How to use your Canon camera as webcam!

KOMPLETI ZA PRETAKANJE CANON

Kako lahko svoj fotoaparat Canon uporabljate kot spletno kamero

Z našimi kompleti za videokonference in pretakanje v živo lahko lažje ostanete v stiku z družino, prijatelji in sodelavci. Ne glede na to, ali gostite visokokakovostne video sestanke s strankami ali pretočno prenašate igranje iger s prijatelji, vam naši vrhunski kompleti za videokonference USB vselej stojijo ob strani.

Kompleti za pretakanje USB

Naši kompleti za videokonference USB delujejo z vrsto izbranih fotoaparatov EOS in PowerShot, vendar smo za lažje delo ustvarili komplete za videokonference, ki so opremljeni z vsem, kar potrebujete.

Vse, kar morate storiti, je, da preberete spodnja preprosta navodila po korakih in ugotovite, kako najlažje namestite komplete za pretakanje USB. Še zadnja stvar, ki jo je treba omeniti, je, da ti kompleti za pretakanje v živo za Canonove fotoaparate odlično delujejo s priljubljenimi platformami za videokonference in pretakanje v živo.

Namestitev kompleta USB

EOS M50, EOS M6 Mark II in PowerShot G7 X Mark III ter njihove komplete dodatkov odlikujejo intenzivnejše barve, višja kakovost slike in prilagodljiva goriščno razdaljo. Za poslovneže, ki delajo od doma, druženje s prijatelji in virtualne sestanke z družino je pretvorba fotoaparata EOS ali PowerShot v spletno kamero za videokonference točno to, kar potrebujete, da ostanete povezani.

Namestitev kompletov USB korak za korakom – prvi korak:

Prenesite pomožno programsko opremo za spletno kamero EOS. Prenesete jo lahko na spodnjih povezavah.
Prenos za Windows
Prenos za Mac

Setting up your USB kits step by step – Step one:

Drugi korak:

Fotoaparat priključite v električno omrežje. Vstavite napajalnik in priključite napajalnik AC, nato pa fotoaparat priključite v električno omrežje. Številni naši fotoaparati so združljivi z omrežnimi napajalniki, ki nadomeščajo baterijo. Nekateri fotoaparati, kot je na primer komplet za videokonference PowerShot G7 X Mark III so opremljeni z dvema baterijama. Vsaka baterija ima do 100 minut energije, tako da boste lahko vedno ostali povezani, kjer koli na svetu že ste.

Step two:

Tretji korak:

Vklopite fotoaparat.

Step three:

Četrti korak:

Fotoaparat premaknite v način za snemanje videoposnetkov in preklopite na samodejno. Tako boste vedno dosegli pravilno osvetlitev.

Step four:

Peti korak:

Kabel USB vstavite v fotoaparat, drugi konec pa priključite v enega od vhodov USB v računalniku.

Step five:

Šesti korak:

Fotoaparat postavite na stativ in ga usmerite proti sebi.

Step six:

Sedmi korak:

Odprite svoj najljubši ponudnik videokonference in pojdite na nastavitve videoposnetkov. V nastavitvah videoposnetkov kliknite pripomoček za spletno kamero EOS in že ste pripravljeni. Pomožna programska oprema za spletno kamero EOS ne dovoljuje uporabe vgrajenega mikrofona na fotoaparatu, vendar lahko za zvočno komunikacijo uporabite mikrofon na prenosnem računalniku ali slušalke, povezane z računalnikom.

Step seven:

Kompleti za pretakanje Canon

Nadgradite svojo trenutno spletno kamero z novimi Canonovimi kompleti naprav za pretakanje v živo in si zagotovite izboljšano kakovost slike.

Potrebujete pomoč?

Rešitve USB delujejo z vrsto izbranih fotoaparatov EOS in PowerShot, a da bi stvari nekoliko olajšali, smo ustvarili nakupovalni vodič, s katerim najdete pravi Canonov fotoaparat zase.

Nakupovalni vodič

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle_800x533

Morda bi vas zanimalo tudi ...

Odkrijte Canonovo pestro ponudbo fotoaparatov in programske opreme; ki vam pomaga, da ostanete povezani, kjer koli na svetu že ste.