Kalkulatorji

Naši elegantni ročni, namizni, pisarniški in znanstveni kalkulatorji so ustvarjeni za vse vrste opravil. Združujejo preprostost, eleganco in priročnost. Več kot 55 % naše družine kalkulatorjev je delno narejenih iz recikliranih materialov, pridobljenih iz Canonovih izdelkov. S tem podpiramo trajnost in zagotavljamo popolno kombinacijo najboljšega sloga ter najmanjše količine odpadkov.

Essential calculators

Nepogrešljiva družina

To nepogrešljivo družino je navdihnila tradicionalna Canonova kakovost izdelave in združuje preprostost, trajnost ter prijaznost do uporabnika. Od osebnih žepnih prenosnih naprav do večjih modelov – ti pametni, elegantni in lahki kalkulatorji so lahko berljivi in preprosti za uporabo. So popolni spremljevalci za prave poslovneže.

Economical calculators

Varčna družina

Skromna, pa vendar premišljeno oblikovana in trajnostna družina. Ti modeli so bili zasnovani za splošno uporabo v gospodinjstvih in pisarnah, zato so lahki, imajo zaobljeno ohišje ter velik dvignjen zaslon LCD, na katerem lahko brez težav preberete vse številke.

Scientific calculators

Družina znanstvenih kalkulatorjev

Naša družina kompaktnih, a zmogljivih znanstvenih kalkulatorjev izvaja do 610 različnih znanstvenih in statističnih funkcij. Popolni so za uporabo na delovnem mestu, v šoli ali na fakulteti, saj v tankih in lahkih ohišjih prinašajo preproste rešitve zapletenih nalog.

  Printing calculators

  Družina z možnostjo tiskanja

  Ti kalkulatorji vključujejo hitro in obstojno enoto za jasno tiskanje v eni ali dveh barvah. Zaradi ergonomične tipkovnice ter velikega zaslona so izjemno priročni in kot nalašč za redno uporabo v pisarnah z veliko dela. Njihovo hitro tiskanje zagotavlja uspešno poslovanje.

  K Series

  Družina K

  K, ki predstavlja grško besedo Chroma, je najnovejša družina Canonovih kalkulatorjev, ki poudarjajo barvo in življenjski slog. Skupaj z osnovnimi poslovnimi funkcijami vam kalkulatorji družine K tudi poživijo dom ali pisarno, izdelani pa so iz recikliranih materialov Canonovih izdelkov.

  Iskanje starejših kalkulatorjev

  Specifikacije in informacije o združljivi dodatni opremi za starejše modele kalkulatorjev lahko najdete v razdelku z arhiviranimi izdelki.