EOS 5D Mark IV

V rokah profesionalcev

Ulla Lohmann se je spopadla z najzahtevnejšim vzponom v Tasmaniji

Ulla si je leta strastno želela preplezati in posneti legendarni kamniti steber Totem Pole. Preberite opis njenega poskusa.

Ogled članka

Ulla Lohmann tackles Tasmania’s toughest climb

Fergus Kennedy

"Želela sva posneti videoposnetek hitrih športnih dejavnosti z ujemajočimi se rezi, za kar sva potrebovala najvišjo stopnjo kakovosti in prilagodljivosti obdelave barvnih prehodov v naknadni obdelavi. EOS 5D Mark IV z načinom Canon Log je vse, kar sva potrebovala."

Ogled članka

Image of a drone making avideo

Iskanje posnetka

Spremljajte skupino svetovno znanih Reutersovih fotoreporterjev, ki opremljeni z novim fotoaparatom EOS 5D Mark IV potujejo po svetu in iščejo navdihujoče zgodbe.

Več informacij

hannibal_Hanschke

Christian Anderl

"Ta fotoaparat je vse, kar potrebujem; ima popolno kombinacijo tehnologije za šibko svetlobo in možnosti uporabe, zato svoje delo opravljam z veseljem."

Ogled članka

Ulla Lohmann

"Ko me vprašajo, zakaj nadgraditi na novejši fotoaparat, je odgovor preprost: to je fotoaparat, ki bo prestal vse napore in še vedno deloval odlično."

Ogled članka

Vanuatu tribesman jumping caught with EOS 5D Mark IV
Posneto z EOS 5D Mark IV
  • f/10.0
  • 1/2500
  • 1000

Petri Mast want to tell the story of the couple

Finish photographer Petri Mast is driving by creating the perfect wedding image that tells the story of the most important day. A day were there´s no room for failure.