Hero 4k Lifestyle Music Promo

Nadgradite na filme ločljivosti 4K

Kristalna čistost

Ujemite trenutke v videoposnetke z zmogljivostjo neverjetnega tipala fotoaparata EOS 5D Mark IV za več podrobnosti in dodatne izboljšave v vsakem prizoru. Z možnostmi snemanja v visoki ločljivosti 4K1 in polni visoki ločljivosti za možnosti hitrosti sličic, vključno s počasnimi posnetki 60p, je svet snemanja filmov DSLR pravkar postal še boljši.

Capture the moment

Ujemite trenutek

Ogled videoposnetka

Zajemite popolne
fotografije iz kateregakoli posnetka

Fotoaparat EOS 5D Mark IV si je izposodil funkcijo fotoaparata EOS-1D X Mark II, s katero lahko snemate filme 4K in katerikoli posnetek shranite kot fotografijo z 8,8 milijona slikovnih pik s čudovitimi podrobnostmi neposredno na pomnilniško kartico kot datoteko JPEG.

4K Screengrab Music Promo

Visoka hitrost sličic

Večje hitrosti sličic ponujajo nove in vznemirljive možnosti, da se vaše občinstvo vživi v trenutek. Zmogljivost videoposnetkov visoke ločljivosti s hitrostjo neverjetnih 120 sličic/s ujame celo najhitrejše predmete z osupljivimi podrobnostmi.

Shooting high frame rate with EOS 5D Mark IV

Film z visoko hitrostjo

Ogled videoposnetka

Izostrite kot strokovnjak

Fotoaparat EOS 5D Mark IV ima samodejno ostrenje z dvojnimi slikovnimi pikami in tipalom CMOS, kar je ena najpomembnejših nadgradenj funkcij fotoaparata EOS 5D Mark III. Omogoča gladke in natančne prehode spreminjanja ostrenja v katerikoli ločljivosti od 4K do polne visoke ločljivosti. Na zaslonu LCD se preprosto dotaknite mest, ki jih želite približati ali oddaljiti, in pustite, da fotoaparat opravi vse ostalo.

Shooting movies professionally with EOS 5D Mark IV

Nastavitev game Canon Log

Dodajte Canon Log v fotoaparat EOS 5D Mark IV za širok dinamični obseg in povečan razpon osvetlitve ter številne različne možnosti naknadne obdelave.

Več informacij

EOS 5D Mark IV

Ohranite vsako podrobnost v filmu HDR

Posnet film HDR lahko s preklapljanjem med običajnimi in premalo osvetljenimi posnetki stisne najsvetlejše dele prizora in ohrani več podrobnosti svetlih območij – kar zagotavlja filme širokega dinamičnega razpona.

Shooting high dynamic range movies with 5D Mark IV

HDR to omogoča

Ogled videoposnetka

Upočasnite tempo in posnemite neobičajno

Funkcije fotografiranja s časovnikom v fotoaparatu EOS 5D Mark IV omogočajo snemanje dogodkov izjemne čistosti s časovnim zamikom. Zajemite do 3600 posnetkov za film v polni visoki ločljivosti s časom predvajanja približno dve minuti za izjemen dinamični film.

Shooting timelapse on beach with EOS 5D Mark IV

Film s časovnim zamikom

Ogled videoposnetka

Mikrofon
in slušalke,
Izhod HDMI

Priključka za mikrofon in slušalke omogočata snemanje popolne zvočne podlage za filme ter nadzor zvoka za popolno raven. Povezava HDMI zagotavlja polni zvok in nestisnjen rezultat v polni visoki ločljivosti za zunanje snemalnike in video zaslone.

Shooting HDMI out with EOS 5D Mark IV

Smerni stereo
mikrofon DM-E1

Povežite zunanji mikrofon DM-E1 s fotoaparatom EOS 5D Mark IV in posnemite popolno zvočno podlago ter nadzirajte zvok za popolno raven. Povezava HDMI zagotavlja polni zvok in nestisnjen rezultat v polni visoki ločljivosti za zunanje snemalnike in video zaslone.

Več informacij

EOS 5D Mark IV with DM-E1 microphone

Opombe

Raziščite druge prednosti