Vanuatu volcano lava captured on EOS 5D Mark IV

Narejen za zmogljivost

Procesor za
hitrejše delovanje

Srce fotoaparata EOS 5D Mark IV je hiter procesor DIGIC 6+, ki nadzoruje vsak vidik delovanja fotoaparata, kar vključuje pretvorbo neobdelanih podatkov tipala v visokokakovostne slikovne datoteke z izjemnimi podrobnostmi in z nizko stopnjo šuma, ki jih odlikujejo natančne barve in kožni odtenki.

DIGIC 6+ processor found on Canon EOS 5D Mark IV

Zajemite vsak
trenutek
prizora

Delovanje fotoaparata EOS 5D Mark IV smo na novo zasnovali, da lahko z njim neprekinjeno fotografirate s hitrostjo 7 sličic na sekundo1 s polnim samodejnim ostrenjem in samodejno osvetlitvijo ter v enem zaporedju2 zajamete do 21 slik RAW in neomejeno število slik JPEG. Noben prizor vas ne bo presenetil. V načinu Live View lahko neprekinjeno fotografirate s hitrostjo 4,3 sličice na sekundo s sledenjem samodejnega ostrenja. Noben prizor vas ne bo presenetil.

Ostrina in natančnost
Zaslon LCD na dotik

S 3,2-palčnim zaslonom LCD visoke ločljivosti z intuitivnimi krmilnimi elementi je fotografiranje s fotoaparatom EOS 5D Mark IV res pravi užitek. Z dotikom izberite ukaze menija in drsajte naprej in nazaj, ko pregledujete slike. Izbirate lahko med štirimi barvnimi toni, da lahko zaslon enostavno uporabljate tako podnevi kot ponoči.

LCD touchscreen with EOS 5D Mark IV

Tiho in diskretno
fotografiranje

Fotoaparat EOS 5D Mark IV ponuja način tihega fotografiranja za čim tišje zvoke zaslonke. S posebnim blaženjem zvoka lahko fotoaparat deluje neslišno celo v najtišjih razmerah.

Sistem za nadzor tresljajev zrcala

Zaradi tresenja fotoaparata ali tresljajev zrcala so lahko slike zamegljene, zato je Canon razvil sistem za nadzor tresljajev zrcala, ki zmanjšuje stopnjo zamegljenosti in pomaga ustvarjati izostrene slike z manjšo stopnjo šuma, zato je ta fotoaparat idealen za diskretno fotografiranje.

Mirror vibration control system in EOS 5D Mark IV

Sistem za nadzor tresljajev zrcala

Ogled videoposnetka

Pregledujte, sestavljajte in
fotografirajte popolnoma jasne slike

Inteligentno iskalo II s podatki o slikanju, kot je elektronska izravnava po dveh oseh, zagotavlja jasnejši in svetlejši pogled prizora skozi objektiv s skoraj 100-odstotnim pogledom. Podatki o slikanju so skrbno razporejeni tako, da zagotavljajo enostavno in natančno kompozicijo, zato lahko fotografi prikaz prilagodijo glede na svoje potrebe.

Viewfinder of the Canon EOS 5D Mark IV

Zaslon za hitro
upravljanje po meri

Vsak fotograf ima svoj edinstven način dela. Zato so Canonovi inženirji omogočili hitro in enostavno spreminjanje vrste, velikosti in položaja ikon na zaslonu za hitro upravljanje po meri, tako da je mogoče zlahka najti najljubše nastavitve.

Custom Quick control screen on EOS 5D Mark IV

Vzdržljivost in
zanesljivost

Fotoaparat EOS 5D Mark IV ima visoko stopnjo zaščite pred vremenskimi razmerami3 in vzdržljivo ohišje iz magnezijeve zlitine, da lahko nadaljujete s fotografiranjem tudi, ko se vremenske razmere poslabšajo. Model EOS 5D Mark IV je lažji od modela EOS 5D Mark III in je bil zasnovan tako, da deluje zanesljivo in dlje časa.

EOS 5D Mark IV magnesium alloy body

Izboljšajte svoje
fotografske spretnosti

S priključkom za dodatno baterijo BG-E20 vam fotoaparat EOS 5D Mark IV ponuja še dodatne možnosti uporabe, z dvojno zmogljivostjo baterije pa lahko fotografirate dlje in obvladujete situacijo s krmilnimi elementi za ostrenje in merjenje.

EOS 5D Mark IV Battery Grip BG-E20

Opombe

1. S hitrostjo zaslonke 1/500 s ali več, največjo odprtostjo zaslonke (odvisno od objektiva), popolnoma napolnjenim kompletom baterij LP-E6N, pri 23 °C/73 °F. Hitrost se bo zmanjšala, če so omogočene naslednje možnosti: odpravljanje migetanja, način RAW z dvojnimi slikovnimi pikami, digitalni optimizator objektiva

2. EV-3 pri eni središčni točki samodejnega ostrenja pri f/2,8, način enega posnetka s samodejnim ostrenjem, 23 °C/73 °F, ISO 100

3. Pokrovi predalov, pokrovi za priključke in drugi deli, ki jih je mogoče odpreti, morajo biti pravilno zaprti, da je zagotovljena zaščita pred prahom in pred vlago. Vendar ti ukrepi ne morejo popolnoma preprečiti, da bi v fotoaparat prodrla določena količina delcev prahu in vodnih kapljic.

Raziščite druge prednosti