program Canon PRINT Business

S Canonovo brezplačno aplikacijo za mobilne naprave lahko kadar koli tiskate, skenirate in pošiljate dokumente v oblaku iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika, hkrati pa zmanjšate število točk na dotik.

Produktivnost in učinkovitost s pritiskom na gumb

Ustvarite varno okolje in izboljšajte učinkovitost, da pospešite prilagodljivo delo v hibridnih pisarnah. Program Canon PRINT Business vam omogoča tiskanje, skeniranje, shranjevanje in pošiljanje dokumentov od koder koli, ne da bi pri tem ogrozili produktivnost.

Pametnejše delovanje

Delajte učinkovito, ne da bi vklopili računalnik. Upravljajte dokumente neposredno iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

Obdelava dokumentov na poti

S povezavo Wi-Fi lahko kjer koli vzdržujete produktivnost s tiskanjem, skeniranjem, shranjevanjem in pošiljanjem dokumentov.

Popolna funkcionalnost

Funkcija za oddaljeno delovanje reproducira domači uporabniški vmesnik naprave na izbranih modelih iz naše mape v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Upravljajte, spremenite in prilagodite tiskalna opravila za največjo učinkovitost.

Varno shranjujte datoteke v oblaku

Preprosto delo z aplikacijo za mobilne naprave Google Drive, Dropbox in iCloud omogoča dostop do dokumentov, njihovo shranjevanje in sodelovanje z njimi neposredno v oblaku.

Tiskanje in skeniranje brez dotika

Določite nastavitve in izvedite opravila v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku, da se izognete fizični interakciji z nadzorno ploščo naprave v skupni rabi.

Prenesi vsebino

Brezplačno prenesite program Canon PRINT Business iz trgovine Apple Store ali Google Play.

POTREBUJETE POMOČ?

Poiščite združljive naprave in izdelke in tako izboljšajte učinkovitost poslovanja

Seznanite se z najnovejšimi novicami in informacijami o izdelkih
Več informacij

Raziščite podrobneje

POTREBUJETE POMOČ?

Kaj želite izvedeti o tem izdelku?

Seznanite se z najnovejšimi novicami in informacijami o izdelkih