Canon i-SENSYS MF226dn

i-SENSYS MF226dn

Zmogljiva črno-bela večnamenska laserska naprava, ki podpira omrežno povezavo, za majhne pisarne. Povečajte produktivnost s hitrim samodejnim dvostranskim tiskanjem in samodejnim podajalnikom. Nastavite učinkovite poteke dela s hitrimi tipkami z izbiranjem z enim dotikom.

Prednosti

  • Elegantna, kompaktna črno-bela večnamenska laserska naprava, ki podpira omrežno povezljivost
  • Preprosto tiskajte iz naprav s sistemom iOS ali Android
  • Enostavno upravljanje z velikim nagibnim zaslonom na dotik
  • Brez čakanja s hitrim prvim natisom
  • Pridobite več z dvostranskim tiskanjem

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS MF226dn

Zmogljiva, povezljiva večnamenska naprava


Ta kompaktna in elegantna črno-bela laserska večnamenska naprava je profesionalni tiskalnik, skener, kopirni stroj in faks v eni sami priročni kompaktni napravi. Njene funkcije za povečanje produktivnosti, ki podpirajo omrežno povezljivost, lahko preprosto delite po vsej pisarni. Zato je to idealna izbira za povečanje učinkovitosti vsake pisarne.

Hitro tiskanje in kopiranje


S črno-belim laserskim tiskanjem in kopiranjem velikosti A4 s hitrostjo 27 strani na minuto ter kratkim časom prvega natisa iz načina pripravljenosti čakanje na dokumente ni več potrebno.

Kakovostni rezultati, primerni za poslovno dejavnost


Kombinacija kakovostnega natisa do 1200 x 1200 dpi ter Canonovega tonerja EF zagotavlja izjemne dokumente z jasnim, ostrim besedilom in gladkimi sivimi slikami. Izboljšano barvno skeniranje do 9600 x 9600 dpi zajame vsako podrobnost izvirnika. Pošljite skeniranje na kateri koli računalnik z uporabniku prijaznim omrežnim skeniranjem.

Učinkovito dvostransko tiskanje


Z vgrajenim samodejnim podajalnikom dokumentov za 35 listov in kaseto za 250 listov papirja je večstransko skeniranje in kopiranje hitro in učinkovito. Prihranite denar za papir in tiskajte dokumente profesionalnega videza s samodejnim dvostranskim tiskanjem.

Hitro, enostavno in tiho upravljanje


Tiskalnik i-SENSYS MF226dn je hiter in enostaven za uporabo. Opremljen je z velikim vsestranskim, nagibnim LCD-zaslonom na dotik, ki hitro prikaže vse potrebne informacije. Zaslon lahko nastavite navpično ali navzgor, da ga prilagodite vašemu načinu dela. Učinkovito skeniranje in kopiranje preprosto nastavite s hitrimi tipkami z izbiranjem z enim dotikom. Z njimi lahko enostavno pošljete skeniranja v datoteko ali prihranite papir s kopiranjem več slik na eno stran. Za upravljanje v tihem okolju Tihi način zagotavlja tišje tiskanje, ki ne bo motilo dela v pisarni.

Vodilna energijska učinkovitost


Canonova tehnologija fiksiranja na zahtevo ne potrebuje skoraj nobenega ogrevanja ter zmanjšuje porabo energije, ne da bi vplivala na zmogljivost. Z najnižjo nazivno skupno porabo električne energije v svojem razredu ta naprava porabi samo 1,7 W v načinu mirovanja in tako zmanjša svoj vpliv na okolje.

Večnamenska kartuša


Večnamenska kartuša zagotavlja delovanje brez vzdrževanja ter zanesljive kakovostne izpise. Pristna Canonova laserska kartuša vsebuje toner, boben in čistilne enote, njena zamenjava pa je preprosta in traja le nekaj sekund.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS MF226dn, njegove funkcije in zmožnosti.

Automatic Document Feeder

Samodejni podajalnik dokumentov

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

Copy

Kopiranje

Use and share over network

Uporaba in skupna raba prek omrežja

Super G3 FAX

Faks Super G3

USB connection

Povezava USB

Network scanning

Omrežno skeniranje

Quiet printing mode

Način tihega tiskanja

Professional Scan quality

Profesionalna kakovost skeniranja

Scanning shortcut key

Bližnjična tipka za skeniranje

Tilting control panel

Nagibna nadzorna plošča

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

Touch panel

Plošča na dotik

Naslednji koraki

Rešitve za mobilne naprave

Preprosto tiskanje iz mobilnih naprav

Slike izdelkov podajamo samo za ponazoritev. Nekatere funkcije so izbirne. Več podrobnosti si lahko ogledate v specifikacijah izdelka ali tako, da se obrnete na Canonovega predstavnika.