Kamere

Canon LEGRIA HF G70

Snemajte kot profesionalec s kamero s tipalom CMOS vrste 1/2,3 4K. Z naprednim samodejnim ostrenjem, 20-kratno optično povečavo in 5-osno stabilizacijo je odlična za tekoče in natančne videoposnetke.

Predstavljamo vam profesionalno kamero LEGRIA HF G70

Večnamenska profesionalna kamera 4K ima 20-kratno optično povečavo, naprednim samodejnim ostrenjem in 5-osno stabilizacijo ter izhodom USB-C za pretakanje v živo UVC 1.

Tehnični podatki

 • LEGRIA HF G70

  4K UHD/25P

  MP4 do največ 150 Mb/s

 • LEGRIA HF G70

  20-kratna optična povečava

  29,3–601 mm
  Širokokoten objektiv s povečavo 4K

 • LEGRIA HF G70

  Obdelava videoposnetkov visoke ločljivosti s prevzorčenjem

  Kakovostna polna visoka ločljivost
  Uporaba tipala 4K UHD, ki zagotavlja vrhunske posnetke v polni visoki ločljivosti

 • LEGRIA HF G70

  Optični stabilizator slike

  5-osni stabilizator slike
  Napredna optična in dinamična stabilizacija slike

 • LEGRIA HF G70

  Zaslon na dotik

  3,5-palčni zaslon na dotik
  Enostavna točka ostrenja in nadzorovanje kamere

 • LEGRIA HF G70

  Zvok

  Stereo mikrofon z elektretnim kondenzatorjem in 3,5-milimetrski zunanji mini priključek

 • LEGRIA HF G70

  Dve reži

  Dve reži za pomnilniške kartice
  Kartica SD, ki omogoča istočasno ali preusmerjevalno snemanje

 • LEGRIA HF G70

  USB-C

  Pretakanje videoposnetka v živo prek računalnika Mac ali osebnega računalnika1 Združljivo tudi s Canonovim sprejemnikom GPS GP-E2

Canon Camera

Zaupajte Canonovemu tipalu 4K

Profesionalna kamera s tipalom 4K in procesor za obdelavo slike DIGIC DV6 zagotavljata jasne in ostre slike UHD za televizorje 4K, zaslonka z 8 lopaticami pa daje z neizostrenimi svetlimi poudarki posnetkom kinematografski pridih. Uokvirite posnetek s 3,5-palčnim LCD-zaslonom ali držite kamero pri očesu in uporabite vgrajeno elektronsko iskalo.

Prevzemite ustvarjalni nadzor

Snemajte dinamične širokokotne videoposnetke in posnetke od blizu z zmogljivo 20-kratno optično povečavo in napredno stabilizacijo slike. Kamero prilagodite s petimi dodeljivimi gumbi in z vgrajenimi filtri ND prilagodite osvetlitev za širše zaslonke ali manjše hitrosti zaklopa.

Canon Camera
Canon Camera

Hitro in natančno ostrenje z zaznavanjem obrazov

Kamera LEGRIA HF G70 je opremljena z naprednim hibridnim sistemom samodejnega ostrenja, ki omogoča prilagodljivo hitrost ostrenja za hitro ali tekoče samodejno ostrenje. Na 3,5-palčnem LCD-zaslonu lahko ostrenje nastavite tako, da se preprosto dotaknete točke samodejnega ostrenja. Za še večjo natančnost in priročnost, še posebej v živahnih okoljih, kjer morate subjekt ohraniti v kadru, sta na voljo zaznavanje obrazov s samodejnim ostrenjem in sledenje obrazom, ročno ostrenje pa lahko dosežete z obročem za nadzor na objektivu.

Snemanje v formatu MP4

Kamera LEGRIA HF G70 podpira MP4 za predvajanje prek združljivega televizorja. Snema tudi 4K UHD 150 Mb/s pri 25P ter v polni visoki ločljivosti pri 35 Mb/s ali 17 Mb/s pri 50P/25P.

Canon Camera
Canon Camera

Več možnosti snemanja, meni slike po meri in izbira zvočnega prizora

Na voljo so številni izhodi in možnosti snemanja: 0,5-kratno snemanje v počasnem posnetku v polni visoki ločljivosti, do 1200-kratno snemanje v hitrem posnetku v ločljivosti 4K/polni visoki ločljivosti in številni scenski načini. Meni slike po meri omogoča ujemanje barv z drugimi Canonovimi fotoaparati, način zvočnega prizora pa doda snemanje zvoka, ki je prilagojeno vašemu okolju. Na voljo je tudi sočasno varnostno kopiranje in preusmerjevalno snemanje prek dveh rež za kartico SD.

legria-hf-g70

Vsebina embalaže

 • LEGRIA HF G70

 • Napajalnik USB PD-E1

 • Komplet baterij BP-820

 • Pokrov za objektiv s pregrado objektiva

Dodatna oprema

Related products

Morda bi vas zanimalo tudi ...

 1. Zvočni izhod prek USB-ja ni podprt.