 7D Mark II
   EOS 7D Mark II

   Izbira točke samodejnega ostrenja

   Vseh 65 točk za samodejno ostrenje lahko uporabite skupaj ali jih združite v premična območja, ki pokrivajo predmete izven središča. Lahko pa izberete samo eno točko za samodejno ostrenje in izostrite točno določen del prizora.

   Napredno ostrenje iTR

   Sistem samodejnega ostrenja iTR fotoaparatov EOS 7D Mark II uporablja informacije o barvah in obrazih, s katerimi prepoznava in sledi predmetom, ki se premikajo po prizoru. Odzivnost samodejnega ostrenja lahko prilagodite s preprostim orodjem, ki ostrenje med premikanjem nastavi glede na okolje in predmet fotografiranja. Na ta način drugi predmeti, ki prizor prečkajo pred predmetom, ne motijo ostrenja.

   EOS 7D Mark II
   0%

    Natisi, dovolj kakovostni tudi za razstave

    Od divjih živali do avtomobilističnih športov in ulične fotografije – na novo zasnovani senzor ločljivosti 20,2 milijona slikovnih pik zagotavlja rezultate, ki jih boste s ponosom gledali na steni. EOS 7D Mark II tudi pri šibki svetlobi ustvarja izjemno podrobne fotografije in videoposnetke.

    EOS 7D Mark II
    EOS 7D Mark II

    Merilni senzor s 150.000 slikovnimi pikami in zaznavanjem IR-svetlobe

    Za dosledno in natančno merjenje osvetlitve uporablja EOS 7D Mark II senzor s 150.000 slikovnimi pikami, ki prizor razdeli na 252 območij. Vsako območje se analizira, nato pa se ustrezne nastavitve osvetlitve nastavijo samodejno ali priporočijo fotografu. Za večjo natančnost pri nenavadnih pogojih osvetlitve se poleg svetlobe v vidnem delu spektra meri tudi infrardeča svetloba.

    Odlično delovanje pri šibki svetlobi

    Tudi ko je svetlobe malo, lahko nadaljujete s fotografiranjem, ne da bi omejili svoje ustvarjalnosti. EOS 7D Mark II zagotavlja vrhunsko kakovost slike pri občutljivostih ISO do 16.000 (ki jih je mogoče razširiti do enakovredne vrednosti ISO 51.200) – popolno za diskretno ulično fotografijo, zajemanje dogajanja v težavnih pogojih in celo ročno makro fotografijo.

    EOS 7D Mark II

    Zaznavanje migetanja

    Migetajoča svetloba, ki jo med fotografiranjem na primer ustvarjajo fluorescentne žarnice, lahko povzroči nedosledno svetlost in barve. EOS 7D Mark II lahko take pogoje zazna in vsak posnetek sproži tako, da se ujema z najvišjo svetlostjo migetajočega vira svetlobe. Na ta način zagotavlja dosledne rezultate.

    0%

     Fotoaparat samo za vas

     Kako boste uporabljali svoj EOS 7D Mark II? Kontrolnike fotografiranja, sistem ostrenja in množico drugih prilagodljivih kontrolnikov lahko prilagodite natančno tako, kot želite. Tudi 100 % iskalo fotoaparata lahko prilagodite na njegovem elektronskem zaslonu s sliko v realnem času.

     Prilagodljivi kontrolniki

     EOS 7D Mark II

     Kako želite fotografirati

     Večino kontrolnikov fotoaparata EOS 7D Mark II lahko prilagodite in tako fotoaparat nastavite glede na trenutno situacijo. Spremembe lahko shranite kot prednastavitve in jih v prihodnje prikličete kadar koli želite.

     Inteligentno iskalo II

     EOS 7D Mark II

     Inteligentno iskalo II

     Uživajte v naravnem pogledu skozi iskalo fotoaparata EOS 7D Mark II s približno 100% pokritostjo in 1,0-kratno povečavo. Na prosojnem zaslonu LCD so prikazane informacije o ostrenju in fotografiranju, elektronsko izravnavanje po dveh oseh pa zagotavlja ravna obzorja.

     6 prednastavitev samodejnega ostrenja

     Samodejno ostrenje na vaš način

     Sistem samodejnega ostrenja fotoaparata EOS 7D Mark II lahko podrobno nastavite glede na predmet in način fotografiranja. Ko želite hitro začeti s fotografiranjem, prilagodite obnašanje fotoaparata z eno od šestih prednastavljenih kombinacij samodejnega ostrenja.

     EOS 7D Mark II

     Prilagodljivo delovanje fotoaparatov EOS

     EOS 7D Mark II je odličen za vse fotografske situacije – od ulice do studia. Zaradi svoje hitrosti in natančnosti je popoln za šport in hitro dogajanje, z možnostmi fotografiranja pri šibki svetlobi in vgrajenim GPS-om pa je dobra izbira za fotografe na potovanjih. Edino vprašanje je, kako boste vi uporabljali svojega?

     EOS 7D Mark II

     Zaščita pred vremenom

     Ko se vremenski pogoji poslabšajo, lahko še naprej fotografirate brez pomislekov. Na vreme odporni kontrolniki ščitijo EOS 7D Mark II pred vlago in prahom, ohišje iz magnezijeve zlitine pa zagotavlja vzdržljivost.

     Vgrajen GPS

     EOS 7D Mark II lahko slike in videoposnetke geografsko označi z vašim natančnim položajem na svetu. Zabeležite lahko zemljepisno dolžino in širino, nadmorsko višino, smer neba ter univerzalni koordinirani čas.

     EOS 7D Mark II

     Način z visokim dinamičnim obsegom (HDR)

     Med fotografiranjem pri visokem kontrastu vam način z visokim dinamičnim obsegom pomaga ohraniti podrobnosti v senčnih in svetlih območjih. EOS 7D Mark II hitro zajame zaporedje treh slik pri različnih osvetlitvah in jih združi. Tako že iz fotoaparata dobite izdelke naravnega videza.

     EOS 7D Mark II EOS 7D Mark II

     NAČIN Z VISOKIM DINAMIČNIM OBSEGOM

     multi-exposure

     Večkratna osvetlitev

     V fotoaparatu lahko v načinu večkratne osvetlitve ustvarjate sestavljene slike, kjer plasti nalagate eno na drugo.

     dual-memory

     Dve reži za pomnilniške kartice

     EOS 7D Mark II ima dve reži za pomnilniške kartice ter omogoča samodejno varnostno kopiranje datotek med fotografiranjem in več prostora za shranjevanje.

     EOS 7D Mark II

     Zdaj z brezžično povezavo za upravljanje fotoaparata na daljavo in skupno rabo fotografij

     Priloženo kartico za brezžično povezavo W-E1 vstavite v režo za kartice SD fotoaparata za brezžično fotografiranje in upravljanje fotoaparata, vključno z oddaljenim ogledom v živo na zaslonu pametnega telefona, tabličnega računalnika ali računalnika. Med delom prenašajte slikovne datoteke v pametno napravo in jih enostavno objavljajte v družabnih omrežjih ter nalagajte v storitve za skupno rabo datotek.

     Napredne funkcije za ustvarjanje videoposnetkov

     Izboljšajte svoje videoposnetke s funkcijami, ki ustrezajo panožnim standardom. Snemajte "počasne posnetke" v polni visoki ločljivosti pri 60 sličicah na sekundo in nadzorujte zvok s priključki za mikrofon in slušalke.

     EOS 7D Mark II

     Hitro ostrenje med snemanjem videoposnetkov in v načinu Live View

     Za hitro in gladko samodejno ostrenje med snemanjem videoposnetkov ali uporabo načina Live View vključuje EOS 7D Mark II tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami. Vsaka slikovna pika je sestavljena iz dveh fotografskih diod, ki jih je mogoče prebrati ločeno med samodejnim ostrenjem ali skupaj med zajemanjem slike. Hitrost in občutljivost ostrenja med premikanjem lahko prilagodite in omogočite počasne prehode s spreminjanjem ostrenja.

     EOS 7D Mark II

     Ostanite povezani

     Namensko povezavo HDMI lahko uporabite za posredovanje posnetkov polne visoke ločljivosti v zunanje snemalnike. Tako lahko EOS 7D Mark II brez težav vključite v poteke dela urejanja videoposnetkov. Priključka za slušalke in mikrofon vam omogočate snemanje kakovostne digitalne zvočne podlage, z neslišnimi kontrolniki pa lahko spreminjate nastavitve fotoaparata brez motečih zvokov.

     Program Canon Photo Companion

     Program Canon Photo Companion

     Naš program Photo Companion je popoln pomočnik za vsakega pripovedovalca zgodb, saj prinaša dostop do prilagojene in strokovne vsebine, ko jo najbolj potrebujete –. Tako lahko svoje zgodbe oživite na najboljši možen način.

     Več informacij

     Prenesi program Canon Photo Companion v storitvi iTunes
     Prenesi program Canon Photo Companion za Android

     Nagrade za izdelke

     Tehnični podatki

     Podrobneje spoznajte EOS 7D Mark II, njegove funkcije in zmožnosti.

     Do 10 posnetkov na sekundo

     Neprekinjeno zajemajte največ 10 posnetkov na sekundo.

     Dva procesorja Digic 6

     Fotografirajte pri visoki hitrosti in uživajte v izjemni reprodukciji barv.

     Merilni senzor s 150.000 slikovnimi pikami za barve RGB in IR-svetlobo

     Za zagotavljanje doslednih in natančnih meritev osvetlitve se vsak prizor razdeli in analizira.

     Samodejno ostrenje z največ 65 križnimi točkami

     S 65 križnimi točkami za samodejno ostrenje, ki so razporejene po vsem prizoru, lahko predmete izostrite ne glede na to, kje so.

     Videoposnetki EOS polne visoke ločljivosti

     Snemajte videoposnetke ločljivosti do 1080p in s hitrostjo do 60 sličic na sekundo. Priključka za mikrofon in slušalke za popoln nadzor zvoka.

     Dve reži za kartice CF in SD

     Dve reži za pomnilniške kartice omogočata samodejno varnostno kopiranje datotek med fotografiranjem in več prostora za shranjevanje.

     Tipalo CMOS z ločljivostjo 20,2 milijona slikovnih pik

     Ustvarjajte kakovostne in izjemno podrobne fotografije.

     Tipalo CMOS za samodejno ostrenje dvojnimi slikovnimi pikami

     Uživajte v stalnem gladkem ostrenju pri snemanju videoposnetkov in fotografiranju v načinu Live View.

     GPS

     Geografsko označite vsako posneto fotografijo in videoposnetek, ki ga posnamete, s trenutno lokacijo – odlično za fotografe, ki veliko potujejo.

     Kaj dobite v škatli

     Prenesite gonilnike, programsko opremo, vdelano programsko opremo in priročnike.

     Podpora za izdelke

     Priporočeno za vas