Canon Log for EOS 5D Mark IV
alt text goes here

Canon Log za EOS 5D Mark IV

Izjemni posnetki, zasnovani za enostavno obdelavo barvnih prehodov. Z izjemno širokim dinamičnim obsegom in nizko ravnjo hrupa.

Kaj je Canon Log?

Logaritmična tonska krivulja ustvari posnetek z izjemno širokim dinamičnim obsegom in povečanim razponom osvetlitve za enostavno obdelavo barvnih prehodov.

Razširjeni dinamični obseg za izjemno prilagodljivost

Ohranite vsako podrobnost na zelo osvetljenih in osenčenih območjih. Canon Log zagotavlja 12 korakov dinamičnega razpona pri ISO 400 za naravne rezultate v pogojih z visokim kontrastom.

Extend dynamic range for maximum flexibility

Posnetki, ki oživijo v naknadni obdelavi

Posnetki Canon Log se posnamejo tako, da lahko enostavno obdelujete barvne prehode. Zmanjša se raven šumov, posebej na osenčenih območjih in pri višji nasičenosti. Barve so naravne in odtenki kože so natančni.

Footage that comes alive in post-production

Povezava med fotoaparati

Posnetki Canon Log so podobni videoposnetkom, ki so posneti s kinematografskimi kamerami EOS, kot je EOS C300 Mark II, zato se fotoaparat EOS 5D Mark IV odlično obnese kot pomožna kamera. Prav tako je posnetke lažje povezati z neobdelanimi posnetki, posnetimi z napravami drugih proizvajalcev.

Continuity between cameras
Make the grade

Izpolnite vsa pričakovanja

Uporabite Canon Log pri snemanju z več fotoaparati in ustvarite posnetke, ki se čudovito dopolnjujejo.

Ogled videoposnetka

Canon Log in 4K – popolna kombinacija

S fotoaparatom EOS 5D Mark IV lahko možnost Canon Log uporabljate z drugimi ustvarjalnimi funkcijami za snemanje filmov, kot so samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami, visoke hitrosti sličic do 120p in osupljiva ločljivost 4K.

Canon Log and 4K – the perfect partnership

Pomoč za prikaz

Snemajte z možnostjo Canon Log in si s funkcijo pomoči za prikaz na zaslonu LCD oglejte, kako bo posnetek videti po naknadni obdelavi.

View Assist

Opombe o snemanju z možnostjo Canon Log s fotoaparatom EOS 5D Mark IV

Z nastavitvijo Canon Log pri snemanju filmov naslednje funkcije ne delujejo: slog slike, samodejno optimiranje osvetlitve, prioriteta svetlih odtenkov, videoposnetki s časovnim zamikom in filmi HDR. 


Pri snemanju z možnostjo Canon Log je lahko doseganje ostrenja s samodejnim ostrenjem pri šibki osvetlitvi subjekta ali pri nizkem kontrastu težavnejše kot pri običajnem snemanju. 

Ko je možnost Canon Log nastavljena, se lahko v filmih pojavijo vodoravne proge šuma, odvisno od subjekta ali pogojev snemanja. Priporočamo, da pred dejanskim snemanjem posnamete nekaj preskusnih posnetkov in jih pregledate. Upoštevajte, da lahko šum postane opaznejši, posebej če med obdelavo barvnih prehodov posnetega filma uporabite visok kontrast. 

Ko je možnost Canon Log nastavljena, barvni prehodi neba ali belih sten morda ne bodo pravilno poustvarjeni. Lahko pride do neenakomernih barv, neenakomerne osvetlitve ali šumov. 


Filme lahko snemate z računalnikom z nameščeno programsko opremo EOS Utility. Vendar pa programske opreme EOS Utility ni mogoče uporabiti za nastavitev Canon Log. Za nastavitev Canon Log uporabite fotoaparat.

Ali ste pripravljeni na uporabo možnosti Canon Log?

Canon Log lahko v fotoaparat EOS 5D Mark IV dodate pri lokalnem servisnem zastopniku za Canon kot plačljivo nadgradnjo.

Spoznajte, kako

Sorodna vsebina