Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

EF-S 24mm f/2.8 STM

Prenosen sploščen objektiv, ki je popoln za potovanja in ulično fotografijo. Njegova napredna optična zasnova zagotavlja odlično kakovost slike, največja odprtost zaslonke f/2.8 pa omogoča ročno fotografiranje pri šibki svetlobi. Samodejno ostrenje s koračnim motorjem STM pri zajemanju videoposnetkov je gladko in skoraj neslišno.

Prednosti

  • Izjemno tanko sploščeno ohišje
  • Naravna perspektiva človeškega očesa
  • Tekoče in tiho ostrenje pri snemanju videoposnetkov*
  • Velika odprtost zaslonke za fotografiranje pri šibki svetlobi
  • Ostrenje na razdalji najmanj 0,16 m

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

Prenosna "sploščena" zasnova


Z globino 22,8 mm in težo le 125 g je EF-S 24mm f/2.8 STM prenosen objektiv, s katerim imate lahko svoj fotoaparat EOS vedno s seboj. Zaradi svoje majhnosti je tudi diskreten in tako popoln za ulično fotografijo.

Naravna perspektiva


Goriščna razdalja 24 mm pri uporabi z ohišjem APS-C EOS omogoča enak kot pogleda kot 38 mm objektiv na fotoaparatu DSLR polne velikosti. To je zelo podobno človeškemu očesu, zato bodo vaše fotografije videti naravno.

Gladko in tiho ostrenje


Skoraj neslišno ostrenje s koračnim motorjem STM je hitro pri fotografiranju in zagotavlja gladke prehode ostrenja pri snemanju videoposnetkov. Tako boste ustvarjali posnetke brez odvečnega šuma ostrenja.*

Široka odprtost zaslonke za fotografiranje pri šibki svetlobi


Hitro dosežena največja odprtost zaslonke f/2.8 prepušča veliko svetlobe, zato lahko pri šibki svetlobi fotografirate brez bliskavice. Popolna je tudi za ustvarjanje učinkov majhne globine polja, da lahko predmet osamite na mehkem neizostrenem ozadju.

Napredna optična zasnova


Objektiv zmanjšuje učinke bleščanja in preprečuje pojavljanje barvne obrobe, zato bo slika izjemno ostra po vsem prizoru. Majhnim predmetom se lahko približate na 16 cm in naredite približan posnetek sveta.
*Ko ga uporabljate z združljivimi ohišji EOS..

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF-S 24mm f/2.8 STM, njegove funkcije in zmožnosti.

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

Poiščite popoln objektiv za vas